Baranya Hotel, Harkány - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

3.77 / 5
493 vélemény alapján
3.9
Személyzet
3.53
Tisztaság
3.87
Ár / érték arány
3.45
Kényelem
(szoba)
3.63
Szolgáltatások
3.98
Étkezés
4.24
Elhelyezkedés
Baranya Hotel, Harkány - Legújabb vélemények
2019. október 14. hétfő
3.5
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
3
Ennyire tetszett
4
Személyzet
5
Tisztaság
3
Ár / érték arány
5
Kényelem (szoba)
2
Szolgál-
tatások
3
Étkezés
3
Elhelyez-
kedés
"Baranya Hotel"

2019. szeptember 29. vasárnap
3.3
Standard szoba
5 éjszakát töltött itt
Az 1 ágyas 2. emeleti szobában bent levő 2 lépcsőn úgy elestem az első d.u-on, hogy felrepedt az ajakam és az egyik újam a jobb kezemen Ez volt a 202-es szoba. Igaz a recepción a fiatalember rögtön adott egy 1-ső emeleti a 114-es szobát.Persze a sebek napokig véreztek igy nem nagyon tudtam a velnes részleget kihasználni, továbbá az új szobába n nem hoztak küntöst és törülközöt sem cseréltek. Nem cserélték ki a véres ágynemüt sem ami éjjel lett olyan.
"3 nap"

2019. szeptember 26. csütörtök
4.3
Standard plus szoba
3 éjszakát töltött itt
A padlószönyeg kár hogy nincs kicserelve a többi bútor megfelelő

Baranya Hotel Harkány csomagajánlatai - 8 ajánlat

megnézem ▼

"Két éjszaka csalódás."

2019. szeptember 26. csütörtök
3.3
Standard plus szoba
2 éjszakát töltött itt
Ami tetszett hogy jó a parkolási lehetőség, és a szálloda szemben van a gyógyfürdővel, a wellness is megfelelő.Ami nem: Az étkezőhelyiség túl kicsi,Az ételek nekünk nem ízlettek.A szobában a fürdő ajtó rendkívül nyikorgott,az egyik ágyon a matracban el voltak törve a rugók, nagyon kényelmetlen volt.Az udvarról állandó zúgás hallatszott még csukott ablaknál is.Nem tudom hogy ezt nyáron nyitott ablaknál hogy lehet elviselni.Ár érték arány megfelelő.
"Elfogadható volt,jól éreztük magunkat"

2019. szeptember 23. hétfő
3.6
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Az ágy számomra rövid volt /186cm testmagasság/A matrac minősége is gyenge. Derékfájást okozott.
"Baranya Hotel"

2019. szeptember 14. szombat
2.4
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Kaptunk egy szobát,ami épp csak ránk nem dőlt.A szobában nem volt zuhanyfüggöny sem,nemhogy zuhanykabin.Melegvíz sem folyt a csapból,ami majdnem a kezemben maradt.A wc-t nem lehetett rendeltetés szerűen használni a mosdótól,olyan kicsi volt a fürdő.Kértem egy hajszárítót,de a fürdőben nem volt konnenktor.( 113-as szoba).Szóltunk a recepción a szoba miatt.Akkor átköltöztettek egy másik szobába (508-as szoba),amiről azt mondták,hogy franciaágyas.Ez abból állt,hogy 2 ágy össze volt tolva és a köztük lévő rés egy pléddel volt kitöltve.Itt már volt melegvíz is.A padlószönyeg nagyon koszos volt.Összeségében az egész hotel,nagyon rossz állapotban van.Tudjuk,hogy 2017-ben felszámolás alatt volt és valószínűleg új tulajdonosa van.Sok sikert és kitartást kívánunk,hogy egy igazi hotelt tudjanak ebből a romhalmazból csinálni.A hotel nagyon jó helyen van,tehát meg lehet csinálni.Mi ide többet nem megyünk,ha Harkányban járunk.A személyzettel és a félpanzióval meg voltunk elégedve.
"Baranyai nyárutó a Baranyában"
2019. szeptember 09. hétfő
4.3
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Több alkalommal voltam már a Baranya Hotel szállóvendége. Ismerős volt a környezet. Akkor a bárszekrény tele volt...most ugyan nem, de a finom és bőséges konyha mellett nem is volt szükség semmire. A mozgalmas szüreti kavalkád ellenére kellemes kikapcsolódás volt az a hétvége. Köszönöm!
"Jó is lehetett volna..."

