Kastélyszállók és kúriák Magyarországon

Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
259 vélemény:
4.43 / 5
4.43 / 5 - kiváló

Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár

A(z) Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
A Kastélyhotel Sasvár a Mátra domborulatai között, Parádsasváron várja vendégeit elegáns wellness-részleggel és történelmi hangulatú szobákkal.
Csomagok már 12.000 Ft / fő / éj-től!
La Contessa Szilvásvárad
277 vélemény:
4.44 / 5
4.44 / 5 - kiváló

La Contessa Szilvásvárad


A La Contessa Kastélyhotel - a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka - Egertől 25 kilométerre, Szilvásváradon található. A közel 7 hektáros ősparkban fekvő, több száz éves múltra visszatekintő neobarokk kastély a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja.
Csomagajánlatok már 9.975 Ft / fő / éj-től, napi árak már 31.900 Ft / 2 fő / éj-től!
Hunguest Hotel Palota Lillafüred
211 vélemény:
4.67 / 5
4.67 / 5 - rendkívüli

Hunguest Hotel Palota Lillafüred


Az eklektikus stílusban épült Hunguest Hotel Palota a Bükk hegység keleti részén fekvő, Miskolchoz tartozó üdülőhelyen, Lillafüreden várja vendégeit. A kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.
Csomagajánlatok már 13.200 Ft / fő / éj-től, napi árak már 49.900 Ft / 2 fő / éj-től!
Andrássy Rezidencia Tarcal
12 vélemény:
4.40 / 5
4.40 / 5 - kiváló

Andrássy Rezidencia Tarcal


Az Andrássy Rezidencia Wine és Spa ötvözi a wellness szálloda és a borhotel előnyeit. A minőségi vendéglátást és borgasztronómiát kedvelő vendégek számára ideális szálláshely.
Csomagajánlatok már 13.000 Ft / fő / éj-től, napi árak már 29.900 Ft / 2 fő / éj-től!
Bodrogi Kúria Inárcs
156 vélemény:
4.59 / 5
4.59 / 5 - kiváló

Bodrogi Kúria Inárcs


A szálloda fényűző kényelemmel, csendes helyszínnel és számos sportolási lehetőséggel várja vendégeit, könnyen megközelíthető, mégis a világtól távoli helyen: fenyőerdő ölelésében, nagy park közepén, horgásztó mellett. A szállás ára tartalmazza a korlátlan belépést a wellness-részlegbe (a parkban kültéri medence, bent fűtött élménymedence, jacuzzi, szaunák, fitnessterem), és a díjmentes Internetkapcsolatot a szálloda minden helyiségében.
Csomagajánlatok már 11.800 Ft / fő / éj-től, napi árak már 29.900 Ft / 2 fő / éj-től!
Batthyány Kastélyszálló Zalacsány
95 vélemény:
4.61 / 5
4.61 / 5 - kiváló

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány

A(z) Batthyány Kastélyszálló Zalacsány nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
Zalacsány a Zala völgyében, az utak találkozásánál fekszik, ahol a Batthyány Kastélyszálló romantikus, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben várja az ide érkezőket.
Csomagajánlatok már 11.010 Ft / fő / éj-től, napi árak már 42.900 Ft / 2 fő / éj-től!
Batthyány Kúria Zalacsány
7 vélemény:
4.71 / 5
4.71 / 5 - rendkívüli

Batthyány Kúria Zalacsány


A Zalacsányon fekvő Batthyány Kúria a teljes felújítást követően, a Batthyány Kastéllyal ligetes parksétánnyal összekötött területen helyezkedik el csendes, nyugodt környezetben.
Csomagajánlatok már 11.010 Ft / fő / éj-től, napi árak már 36.900 Ft / 2 fő / éj-től!
Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó
15 vélemény:
4.79 / 5
4.79 / 5 - rendkívüli

Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó

A(z) Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
A fehérvárcsurgói Károlyi-kastély & Rendezvényközpont Székesfehérvár határától 15 percre található, Budapesttől, Győrtől és Veszprémtől pedig mintegy egy órányi autóúttal közelíthető meg. A kastélyban a nyolc rendezvényterem, a fantasztikus könyvtár és a különböző színvilágú elegáns helyiségek mellett 20 vendégszoba és egy 50 hektáros park biztosít tökéletes körülményeket a munka és kikapcsolódás lehetőségeit kereső vendégek számára.
Csomagajánlatok már 10.900 Ft / fő / éj-től, napi árak már 18.000 Ft / 2 fő / éj-től!
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák
10 vélemény:
4.60 / 5
4.60 / 5 - kiváló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák

A(z) Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
1748-ban épült a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló, mely az egyik legszebb barokk kastély Magyarországon. A kastély 1998 óta szállodaként működik. Mind külső, mind belső megjelenésében hűen tükrözi a XVIII. század eleganciáját, wellness-részlegével a modern igényeket is kiszolgálja.
Csomagajánlatok már 17.695 Ft / fő / éj-től, napi árak már 24.900 Ft / 2 fő / éj-től!

