Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó, Balatonszárszó - Értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét. Tudj meg többet!

3.80 / 5
19
vélemény
4.50
Személyzet
3.70
Tisztaság
4.20
Ár / érték arány
3.00
Kényelem
(szoba)
4.10
Szolgáltatások
4.10
Étkezés
3.30
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat a legfrissebb 10 értékelés alapján számoltuk ki.

Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó, Balatonszárszó >>

Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó, Balatonszárszó - Vélemények, értékelések
  
"Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó"

2021. augusztus 19. csütörtök
2.8
Kisgyerekes család
6 éjszakát töltött itt
Az üdülő a 80-as évektől változatlanul használt,szerény körülmények.A személyzet készséges,ételellátás bőséges.Autós kispénzű családoknak ideális természeti környezetben,több gyermekkel is biztonságos.
"Csodás 6 napot töltöttünk a családdal 5 unokával és a szülőkkel együtt 9 en."

2020. július 08. szerda
4
Kisgyerekes család
6 éjszakát töltött itt
A szállás és az ellátás a várakozásunknak megfelelő volt. Tudtuk, hogy mit fogunk kapni és nem ért meglepetés. Kicsit kényelmetlen, hogy a WC és a tisztálkodási lehetőség kívül van, de ezt tudtuk. A vonat közelsége kissé zavaró volt, mivel kisgyerekekkel voltunk, de kibirtuk. A faházak eléggé lerobbantak már és a berendezés is már elhasznált, de jól éreztük magunkat. Az idő jó volt a Balaton csodás, a közeli szabad strand is jó. Aki luxusra vágyik máshova menjen! Az üdülővezető és a személyzet kedves és segítőkész mindenben.
"Elhanyagolt multunk."

2019. augusztus 25. vasárnap
2.6
Idősebb pár
Faház
6 éjszakát töltött itt
Az elhanyagolt faházak a dohos, penészes, szag három nap után kezdett megszűnní. Az állandó vonatzajtól nem tudtunk aludni.Az ágyak és ágyneműk mínősége rossz. Egyedül az étkező és az étkeztetés mondható jónak,ez hasonlít kicsit a multtunkra.

Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó Balatonszárszó csomagajánlatai - 2 ajánlat

megnézem ▼

"Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó"
2019. július 17. szerda
2.6
Kisgyerekes család
2 személyes faház
6 éjszakát töltött itt
A vonatok közvetlen a faház mellett mentek el,ez elég zavaró!Füldugók tompítják nèmileg éjszaka!Takarítva ki tudja mikor volt a faházban a pókhálók a fejünkre lógtak! A kerti kaput gyerekbiztonságosra kell tenni egy riglivel,a vonat sínek pár méterre vannak!
"Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó"
2019. július 17. szerda
3
Kisgyerekes család
2 személyes faház
6 éjszakát töltött itt
Az ágyak rendkívül kényelmetlenek, hét közben lehetne takarítani a házakat. A személyzet viszont nagyon jó volt, kedvesek és segítőkészek.
"Ganz Családi üdülő Balatonszárszó"

2019. július 10. szerda
5
Idősebb pár
2 személyes faház
6 éjszakát töltött itt
Nagyon jól éreztünk magunkat.Minden csodás volt az étel kiváló és bőséges.
"Kellemes,nyugodt nyaralás a Ganz üdülőben"
2016. július 27. szerda
4.1
Család nagyobb gyerekkel
6 éjszakát töltött itt
Az üdülő kellemes,csendes,nyugodt közel a vízparthoz.A szállás elfogadható,az étkezés kiváló,a személyzet barátságos,közvetlen,segítőkész.Nagyon jól éreztük magunkat,mindenkinek bátran ajánlom! Andrea&Kittike
"Megéri a pénzét a Ganz Családi Üdülő"

2015. augusztus 19. szerda
3.5
Kisgyerekes család
6 éjszakát töltött itt
Az napi 3-szori étkezés, kiváló és nagyon finom, bőséges! A szobákban lehetne legalább wc egy kézmosóval. A személyzet nagyon kedves és kézséges! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
"Javítsunk egy kicsit."
2014. augusztus 25. hétfő
4.3
Egyéni utazó
6 éjszakát töltött itt
Lehetne bővíteni a szolgáltatást Wifi-vel. Illetve a kőházi szobáknan TV-leállásokkal. Egyebekben nagyon jó volt, már jövőre gondolkozom de már 2 hétről.
"nyugodt pihenés"

2014. augusztus 20. szerda
5
Egyéni utazó
4 éjszakát töltött itt
Nyugodt, kellemes környezet! Kedves személyzet!
"pompas nyaralás remek társaságban"

2013. augusztus 21. szerda
5
Idősebb pár
6 éjszakát töltött itt
Nagyon kellemes egy hetet töltöttünk el az üdülőben.A szoba a kánikula ellenére kellemesen hűvösnek bizonyult.Az ellátás finom volt és bőséges.A kiszolgálás is minden igényt kielégitett. Összességében nagyon jól éreztük magunkat,másoknak is csak ajánlani tudjuk a Családi Üdülőt.
"ganz"
2013. augusztus 21. szerda
4
Idősebb pár
6 éjszakát töltött itt
A TV nézési lehetőség csak egy helyen volt. Az ebédlőben lévő TV-t is a nyaralók rendelkezésére lehetne bocsátani, pl. a kőépület előterében.
"Jó nyaralás"

2013. augusztus 10. szombat
5
Idősebb pár
6 éjszakát töltött itt
Remek ellátás, kifogástalan személyzet. Köszönjük

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.

Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást a Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?

Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.

Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?

Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.

Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?

Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.

Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?

Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.

Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?

Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.

Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?

8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.

Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?

Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.

Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?

Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.

Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?

Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.

A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?

A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek a Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: 2 személyes faház és Faház.

Kiknek ajánljuk a Ganz Családi Üdülő Balatonszárszó szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül a fiatal párok, az idősebb párok, a nagygyerekes családok és az egyéni utazók érezték magukat a legjobban.

További népszerű szálláshelyek, melyek érdekelhetnek
reggelis ellátással, wellness használattal, Wi-Fi internet elérhetőséggel
31.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, üdvözlőitallal, wellnessrészleg használattal, fürdőköntös és törölköző bekészítéssel, parkolással
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, wellnessrészleg használattal, masszázskuponnal,
47.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, wellness részleg és fitneszterem használattal, kedvezményekkel, internet elérhetőséggel
0 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, kedvezményes hajójegy vásárlási lehetőséggel, wellnessrészleg és fitneszterem használattal, családbarát szolgáltatásokkal
34.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, wellnessrészleg használattal, kedvezménnyel
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2022 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.