La Pergola Panzió és Étterem, Kaposvár - Értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét. Tudj meg többet!

4.8 / 5
RENDKÍVÜLI
17
vélemény
4.80
Személyzet
4.90
Tisztaság
4.80
Ár / érték arány
4.90
Kényelem
(szoba)
4.40
Szolgáltatások
4.67
Étkezés
5.00
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat a legfrissebb 10 értékelés alapján számoltuk ki.

La Pergola Panzió és Étterem, Kaposvár >>

La Pergola Panzió és Étterem, Kaposvár - Vélemények, értékelések
  
"Kellemes nap Kaposváron"

2023. május 21. vasárnap
4.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A szállás nagyon jó helyen van. A panzió étterme rendkívül jó volt. Olaszos ízek és remek kiszolgálás. A személyzet figyelmes és vendégszerető volt. Kérdéseinkre jól reagáltak segítettek. Összegezve ilyennek kell lenni egy fogadnak. Köszönjük.
"Kellemes kikapcsolódás hét közben."

2021. november 19. péntek
5
Egyéni utazó
Superior kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A vártnál sokkal jobb, négy csillagra érdemes. Kedves fogadtatás, készséges személyzet, jó konyha!
"La Pergola Panzió és Étterem"

2021. november 05. péntek
5
Fiatal pár
Premium superior kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Gyönyörű, tiszta volt a szoba, csodálatos volt minden!

La Pergola Panzió és Étterem Kaposvár kiemelt csomagajánlatai

KaposvárKaposvár
A La Pergola Panzió és Étterem Kaposvár ajánlata:
  • önellátással
  • wellness használattal
Érvényes: 2024.12.23 - 2024.12.27
23.900 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
KaposvárKaposvár
A La Pergola Panzió és Étterem Kaposvár ajánlata:
  • önellátással
  • wellness használattal
Érvényes: 2024.10.31 - 2024.11.03
23.900 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Napi árak félpanziós ellátással
félpanziós ellátással, szaunavilág és wellness használattal, péntek esti fürdőestekkel, szaunaprogramokkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal
36.465 Ft / 2 fő / éjtől
félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
"Csak ajánlani tudom. Nagyon kellemes, tiszta és barátságos volt a La Pergola Hotel"

2021. szeptember 13. hétfő
5
Baráti társaságok
Prémium standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Sajnos a 109 szoba mellett nagyon hangos volt a légkondi(?) berendezés. De különösebben nem zavart, mert nagyon keveset tartózkodtunk a szobában. Szerencsére éjszakára kikapcsolták. A wellness részleget nem használtuk, így arra vonatkozóan nem tudok érdemi értékelést adni. Látványra tetszett, több szolgáltatást nyújtottak és igen magas színvonalon. Az utcáról megközelíthető La Pergola Étterem szakácsa valami tökéletes volt! Fantasztikus ízeket produkált, csodálatos tálalással, amit a profi és nagyon kedves pincérek villám gyorsan és mosolyogva tálaltak. Külön köszönet nekik. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a recepciós hölgyek is.
"La Pergola Panzió és Étterem"

2021. augusztus 02. hétfő
4.4
Kisgyerekes család
Prémium standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Ez egy kitűnő helyen lévő, jól felszerelt szálloda. Aranyosak a dolgozók, de egy kis amatőrizmus sajnos volt bennük. Az apartmann jó volt, csak a WC-ben iszonyú csatornaszag volt, érthetetlen miért nem oldják meg?! A számlát nem tudták elkészíteni, úgy küldik majd utánam. Szóvla az összkép jó, cska ezen a szinten bántóak ezek a problémák!
"Csodaszép hétvégét töltöttünk a La Pergolában Kaposváron."

2021. június 28. hétfő
4.8
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
Minden nagyon szép volt. Jól éreztük magunkat, a gyerekek is. Finomak voltak az ételek. A gyerekágyba nem kaptunk matracot, de ezt is megoldottuk. Ha kértünk volna, bizonyára kapunk, nem kérdeztük. Kedves volt a személyzet, segítőkészek voltak. Az étterembe lehetett kutyát behozni, vendéget fogadni. Feljöhettek a lakosztályba is. Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk. Sok szép látnivaló van Kaposvár környékén és a programok is jók voltak. Kaposvár szép, az esti időtöltés is kiválóan telt. Kellemes volt a pezsgőfürdőzés a hangulatos teraszon.

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.

Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást a La Pergola Panzió és Étterem szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?

Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.

Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?

Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.

Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?

Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.

Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?

Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.

Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?

Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.

Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?

8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.

Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?

Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.

Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?

Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.

Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?

Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.

A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?

A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek a La Pergola Panzió és Étterem korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Standard kétágyas szoba, Superior kétágyas szoba és Premium superior kétágyas szoba.

Kiknek ajánljuk a La Pergola Panzió és Étterem szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül a baráti társaságok, az egyéni utazók, a nagygyerekes családok és a fiatal párok érezték magukat a legjobban.

További népszerű szálláshelyek, melyek érdekelhetnek
félpanziós ellátással, wellnessrészleg használattal, gyermekanimációval, játszóház használattal
99.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, üdvözlőitallal, Igali Gyógyfürdő belépővel, medence használattal, fitnesz eszközök használatával, koktél utalvánnyal
79.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
reggelis ellátással,játszótér használattal, állat simogatással, parkolással
22.900 Ft / 2 fő / éjtől csodás büféreggelivel
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
önellátással
16.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
büféreggelivel, medence használattal, internettel, parkolással
25.080 Ft / 2 fő / éjtől csodás büféreggelivel
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
önellátással, parkolással
160.000 Ft / 4 fő / 4 éjtől ellátás nélkül
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.