2019. szeptember 02. hétfő
3.8
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Pihenésre készültünk, rémálom lett mindkét éjszakánk,mivel a három napos Szüreti fesztivál belerondított. A rettenetes hangerejű nagyszínpad majdnem az ablakunk alatt dübörgött hajnali fél kettőig. Reggel 6-kor meg a zúgó utcai takarítógépek zajongtak. Ez nem a szálloda hibája, de,ha tudtunk volna előre erről a programról, nem ezt a szállást választjuk. A szállás egyébként jó volt.
"Tapasztalatok 2 éjszaka után"

2019. szeptember 02. hétfő
2.8
Comfort szoba
2 éjszakát töltött itt
Szoba lelakott, szőnyegpadló kopott, falburkolat több helyen foltos, piszkos. Fürdőhelyiség tisztasága gyenge, felszereltségének állpota elhanyagolt. Személyzet ruházata elhanyagolt, nem egységes. Több esetben a személyzettől kellett evőeszközt kérni, mert nem volt kikészítve az étezéshez. A hotel elhelyezkedési jó, néhány méterre van a strand bejáratától.
"Az apróbb hiányosság ellenére varázslatos napok "

2019. szeptember 02. hétfő
3.5
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállás ár érték arányú volt! A belső tisztaság rendben volt, a külső éttermek tisztaság viszont hagyott kívánni valót maga után.... Az étkezés mennyiségileg kiváló, viszont a reggeli lehetett volna változatosabb. (minden reggel szinte ugyan az volt a választék)....
"Hétvégi pihenés Harkányban."

2019. augusztus 31. szombat
4
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállással meg voltunk elégedve,az ételek jók voltak, a pincérek udvariasak. Légkondi híján kaptunk ventilátort és italhűtőt a szobába. Negatívum, hogy azonnal érkezéskor kellett előre fizetni, ellenben a kulcsokat nem kaptuk meg, csak később! A wellness rész rendben volt. Összességében jól éreztük magunkat.
"Baranya Hotel"
2019. augusztus 30. péntek
3.4
Comfort szoba
2 éjszakát töltött itt
Az étel minősége a vártnál rosszabb volt.
"Kiváló négy nap a Hotel Baranyába."

2019. augusztus 30. péntek
4.3
3 éjszakát töltött itt
A fogadtatás hodeg, rideg, barátságtalanra sikerült. 11:30-ra érkeztünk. Csomagjaink elhelyezésére nem akartak megoldást találni. De végül megoldódott, és onnantól minden rendben volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Javaslat a finom tojásrántotta mellé hagyma és sült szalonna jól jönne. Köszönjük, jól éreztük magunkat.
"Baranya Hotel"
2019. augusztus 28. szerda
4
Standard szoba
5 éjszakát töltött itt
A szoba rendkivül szükös. Hiányzott a hütő. Probléma volt a klimával. Egyébként meg voltunk elégedve.
"Borzasztó nyaralás!"

2019. augusztus 28. szerda
2.3
Standard szoba
5 éjszakát töltött itt
Az érkezés napján csak 14óután kaptuk meg a szobát, elöre kifizetteték az egész összeget, a szoba megmutatása nélkül mely rettenetes volt,igy másnap már szobacserét kértünk v.a fennmaradó összeg visszafizetését ami elől elzárkóztak végül a 2-ik napon adtak másik szobát. Az egész nyaralásunkat elrontották.
"Nem éreztük jól magunkat."

2019. augusztus 28. szerda
2.4
Standard plus szoba
4 éjszakát töltött itt
Az üdvözlő italról szó sem esett. Megérkezésünkor rögtön kérték a teljes összeg megfizetését. Ugyanakkor a szobánk még 14 órakor sem volt kész. Nem müködött a TV , 35 fok a szobában. Nem volt benn kis törölköző, pohár a két szobához 1 db.A recepciós lekezelő, kioktató módon beszélt velünk.Ide többet soha nem jövünk, ismerőseinknek nem ajánljuk.
"Négy éjszaka a Baranya Hotelban."

2019. augusztus 26. hétfő
4.6
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
A sok negatív vélemény miatt rosszabbra számítottam, mint ami fogadott. A kinti parkolóban látható volt a több helyen is a parkoló óra, ezért nem álltunk meg kint.:) Nem értem, hogy ezt miért kell a recepciósnak külön jeleznie? :) Standard szoba, három főnek elegendő volt a mérete. Retro, de ez le is volt írva. :) A szőnyeg ugyan foltos volt, de takarított. A televízió kicsi volt, de nem televíziót nézni mentünk. A légkondi működve fogadott, de kikapcsolás után nem reagált a távirányítóra. A személyzet segítőkész volt, próbáltak másik távirányítót szerezni, amire szintén nem reagált, majd másnapra távollétünk után működőképesen fogadott. Persze a ventilátort mi is megkaptuk. A wellness szerintem elegendő méretű volt, mivel szerencsére, amikor mi voltunk sose volt tele. Kétféle szauna üzemelt, nekem kielégítette az igényeimet. A reggeli mindig ugyanaz volt, de volt bőven választék, ezért minden reggel lehetett választékosan étkezni. A vacsora is kielégítő volt, minden alkalommal sertés, csirke és hal étel variációk közül lehetett választani, amik közül szerintem mindenki megtalálhatja a magának megfelelő ételt, mellé mindig háromféle körettel. A pincérek nem voltak modortalanok, emberségesek voltak, csak nem vidámak, túlterheltek, mivel kevesen voltak, minden nap ugyanazok, reggeltől késő estig. Sokszor sokat kellett várni rájuk, de folyamatosan pörögtek. Összességében a pincérek kevés létszámától eltekintve nekem ár-érték arányban bőven megfelelő volt, és elégedett voltam.
"Nagyon jól éreztük magunkat köszönünk mindent!!!!!"

