Több tízezer jelentkezőből választottuk ki azt az 1 embert, aki 10 alkalommal 10 belföldi wellness hotelt tesztelhet a mi költségünkre, akinek álljuk az útiköltségét, sőt, még némi zsebpénzt is biztosítunk számára a gondtalan szórakozáshoz.
Egyre kevesebben maradtatok versenyben, de még a legutolsó fordulóban is közel 200 videót kaptunk tőletek. Jelentkezőink videóit itt tudjátok megtekinteni.
2016-ban az Év Vendége Kun Zsuzsa lett, ezúton is gratulálunk neki!
A tesztelési időszak hamarosan kezdetőt veszi, nemsokára kiderül, melyik 10 szállodába látogat el Zsuzsa, illetve nyomon követhetitek élményeit!
Köszönjük minden jelentkezőnknek a kreatív és frappáns videókat!

Előzmények:
2016. májusában a Szállásvadász álommunkát hirdetett, melynek keretein belül kerestük azt a szerencsést, aki másodmagával 10 wellness hotelt tesztelhet teljesen ingyen, az útiköltségét mi álljuk, sőt, még zsebpénzt is biztosítunk számára a szállodai szolgáltatások önfeledt kiélvezéséhez.
Az állásra több tízezren jelentkeztek és több fordulóban kellett teljesíteniük. Egy jelentkezési űrlap kitöltése után a Szállásvadász.hu egyik partneroldalán, az Ittjártam.hu weboldalon keresztül kellett egy szabadon választott szállodáról vagy étteremről értékelést leadni. A rostán túljutottak utolsó feladata egy kreatív és humoros videó készítése volt, melyben meggyőznek minket, miért őket válasszuk az Év Vendégének. A mezőny erős volt, nekünk pedig közel 200 videóból kellett kiválasztanunk azt az egyet, akinek a jutalma 10 díjmentesen eltöltött wellness hétvége a legnépszerűbb belföldi wellness hotelekben.
A szerencsés kiválasztott Kun Zsuzsa lett, akinek ezúton is gratulálunk!

Az összes beküldött videót itt tudjátok megnézni.


Keress bennünket a Facebookon!
 
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK: iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:

További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás
Szállásvadász besorolás


Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.