Általános Felhasználási Feltételek

Az alábbi feltételek és szabályok minden közvetlen és közvetítőkön keresztül érkező online, lekéréses, e-mailben beküldött és telefonos szolgáltatásra vonatkoznak. Cégünk weboldalának hozzáférése, böngészése, használata, valamint foglalás elvégzése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette az alábbi feltételeket és szabályokat (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot, és egyetért az azokban foglaltakkal. Az ÁFF a későbbiek során módosulhat, a weboldal használatára mindig a használat pillanatában megjelenített változat érvényes.

A weboldal tartalma és infrastruktúrája, valamint a rajta keresztül kínált szállásfoglalási szolgáltatás (továbbiakban: "szolgáltatás") a Hotelstart Kft. (továbbiakban: "szallasvadasz.hu", "minket", "mi" vagy "miénk") tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Minden ott található szolgáltatás kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosított, és az alább kifejtett feltételek és szabályok hatálya alá tartozik.

1. Szolgáltatások

A weboldalon keresztül a Hotelstart Kft. egy Internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül minden ott szerepeltetett szállásadó cég meghirdetheti kiadó szobáit, csomagajánlatait, melyeket a weboldal látogatói lefoglalhatnak. Amennyiben Ön szobafoglalást hajt végre a Hotelstart Kft. online rendszerén keresztül, illetve lekéréssel, e-mailen vagy telefonon keresztül nyújtott segítségével, Ön egy közvetlen (jogilag kötelezett) szerződéses kapcsolatba lép a szállásadóval. Attól a pillanattól kezdve, hogy Ön lebonyolította online szállásfoglalását, vagy foglalási igényét a kapott ajánlat elfogadásával jelzi, cégünk kizárólag közvetítői szerepet tölt be Ön és kiválasztott szálláshelye között. Eljuttatjuk az Ön foglalási adatait szállásadójának, és egy visszaigazoló e-mailt küldve Önnek, a szálláshely nevében.

A weboldalon megjelenített összes információ a szálláshelyektől beszerzett adatokon alapul. A szállásadók hozzáférést kapnak extranet rendszerünkhöz, amin keresztül felelősségük teljes tudatában feltölthetik és frissíthetik áraikat, kiadó szobáikat és az egyéb információkat, melyek megjelennek internetes oldalunkon. Ezen adatok tekintetében kizárólag a szálláshelyek felelnek a weboldalon feltüntetett leíró információk (beleértve az árakat és a kiadó szobákat) pontosságáért, teljességéért és valódiságáért. Az információk egy csoportja, elsősorban a lekérssel értékesített csomagajánlatok és a dátumválasztás után kalkulált csomagárak a Hotelstart Kft által kerülnek feltöltésre a weboldalra. Habár cégünk minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy hibátlan szolgáltatást nyújtson, nem áll módunkban leellenőrizni, és nem tudjuk garantálni, hogy az összes megjelenített információ pontos, teljeskörű, és a valóságnak teljes mértékben megfelelő. A kalkulált árak így csak a tájékozódást és az ajánlatok könnyebb összehasonlítását segítik, nem minősülnek árajánlatnak. Konkért árajánlatot Ön csomagérdeklődése elküldése után kap válaszlevelünkben. Továbbá a Hotelstart Kft. nem vállal felelősséget az esetleges hibákért (megjelenési és elektronikus nyomdai hibákat is beleértve), megszakításokért (legyen szó weboldalunk vagy bármely szolgáltatásunk ideiglenes és/vagy részleges meghibásodásáról, javításáról, fejlesztéséről vagy karbantartásáról), pontatlan, félrevezető vagy valótlan adatokért, vagy az információk hiányos közléséért. Ami a tényleges minőséget, szolgáltatási szintet vagy rangsorolást illeti, weboldalunk nem szolgál és nem tekinthető egyetlen feltüntetett szálláshely javaslataként vagy jóváhagyásaként sem.

Szolgáltatásaink kizárólag személyes, nem kereskedelmi célokra használhatók fel. Ennek megfelelően a weboldalunkon feltüntetett tartalmak vagy információk, szoftverek, termékek és szolgáltatások újra eladása, deep-linkelése, felhasználása, másolása, monitorozása (például spider, scrape, stb.), feltüntetése, letöltése vagy sokszorosítása bármilyen kereskedelmi, illetve versenytársi tevékenységből vagy célból nem engedélyezett.