2019. augusztus 26. hétfő
5
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon tetszett minden!!Egy két dolog amin lehetne változtatni talán az a tuskabin ajtó,és nincs szúnyogháló a tusoló ablakán!!!
"Elmenő hétvége a Hotel Baranyában "

2019. augusztus 26. hétfő
2.6
Comfort szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállás piszkos.
"Inkább maradtam volna otthon "

2019. augusztus 26. hétfő
2.9
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Érkezéskor már üres volt a WC papír tartó nekem kellett feltölteni, a zuhanyzónak hiányzott az ajtaja és rossz volt a zuhanyfej. A padló szőnyeg rondán foltos. A welcom ital miatt a kiszolgáló hölgy durván beszólt "b.. meg az is aki kitalálta a welcom drinket már megint csinálhatok hármat"
"soha többet ide"

2019. augusztus 25. vasárnap
1.6
Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
az 509 szobában voltunk. A hűtőszekrény ajtaja nem volt zárható. A VC papirtartó szét volt esve .Hajszáritót csak vita után a recepción adtak.Szemetes a szobába nem volt.A szoba hűtését egy ventillátor biztosította volna ,de nem állt meg a tartóján. A szoba erősen dohos szagú volt.Az igényelt szoba komfort fokozatú volt,helyette standard_ szobát kaptunk.Senkinek nem ajánlom a Baranya hotelt.
"Baranya Hotel"

2019. augusztus 25. vasárnap
3.9
Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
A strand bejárata pont szemben van ami ragyogó. Régi építésű retró szálloda egy kis odafigyeléssel sokkal barátságosabb is lehetne. A konyha kiváló minden szempontból. A fiatal felszolgálóknak fogalmuk sincs a vendéglátásról. A fürdőszoba lelakott. A bútorok újak. Azért több a pozitívum.
"Remek"
2019. augusztus 24. szombat
4.3
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyjából minden!
"Hétvége Harkányban"

2019. augusztus 22. csütörtök
3.4
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
A szoba állapota borzalom. Az ételek finomak, a személyzet elfogadható. Jó a strand közelsége. Kár,hogy a bár csak 10-ig tart nyitva.
"Baranya Hotel"

2019. augusztus 21. szerda
2.6
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálloda nem volt felkészülve kellően a vendégek fogadására.-nem ajánlom ,mert gond volt a kiszolgálással-ez nem a pincérek hibája volt,inkább a vezetők,hibáztak. A konyhások finom étkeket készítettek.
"Közepes szinvonal sok hiànyossàgal."

2019. augusztus 21. szerda
2.3
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
A fürdöben zuhanytàlca szèle penèszes,zuhany függönyt kijeb kel helyezni mertigy nem lehet zuhanyozni mert ràm tapad.107 szoba ,hangos mert az èttermek felett van,szolni kellene elöre,függönyök keskenyek,nem lehet rendessen sötètiteni.Uszodàban kevès a fekvö àgy,tiltàs ellenère ugràlnak a vizbe ami zavaró,ètelek nagyon egysìkuak minden nap.Ètteremben buszos hazautazo csoport elfoglalta az èttermet ,sorbaàllàs volt,különkène vàlasztani vagy 1/2ó elöb reggelisztetni.
"Kikapcsolódásra megfelel."

2019. augusztus 20. kedd
4.3
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
A szobában az ágy egy kicsit kényelmetlen,a légkondi hiányzik belőle.Ha nagyon meleg lett volna,nem lehetett volna aludni.Szerencsénkre nem volt nagy hőség.A vacsora választéka kevés volt.A desszert több este is ugyanaz a gombóc volt.
"Néhány gyenge nap a Baranya Hotelben!"