Fried Kastély Szálloda és Étterem Simontornya

A(z) Fried Kastély Szálloda és Étterem Simontornya nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
A Fried Kastély Szálloda és Étterem Simontornyán várja vendégeit. A hotel mára igazi komplexummá nőtte ki magát a több hektáros francia parknak, az épületegyüttesnek, a Wellness és Fitness Központnak, és a saját szőlőbirtoknak, borospincének köszönhetően.
Csomagajánlatok már 9.900 Ft / fő / éj-től, napi árak már 24.800 Ft / 2 fő / éj-től!
Főnix Kastélyszanatórium Nógrádgárdony
4 vélemény:
4.75 / 5
4.75 / 5 - rendkívüli

Főnix Kastélyszanatórium Nógrádgárdony

A(z) Főnix Kastélyszanatórium Nógrádgárdony nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
A Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel egyedi orvosi, egészségügyi és szállodai szolgáltatásokkal várja vendégeit Nógrádgárdonyban, Magyarország északi részén, festői környezetben, hatalmas ősfás park közepén. A közelmúltban teljesen felújított és átalakított szanatórium wellness-részleggel és konferencia rendezési lehetőségekkel is rendelkezik.
Napi árak már 28.000 Ft / 2 fő / éj-től!
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
15 vélemény:
4.42 / 5
4.42 / 5 - kiváló

Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta

A(z) Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, Nagyhután, a nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Csomagajánlatok már 10.370 Ft / fő / éj-től, napi árak már 30.000 Ft / 2 fő / éj-től!
Misefa Kastélyszálló Misefa
28 vélemény:
4.11 / 5
4.11 / 5 - remek

Misefa Kastélyszálló Misefa


A Misefa Kastélyszálló a 76-os főút mellett, Nagykapornak település tőszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, Hévíz, Kehidakustány gyógyfürdők közelében található. A klasszicista épület ma modern formában kínál kényelmes szállást és történelmi hangulatot a megszálló vendégeknek.
Csomagajánlatok már 7.000 Ft / fő / éj-től, napi árak már 20.000 Ft / 2 fő / éj-től!
Gerébi Kúria Lajosmizse
16 vélemény:
4.43 / 5
4.43 / 5 - kiváló

Gerébi Kúria Lajosmizse


A Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar az Alföld szívében, Budapesttől autóval alig félórányira, az M5-ös autópálya lajosmizsei kijáratától 3 kilométer távolságra, festői környezetben fekszik. Az épületek elhelyezkedésének köszönhetően vendégei közel érezhetik magukat a természethez. Csendes nyári hajnalokon az őzek a hotel parkjába is bemerészkednek.
Csomagajánlatok már 9.650 Ft / fő / éj-től, napi árak már 19.900 Ft / 2 fő / éj-től!

Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont Mád

A(z) Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont Mád nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
A Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont a Tokaji borvidék szívében, Mád központjában várja vendégeit gyermek- és családbarát szolgáltatásaival, figyelmes személyzetével.
Napi árak már 18.000 Ft / 2 fő / éj-től!
Szidónia Kastélyszálloda Röjtökmuzsaj
22 vélemény:
4.59 / 5
4.59 / 5 - kiváló

Szidónia Kastélyszálloda Röjtökmuzsaj


A Hotel Szidónia Magyarország nyugati szegletében, Soprontól mintegy 20 kilométerre várja vendégeit a régmúlt fényűző eleganciájával, a modern élet kényelmével és a wellness világának széleskörű szolgáltatásaival.
Degenfeld Kastélyszálló Tarcal
3 vélemény:
3.90 / 5
3.90 / 5 - jó

Degenfeld Kastélyszálló Tarcal


A Degenfeld Kastélyszálló Tarcalon, Magyarország keleti részén, a tokaji borvidéken található, a Gróf Degenfeld szőlőbirtok parkjának közepén. Az egykori kúriából kialakított négycsillagos szálloda festői környezettel, légkondicionált szobákkal és lakosztállyal, valamint a XIX. század hangulatát idéző szalonnal és könyvtárral várja a vendégeit.
Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád
131 vélemény:
4.37 / 5
4.37 / 5 - kiemelkedő

Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád

A(z) Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csilagokkal jelöljük.
A Vár Hotel Kastélyszálló, amely valaha Görgey Artúr vadászkastélya volt, Visegrádon, a Duna partján áll. Vendégei közvetlenül gyönyörködhetnek a Dunakanyar varázslatos szépségében, és könnyen átsétálhatnak a várba és a Salamon-toronyhoz is.
Ajándékok:
Díjmentes késői távozás: 12:00
Díjmentes korai érkezés: 13:00
Héderváry Kastélyszálloda Hédervár

Héderváry Kastélyszálloda Hédervár


Hédervár elegáns, történelmi hangulatot idéző reneszánsz épülete, a Héderváry Kastélyszálloda, Győr és Mosonmagyaróvár között négycsillagos színvonalú hotelként várja vendégeit gyönyörű szobákkal, hatalmas ősparkkal, különleges hangulatú konferenciatermekkel és több száz éves, boltíves borospincével.
Hivatalos hotelstars besorolás
Szállásvadász besorolás
Úticél:  
Érkezés dátuma:  
Távozás dátuma:  
Szobák száma:  
 egyágyas:   kétágyas:   háromágyas:   4+*: 
* Szoba vagy apartman 4 vagy több fő részére
Gyermekekkel utazik?
5 ok, hogy minket válassz
 1. Alacsony árakon
  Az oldalon feltüntetett árak nagyon kedvezőek, így pénzt takaríthatsz meg.
 2. Elfogulatlan szállásértékelések
  60000 vendégvélemény, hogy valós képet kapj.
 3. Nincs foglalási díj
  A kiválasztott szolgáltatásokon kívül semmilyen plusz költség nem terhel.
 4. Több ezer szálláshely és csomagajánlat
  Azért, hogy a maximális választék álljon rendelkezésedre.
 5. Évi 80000+ elégedett utazó
  Ők már kipróbáltak minket, foglalj te is nálunk!
 
Keress az akciós csomagok között!

Ár (személy/éjszaka)

Kategória

Régió vagy település

Értékelési pontszám

Ellátás

Általános szolgáltatások

Wellness szolgáltatások
Keress bennünket a Facebookon!
 
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények
Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Térkép