2. Árak

A weboldalunkon feltüntetett árak kiemelkedően versenyképesek. Hacsak ez nincs másképp kijelezve a weboldalon, az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és az egyéb adókat (ezen adók esetenként változhatnak). Kivételt képez az idegenforgalmi adó, mely a kijelzett végösszeghez extra fizetendőként adódik hozzá.

Néhány esetben bizonyos szálláshelyek egyes szobatípusai alacsonyabb árakon foglalhatók le weboldalunkon, ezek a szállásadó által meghatározott ársávok esetleges megkötések és feltételek elfogadásával vehetők igénybe, melyek vonatkozhatnak például a lemondás lehetőségére vagy az előleg visszatérítésére. Kérjük, foglalása lebonyolítása előtt részletesen olvassa át a kiválasztott szobatípusra és ársávra vonatkozó esetleges feltételeket.

A weboldalon szereplő valutaváltó kizárólag tájékoztatásra alkalmas, nem tekinthető pontos és valós idejű megbízható adatnak; a tényleges átváltási árak eltérők lehetnek.

3. Titoktartás

A Hotelstart Kft. magas szintű etikai normákat alkalmaz és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. A törvény szerint a joghatóságok részére szükség esetén közzé kell tennünk a foglalók adatait, illetve a foglalási folyamat során megadott nevet, e-mail címet, számlázási címet és bankkártya adatokat el kell juttatnunk a szállásadó részére. A személyes adatainak kezeléséről részletesen az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban tájékozódhat.

4. Ingyenesség

Szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. Semmilyen költséget sem számolunk fel a foglalóknak szolgáltatásaink után, és a szobaárakhoz nem adunk hozzá semmilyen kiegészítő foglalási díjat. Bankkártyájáról mi semmilyen esetben nem fogunk levonni semmilyen pénzösszeget, Ön közvetlenül a szállásadónak fizet a lefoglalt szállásért.

5. Fizetési feltételek

Ajánlatkérés esetén a szálláshely személyre szabott ajánlatot küld Önnek, melyben az általuk meghatározott fizetési feltételek kerülnek feltüntetésre. A szálláshely saját döntése, hogy kér-e előleget vagy foglalót. Amennyiben igen, a foglalást követően visszaigazolásunkban elküldjük Önnek a szálloda saját banki adatait, így az átutalás közvetlenül hozzájuk érkezik. Amennyiben a megadott fizetési határidőn belül a befizetés nem történik meg, a szálloda a lefoglalt szobá(ka)t törölheti.

Online foglalás esetén némely szállodáknak, foglaltságuk függvényében, az érkezés garanciájaként szükségük van a foglaló hitelkártyájának adataira; az általunk jelen esetben hitelkártyának nevezett fizetőeszköz elsősorban dombornyomott kártyát jelent, de bizonyos szállodák már akár az elektron típusú kártyát is elfogadják. Ennek érdekében a foglalók hitelkártya adatait eljuttatjuk a lefoglalt szálláshelyre, ahol a kártya érvényességét ellenőrizhetik (úgynevezett előauthorizációval, ami előzetes engedélyezés jelent). A kártyaadatok védelme és titkosítása érdekében "Secure Socket Layer (SSL)" technológiát alkalmazunk szolgáltatásainkhoz, mely jelenleg az Interneten keresztül történő hitekártya-információ küldésnek egyik legbiztonságosabb módja.

Felhívjuk a foglalók figyelmét, hogy bizonyos speciális ársávok vagy kedvezményes ajánlatok kiválasztása esetén a foglalás beérkezésekor, a szálláshely a hitelkártyát előzetesen ellenőrizheti vagy megterhelheti (néhány esetben visszatérítési lehetőség nélkül). Kérjük, hogy még a foglalás véglegesítése előtt, figyelmesen olvassa el az esetleges speciális fizetési, lemondási és meg nem jelenési feltételeket.