2019. augusztus 20. kedd
2.9
Standard plus szoba
5 éjszakát töltött itt
Talán nekem voltak nagy elvárásaim, de a hotel mélyen alatta volt! Beköltözésünk után 5 perccel takarítást kértem, pontosabban legalább egy feltörlést, hogy ne lássuk az előző lakó hosszú ősz hajszálait és a port. Az ablakokban pókháló volt. A fürdőszoba viszont nagyon szépen rendben volt. Köntöst kértem, mert nem kaptunk. Az étkezés szerintem nagyon gyenge, de a levesek finomak voltak. /Lehet, hogy nekünk vannak nagy elvárásaink/ Sajnálom, hogy ilyen balul sült el a nyaralásunk!
"Hotel baranya"

2019. augusztus 20. kedd
3.8
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
A vacsora lehetett volna többvariációs,a főnökbácsi mogorva mosolyogjon többet.
"Lehetett volna jobb is. "

2019. augusztus 19. hétfő
3.1
Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
Egyáltalán nem voltam elégedett a tisztasággal! A fürdőszoba nem volt feltörölve, a falak koszosak, a padlószőnyeg mindenütt piszkos, foltos. A fedett teraszon kettő egér rohangált a pincér és a mi szemünk láttára. Senkinek nem ajánlom!
"Welnesz"

2019. augusztus 19. hétfő
3.8
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Étel kíválló volt,zene,welnesz is jó volt. Kevésbé elégedett tv-csatornák minősége nagyon rossz, nagy melleg miatt nem tudtuk hova rakni a hídeg italt mert nem volt a szobában hűttő,ágy és a fal között alig volt hely mert a telefont majd nem mindig levertük.
"Baranya Hotel"

2019. augusztus 18. vasárnap
2.5
Standard plus szoba
3 éjszakát töltött itt
Welnesz jó , szoba a múlt szd.70-es évek színvonala . Vacsora egyik este jó ,többi ehetetlen .leves szinte ugyanaz esténként csak más fűszerezéssel.
"Jobb híre volt Harkánynak felénk!"

2019. augusztus 17. szombat
3.3
Deluxe szoba
4 éjszakát töltött itt
Sok hiányosságot tapasztaltam. Nem volt az étteremben annyi hely amennyi a vendég volt. Sorba kellett állni,hogy reggelizni tudjál.Kicsit ciki volt.Valaki fel állt akkor tudtál leülni egy piszkos ,ételmaradékos asztalhoz.Evőeszközt úgy kellett keresgélni másik asztalokon.Kancsó vizet hiányoltam az asztalokról. Szemetest a szobákból. Szatyorba gyűjtöttük a szemetet.Italfogyasztást azonnal ki kellett fizetni a reggelinél vagy a vacsoránál. Máshol a számlával lehet a végén egyben fizetni. Furcsa volt az is szerdán szóltak fizessem ki a fennmaradó összeget a szállásért. Hétfőtől voltam péntekig. De ezeket elnézve jól éreztük magunkat.A környező helyeket megnéztük, kipróbáltuk.Köszönjük Tóth Tamás Székesfehérvár
"Nem felhőtlen nyaralás a Baranya Hotelben "

2019. augusztus 13. kedd
3.1
Standard szoba
5 éjszakát töltött itt
Két szobában voltunk (ezt tudtuk előre), egyikben hűtő nem volt, a másikban fogmosó pohár. Mindkettőben MŰSZÁLAS, VÉKONY ANYAGÚ függőnyös (!!) zuhanyzó, MINI kuka a mosdóban, aminek a teteje nem billent! Szárítási lehetőség nincs, max egy-két fogas és vállfa. Az ágyterÍtők foltosak, koszosak voltak, pókhálók sokasága. Látszott azért, hogy éppen takarítottak.... szemre. Nem ezt jelenti számomra a három csillag. Szeretem a retro dolgokat, de nem ilyen minőségben. Pozitívum viszont, hogy az ágynemű tiszta volt, és mindig volt elég wc papír. A pezsgőfürdő és a szauna szuper volt. Az étkezésnél kevés volt a személyzet, sokszor kellett várni pl. poharakra. Amúgy látszott, hogy lelkesek és dolgosak a kiszolgáló fiatalok. Az ételek minősége megfelelő volt, bár csak 18-20 óra között lehetett vacsorázni, ezért minden programról igyekezni kellett vissza.
"Figyelem !!!"
2019. augusztus 13. kedd
2.8
Standard plus szoba
3 éjszakát töltött itt
A felszolgáló fiatal személyzet nagyon kedves . A szállásra azt mondták hogy első emelet , de az tetőtér volt ahol hajlongva lehetett közlekedni , klíma semmi , csak ventillátor (éjszaka mindenki csurom víz) a kádzománc kopott volt és gusztustalan , pókháló rengeteg , stb. Többet nem megyünk .
"Csalódás helye: Baranya Hotel"

2019. augusztus 12. hétfő
2.3
Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
A hotel elhelyezkedése miatt nagyon jó adottságokkal rendelkezne, de ráférne egy kis felújítás, tisztasági festés, és a tisztaság fenntartása (pókhálózás, folyosók, lift takarítása, evőeszközök tisztaságára is figyelmet fordítani). A személyzet hozzáállásán is változtatni kell, úgy gondolom ilyen helyen már a vendég az első. A 4 nap alatt szinte a kutya se szólt hozzánk, távozáskor "tegye le a kulcsot és viszontlátás"(érkezéskor előre kellett fizetni, így bármit kértünk volna azonnal kellett fizetni, de erre csak egyszer került sor, mert több alkalommal nem értek oda hozzánk megkérdezni kérünk-e valami italt a vacsorához), senki nem kérdezte meg jól éreztük-e magunkat, elégedettek voltunk-e. Ilyen még nem fordult elő sehol.
"Időutazás a SZOT üdülések világában 2019-ben"
2019. augusztus 09. péntek
2.6
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Először a kellemes dolgok: az ételek íze és a wellnes részleg klímája. Bosszantó jelenségek: sorban állás az étkezéseknél; túlterhelt, udvariatlan és türelmetlen személyzet az étteremben; sűrűn kifogyó és sokára utántöltött fogások; utántöltés nem a svédasztal hátsó részénél, hanem a sorbanállók között; terítetlen, ételmaradékkal teli asztalok a nem először érkezőknek. Szobánk kopott, szőnyeg foltos, klíma nincs, fürdőszoba agyonhasznált "lakótelepi" csapteleppel és penésszel, valamint takarítás után, érkezésünkre otthagyott hajszálakkal visszataszító. Wellnesben az egyik takarító kisfia, Milánka folyamatos problémák forrása volt: az anya munkaidejében berakta a jakuzziba, majd felügyelet nélkül hagyta. A 4-5 éves kisfiú a maga őszinte, nyílt módján, főleg a férfi vendégekkel próbált kapcsolatot teremteni beszélgetéssel, ráúszással, belekapaszkodással. Csapkodott, ugrált. Ezt senki nem vette jó néven, mert pihenni, kikapcsolódni érkeztünk, és nem gyermekfelügyeletre, apapótlásra.
"Szép emlék marad ez a nyaralás."

2019. augusztus 02. péntek
4.6
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Az ellátással nagyon megvoltunk elégedve. A fürdőben a nagyobbik medencében kár hogy nem működött a nyakzuhanyos része a medencének. Egyébként a víz nagyon kellemes volt. Az étkezéssel is teljesen elégedettek voltunk a fiammal. A szobában egy két féle kivételével rendben volt, barátságos szoba volt.
"Baranya Hotel"

2019. július 29. hétfő
4
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
A hotel, a személyzet, az étterem kiváló, a kapott szoba (Főépület 200-as) pocsék volt. (Nem lehetett kinyitni az ablakokat, az egyik klímából folyt a víz a szekrénybe és a padlószőnyegre.)
"Jó kiindulópont a környék felfedezésére."

2019. július 29. hétfő
3.9
Deluxe szoba
6 éjszakát töltött itt
Mi 6 éjszakát töltöttünk egy baráti párral. Előtte olvastam a véleményeket, sajnos szinte az összes hozzászólás találó. Kezdem azzal ami nem tetszett. Nagyon sokan dicsérték a félpanziós ellátást, ami részben jó is, de a 6 reggeli 6 vacsora szinte unalomig ugyan az. Azt nem mondanám hogy nincs mit enni. néha egy tükörtojást, bundás kenyeret vagy tejbegrízt is megettünk volna a két fajta rántotta helyett. Vacsorára volt csirke, sertés és hal különböző szószokkal, volt hogy este 7-kor már a dinnye elfogyott, pedig 8-ig van vacsora. Nekem egy igazi kávé hiányzott a legjobban, amit helyette kaptunk az zaccos víz volt. Szerintem a szennyes edényeket nem a vendégek előtt kellene egy kis kocsin szét válogatni azt hátul az előkészítőben is meg tehették volna. A zsömlém, kiflin kívül semmilyen más péksütemény nincs reggelinél, kenyér csak egyfajta. Most sokan biztos hogy mondják ez nem négy, csak három csillagos a hotel, igazuk is van, de mi voltunk több három csillagos hotelben és a fent említett problémák nem voltak. A deluxe szobákban voltunk a berendezés elfogadható, a tisztaság szintén, takarítás nincs, csak törölköző csere. A leggyengébb pontja a padlószőnyeg, annyira foltos hogy csak papucsban mertünk közlekedni. Viszont az ígért hűtőgép és klíma működött, a welness kicsi, de tiszta, sajnos sok helyen már hiányos a 2X2-es csempe.
"Baranya Hotel"
2019. július 29. hétfő
2.9
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Fürdőben nem volt kézmosó. Szobában a tévé nem működött kérésünkre sem javítottak meg. Az ételek finomak voltak.
"Gyenge színvonal Baranya Hotel"