6. Lemondás

Ajánlatkérés esetén a szálloda által küldött ajánlatban feltüntetésre kerül az általuk meghatározott lemondási feltétel. Az ajánlat elfogadásával a foglaló kijelenti, hogy a lemondási feltételeket elolvasta és tudomásul vette.

Online foglalás esetén a szobatípus kiválasztása során Ön kiválasztja a foglalásra vonatkozó (és a szálláshely által meghatározott) fizetési, lemondási és meg nem jelenési feltételeket, a foglalás véglegesítésével Ön elfogadja és egyetért ezekkel, és a szálláshely bármely további (végrehajtási) szabályaival, melyek az Ön foglalására vagy tartózkodására vonatkoznak ? beleértve a nyújtott szolgáltatásokat és/vagy a szállásadó által kínált termékeket (a szálláshely végrehajtási szabályait és feltételeit szállásadójától szerezheti be). Az egyes szállodák általános fizetési, lemondási és meg nem jelenési házirendjét megtekintheti weboldalunkon a foglalás lebonyolítása során, valamint a visszaigazoló e-mailben.

Amennyiben le szeretné mondani online foglalását, kérjük, kattintson a visszaigazoló e-mailben található lemondó linkre, majd kövesse az ott található utasításokat. Amennyiben le szeretné mondani lekéréses foglalását, azt mindenképp írásban jelezze felénk a visszaigazolásra válaszolva.Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás lemondása után, a szálláshely lemondási és meg nem jelenési feltételeinek megfelelően esetlegesen kötbért kell fizetnie. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos árak vagy különleges ajánlatok esetén egyáltalán nem lehet lemondást vagy módosítást végrehajtani. Kérjük, hogy még a foglalás véglegesítése előtt, figyelmesen olvassa el az esetleges speciális fizetési, lemondási és meg nem jelenési feltételeket.

7. Lista sorrendezés

Az weboldalon szereplő szálláshelyek alapértelmezett listázási sorrendjével arra törekszünk, hogy az Önnek leginkább megfelelő keresési találatokat mutassuk a lista elején, a kevésbé relevánsakat pedig a lista végén. Ön használhatja az általunk ajánlott sorrendet, végiglapozva a találati oldalakat, használhat továbbá szűrőket, melyekkel szűkítheti a listákat az Önnek fontos kiválasztott szempontok szerint vagy átrendezheti a sorrendet különböző besorolási paraméterek alapján. Így Ön dönti el, hogy milyen feltételek alapján szeretne böngészni a kínálatban.

Az alapértelmezett besorolást összetett és folyamatosan fejlesztett algoritmus határozza meg, melynek fő paraméterei a következők: személyes keresési előzmények, átkattintási arány a lista oldalakról a szálláshely oldalára, foglalási ráta (foglalások és látogatások számának hányadosa), foglalások száma a szálláshelyen, foglalások által realizált jutaléktömeg, értékelési pontszámok, foglalhatóság, adatfeltöltés teljessége és minősége. Stratégiai partnereinkkel kötött egyedi szerződések illetve a szálláshely időben történő fizetése is hatással lehet a sorrendre.

8. Kapcsolattartás és panaszkezelés

A Szállásvadász elvárja Partnereitől, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak, és az Önnel folytatott kommunikáció minden esetben udvarias és segítőkész legyen, továbbá, hogy a Partner által az oldalunkon megjelenített információk a valóságnak megfeleljenek. Amennyiben Önnek bármilyen észrevétele, panasza, kérdése van, azt közvetlenül közölheti velünk az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: iroda@szallasvadasz.hu / Telefon: +36 1 / 4578450.

Esetleges panaszát szóban vagy írásban közölheti. A szóbeli panaszt azonnal megvizsgáljuk és szükség szerint orvosoljuk. Ha Ön a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a panaszról és az Ön azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet veszünk fel, és annak egy másolati példányát az írásbeli panaszról szóló részben meghatározott érdemi válasszal egyidejűleg megküldjük.

Az írásbeli panaszt a beérkezését követően harminc napon belül írásban érdemben megválaszoljuk. A panaszt elutasító álláspontunkat minden esetben megindokoljuk.