2019. július 29. hétfő
2.5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon retro, nincs rá költve. A szobában hemzsegtek a hangyák, az ágynemű megfelelő, a wellnes jó, bár ez a másik hotel vendégeivel van egyben. A strand szemben van, ez pozitív. Az étel nagyon gyenge, más hasonló kategóriájú szálláson nagyobb választékkal találkoztam. Nem ajánlom.
"Élményekben gazdag nyaralás a Baranya hotelben! "

2019. július 28. vasárnap
4.6
Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
A szálloda elhelyezkedése, környezete, a személyzet kedves és segítőkész volt.
"Baranya Hotel"
2019. július 27. szombat
3.3
Deluxe szoba
4 éjszakát töltött itt
Nem olyan szobat kaltunk mint amit lefoglaltunk!!!
"Retró napok harkænyban."

2019. július 27. szombat
3.6
Comfort szoba
3 éjszakát töltött itt
A padlószőnyeg kopott foltos. A fürdőben a zuhanyfüggöny a 70-es éveket idézi és igen viseltes.
"Rémálom a Baranya Hotelben"

2019. július 26. péntek
1.8
Deluxe szoba
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
2019. július 23-25-e között 2 éjszakát töltöttünk a fenti helyen a párommal és a felnőtt gyermekemmel. A gyenge értékelés okai az alábbiak: - A megérkezéskor kb 15 óra körül a recepción várakoztunk fél órát, mert senki nem volt sehol. Jött arra egy pincér aki megkérdezte, hogy mit akarunk, mondtam, hogy szeretnénk becsekkolni. Majd szól valakinek, mondta és elment. Kb. 15 perc elteltével érkezett egy fiatal hölgy aki az időközben odaérkező külföldi állampolgárnak próbált eurót átváltani forintra, de ez csak körülményesen, többszöri telefonálás után sikerült, majd megkérdezte mit szeretnék. Elmondtam, hogy van foglalásom. Megkereste a számítógépben, majd közölte, hogy ennyit kell most fizetnem. Kifizettem, de ez sehol a foglalásban nem szerepel. Majd közölte, - unott, mi van még, menjetek a fenébe arccal- hogy a másik épületben van a szobánk. Erre én mondtam neki, hogy elnézést, de két szobát foglaltam, és ez csak a két ágyas, hol van az egy ágyas szoba. Ja vagy úgy.....és mérgesen a kezembe nyomott egy másik kulcsot. Eldarált valamit és elküldött. Valójában már nem volt kedvem kérdezni sem tőle. A szobáinkat felkeresve ért a meglepetés. A franciaágyas szoba az két matrac összetolva, ami fekvéskor állandóan szétcsúszott, erkény csak a kicsi francia erkély, 1 pohár, 1 szék a két személynek. Ruhaszárító csak a fürdőben található fűtőtest ami max. 1 m magas. Szemetest sem találtunk. A rendes erkélyes szobáknál az erkélyen 1 asztal, 2 szék, ruhaszárító és az asztalon a hamutál. Az erkély nélküli szobáknál pedig megfenyegetik a belépő kártyán a vendéget, hogy ha nem a kijelölt helyen dohányzik 100.000.- Ft-ra bírságolják. De ez a körülmény még elviselhető, ám az egy ágyas szoba az maga a katasztrófa. Ez a szoba a főépületben a bejárat felett található ahol a kerthelyiségben este 10-ig zene, vendégek vannak. Az ablakra világít szemből az épületet megvilágító reflektor. Az ablakon 2 db sötétítő 50 cm széles sötétítő függöny, melyből az egyiket 1 csipesz tartja és visszarakni sem lehet, mert a szoba vagy 3 m magas. Az ablak szélessége pedig kb. 150 cm. Hűtőgép a szobában nincs, hiába a 40 fok meleg. A hűtést egy 20 cm átmérőjű asztali ventillátor szolgálja, a televízió pedig egy 17 cm képátmérőjű réges régi készülék. Az ágy is rövid, mert egy felnőttnek lelóg róla a lába. Egyik szobában sincs semmi leírás, hogy mi,hol található vagy az étkezések mikor vannak, stb. A szőnyegek foltosak, pecsétesek. A fentiek miatt visszamentem a recepcióra és elmondtam a felsoroltakat. Az akkor ott levő úr megkérdezte, hogy mit csinált a kolléganője. Elmondtam neki a fentebb leírtakat. Ő ígéretet tett arra, hogy pótolnak mindent. Másnap reggel újra panaszt tettem, hogy nem történt semmi....ígérte újra, hogy intézkedik, poharat meg vigyek a bárból. Sikerült is délután kapnunk ruhaszárítót és egy hűtőt. Más a felsoroltakból senkit nem érdekelt rajtunk kívül. Az étkezés értékelése azért annyi amennyi, mert az előző étkezés morzsái az asztalon, a terítő erre-arra lóg, fűszer-só csak minden második -harmadik asztalon található. Az ételek egyhangúsága nem mérvadó. A csomagban biztosított welcome drinket kérni kellett a recepción, melyhez a grimasz is társult a recepcióstól. Az elfogyasztása sem volt egyszerű, mert kérni kellett a pincértől aki leültetett egy asztalhoz, mely letörölve időtlen idők óta nem volt és kb. 1 óra múlva megjelent a koktélokkal. A személyzet.....az egy fő takarítónőn kívül, a köszönést nem ismeri, a kedvesség, udvariasság ismeretlen fogalom számukra. A wellness részleg padlója úszott a vízben.Sehol senki dolgozó, fürdő mester a környéken. Ezen az egy helyen tartom a tisztaságot elfogadhatónak. Összességében megértettem, hogy miért kellett a bejelentkezéskor az egész összeget kifizetnem, mert ha nem kell csak távozáskor, akkor a megérkezéskor rögtön távoztunk volna. Feltételezem többen tették már ezt és ezért ez a rendszer. Több helyen megfordultam az elmúlt évek során és legtöbbször az Önök szállásfoglalását vettem igénybe. Ám ilyen igénytelen és rossz helyen nem jártam . Sajnálom a csábító fényképeket a szállásról, mert köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Az ár-érték arány akkor lenne tökéletes ha azt kaptam volna ami a leírásban szerepel. Tisztelettel: Ilona
"Egyszer volt Budán kutyavásár!"

2019. július 22. hétfő
1.9
Comfort szoba
7 éjszakát töltött itt
A teljes összeget érkezéskor ki kellett fizetni,amit mi a bizalom teljes hiányaként értékeltünk! Az étkezések nagyon egyhangúak,a recepciós és éttermi alkalmazottak kifejezetten barátságtalanok,gyakran nem volt evőeszköz, pohár,bögre,tányér.Az asztalok nem voltak leszedve, lesöpörve,várni kellett,hogy le tudjunk ülni enni. A teltházas teraszon 1 óra alatt sikerült 3 italt rendelnünk! A wifi nem volt elérhető! Ennyi pénzért kritikán aluli és felháborító mind az ellátás, mind a személyzet hozzáállása!!! Senkinek nem ajánljuk!!!
"Kivalo elhelyezkedes, szolid kenyelem."

2019. július 22. hétfő
4.1
Standard plus szoba
2 éjszakát töltött itt
A "B" epuletben laktunk. A TV adas elvezhetetlenul szemcses volt. Az agy kenyelmes, az udvar hangulatos, bar az epulet menten szemetlerakohoz hasonlatos lomtar volt elhelyezve leselejtezett Tv, agykeret, ventilator stb. A sajat wellnes kicsi de hasznalhato. Mindenert elore kell fizetni, ez bizalmatlansagot sugall. Az ar-ertek megfelelo.
"Nyári lazítás Harkányban"

2019. július 22. hétfő
4
Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
Igazi 3 csillagos szálloda szuper helyen egy lépésre a fürdőtől.D.épületben csendes kényelmes tágas szobánk volt. Ami nagyon tetszett hogy a szabad levegőn lehetett étkezni.
"Kellemes hétvége a Baranya Hotelben "

2019. július 21. vasárnap
4.9
Comfort szoba
2 éjszakát töltött itt
Számomra rövid volt az úszómedence. Hosszabbra számítottam.
"Baranya Hotel"

2019. július 20. szombat
3.5
Comfort szoba
3 éjszakát töltött itt
A személyzet segítőkészségével és az ételek mennyiségével és minőségével valamint a szoba méretével elégedettek voltunk. A zuhany csaptelep működése viszont kívánni valót hagy maga után.
"Egy hétvégére ajánlom."

2019. július 20. szombat
3.6
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Az ételek finomak, de nem változatosak. Aki több napot tölt ott, megúnja az ételeket.
"Baranya hotel!"

2019. július 18. csütörtök
3.8
Standard plus szoba
2 éjszakát töltött itt
Wellness kiváló svédasztalos reggeli és vacsora bőséges strand közel van.fura hogy érkezéskor kérték a teljes összeget !Felszolgálás katasztrófa !
"Baranya Hotel"
2019. július 17. szerda
3.1
Comfort szoba
7 éjszakát töltött itt
A szobaba volt egy plazma tv de nem működött...a másik tv - be kb 4 csatorna...egyiket csak néztük de hang nem volt.A reggeli meg vacsora mindennap ugyanaz semmi valtozatosság benne.Sajnos több vendég véleménye ez.Ami fura hogy előre kell mindent kifizetni...ez mashol nem igy van....meg este ha ittunk valamit nem lehetett kérni hogy irják a szoba számhoz ..sőt ..kihoztak a sőrt bele sem ittunk de azt kérdezték esetleg már tudunk fizetni..azért ez felhaborító.
"Rémes étkek"

2019. július 16. kedd
3.8
Standard szoba
7 éjszakát töltött itt
A személyzet kedves,figyelmes,Az ételek egyhanguak, a sütemények ehetetlenek .
"Szocreál szállás"

2019. július 15. hétfő
2.5
Standard plus szoba
4 éjszakát töltött itt
A szálloda közelsége a fürdőhöz nagy előnyt jelent. A szoba erősen lelakott volt (szocreál). Igaz, hogy a törölközőket naponta cserélték, de egy nagytakarításra (főleg a sarkokban) szükség lenne. Az étkezés jó volt, ízletes. Az ott töltött öt nap alatt azonban egyes ételek ismétlődtek, nem volt bennük változatosság. A reggelinél hiányoltuk a tejtermékeket (joghurt, kefír). Minden nap az étkezéseknél várni kellett csészére, tányérra, evőeszközre. A személyzet udvarias, készséges volt.
"Egy elvárt pihenés Harkányban"

2019. július 13. szombat
3.1
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Sajnos a standard szobában nem volt olvasólámpa. Szokatlan volt az is, hogy a fogyasztást nem lehetett a szobára terhelni, mivel azt az érkezéskor kellett kifizetni. A szobánkban nem volt klíma, de az idöjárás velünk volt. A személyzet viszont rendkívül udvarias volt, ami mindent kompenzált.
"Baranya Hotel"
2019. július 11. csütörtök
3.4
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Lehangolo volt a hotel allapota,omladozo vakolat es foltos padloszonyeg,iztelen etelek!Azonban a szemelyzet kedves volt a hotel elhelyezkedese is kivalo es osszesegeben annyit is ert, amennyit fizettem!
"Remek hétvége Harkányban."
2019. július 08. hétfő
4.5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Egy hétvégét töltöttem ott párommal együtt. A hotel ugyan retró, de tiszta volt. Az étel is ízletes volt nagyon reggel is és este is. A hotel elhelyezkedése szuper, a bejárat épp a fürdővel szemben helyezkedik el. Összességében minden rendben volt. Az ár-érték arány kiváló.
"a wellness rész jó- a többi nem annyira"
2019. július 08. hétfő
3.1
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A legjobb a welness részleg volt- az tényleg szuper! A szoba (standard) +fürdő eléggé régies, 'szoc-reál'.
"vissza 40 évet"

2019. július 08. hétfő
2
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Abszolút retró szálló és nem szálloda.Azért nem egycsillagos mert olyan már nincs.A szoba koszos az ágyak gyermek méretűek jellemzően a bekészített fürdőköpeny S méretű volt.Hűtő nincs a fürdő katasztrófa elszívó nincs a szoba felé a wc illat.A fénycső ütésre működik.A welness gőz nem működött a finn szauna 70 fokos a jakuzzi kb 28-30 fokos.A vacsora és a reggeli viszont jónak mondható. A felszolgálók hada aranyos de tapasztalatlanokból állt.
"Nagy csalódás a Hotel Baranya "

2019. július 06. szombat
2.1
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Csak az volt a fő pozitívuma, hogy a strand nagyon közel volt. A szobák állapota, a 80-as évek bútoraival , a szakadt , rongyos gyűrött függöny , a légkondi hiánya 40 fokban, az egyhangú ízetlen étel választék szörnyű volt. Foglalás után teljesen másra számítottunk, nagyot csalódtunk.
"Harkány, kicsit csalódás."

2019. július 06. szombat
3.5
Comfort szoba
4 éjszakát töltött itt
A szoba kialakítása általanosan értve jó volt, a tisztasággal voltak problémáink. Elengedve a négykézláb mászó kisgyermekünket, öt percen belül koromfekete tapancsokkal és térddel találtuk. A szőnyegeket egyből feltekertük mert rettentő koszosak voltak. A kanapéágyat öten tudták csak kinyitni, ósdisága miatt, illetve ki kellett tömködniük plédekkel, hogy tartson valahogy a matrac. A szobában nem volt hajszárító. A wc tartály eresztett és a fürdőben, illetve az ottani világítás vibrált. Az állólámpák eltörtek voltak a szobában. Ezektől eltekintve nem volt több gond a szobával. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, nyílván próbálják kompenzálni a hotel hiányosságait. Az ételek finomak voltak, talán a reggelire lehetne annyi kritika, hogy elég monoton volt a büféreggeli, minden nap ugyanaz volt a választék. A wellness jó volt, élvezhető. A személyzet tényleg mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat, ami a fentebb említett kritikák ellenére végeredményben sikerült is. Arról pedig már végképp nem a szálloda tehet, hogy a szemben lévő strand medencéiből eleve öt nem is üzemelt.