A Szallasvadász jogosult az ajánlatkérések, foglalás előjegyzések, foglalások és lemondások kapcsán, a működéséhez kapcsolódóan illetve egyeztetés céljából az Ön által a foglalás kapcsán igénybe vett szolgáltatásokkal kapcsolatosan Önnel telefonon, sms-ben, vagy bármilyen általunk rögzített kapcsolattartásra alkalmas eszköz útján felvenni a kapcsolatot.

Foglalása elvégzésével Ön hozzájárul, hogy közvetlenül a szálláshelyen tett tartózkodása után, anonim módon is kitölthető vendégértékelési kérdőívet küldjünk Önnek. A kérdőív kitöltésével Ön hozzájárul, hogy véleményét honlapunkra, az adott szálláshely adatlapján megjelenítsük, a szállás színvonalával és minőségével kapcsolatos tájékoztatás céljából, a jövőbeni foglalók részére. Cégünk fenntartja a vendégértékelések saját megfontolásból történő módosításának, eltávolításának és visszautasításának jogát. A vendégértékelés közvélemény kutatásokhoz hasonlóan működik. Amennyiben Ön kitöltötte a vendégértékelési kérdőívet, úgy a foglalása napját követően egy évvel újabb levelet kaphat tőlünk, melyben emlékeztetjük a leadott értékelése részleteire és felhívjuk figyelmét az igénybevett szálláshely aktuális ajánlataira. A fentieken kívül Ön semmilyen további felhívást, email-t vagy kapcsolatot nem fog tapasztalni cégünk részéről, hacsak Ön kifejezetten nem kérte azt.

9. Jogi nyilatkozat

Ezen szabályok és feltételek korlátozások tárgyát képezik, cégünk kizárólag olyan közvetlen károkért vállal felelősséget (akár egy adott, akár több, egymáshoz kapcsolódó esemény esetén), melyet Ön elszenvedett, kifizetett, vagy aminek Ön ki volt téve a mi szolgáltatásaink teljesítésének tulajdonítható hibából, melynek teljes összege az Ön foglalásának teljes összege ? ahogy az e-mailes visszaigazoláson is fel van tüntetve.

Emellett cégünk, tisztségviselőink, igazgatóink, alkalmazottaink, képviselőink, disztribútoraink, ügynökeink vagy bármely egyéb (az oldal és tartalmának létrehozásával, szponzorálásával és promóciójával foglalkozó) partnereink, nem vállalnak felelősséget (1) bármely büntető, különleges, közvetlen vagy közvetett veszteségért vagy kárért, bármely termelésveszteségért, profitveszteségért, bevételveszteségért, szerződésvesztésért, eszmei érték vagy hírnév veszteségéért vagy káráért, jogveszteségért, (2) bármely pontatlanságért vagy hiányosságért a leíró információkban (az árakat, kiadó szobákat és rangsorolásokat beleértve), melyet a szálláshely nyújtott honlapunk részére, (3) a szálláshely által nyújtott szolgáltatásokért vagy kínált termékekért, (4) bármely közvetlen, közvetett, következményekkel vagy büntetéssel járó károkért, veszteségért vagy költségért, melyet Ön szenvedett vagy Önnek kellett fizetnie weboldalunk használata vagy késedelme miatt vagy azzal kapcsolatban, illetve (5) bármely személyes sérülésért, halálesetért, anyagi kárért, vagy egyéb közvetlen, közvetett, különleges, következményekkel vagy büntetéssel járó károkért, veszteségekért vagy költségekért, melyet Ön elszenvedett vagy amiért fizetnie kellett, legyen szó törvényes cselekedetekről, hibákról, viszályokról, súlyos gondatlanságról, szándékos félrevezetésről, mulasztásokról, végrehajtás elmaradásáról, megtévesztésekről, kárról vagy szigorú kötelezettségről, melyek (teljes egészében vagy részben) a szálláshelynek tulajdoníthatók (személyzet, igazgatósági tagok, hivatalnokok, ügynökök, képviselők vagy társuló felek), beleértve bármely lemondást, túlfoglalást, sztrájkot, kényszerhelyzetet vagy bármely olyan eseményt, mely cégünk hatáskörén kívül esik.

10. Egyéb

Amennyiben nincs másképp meghatározva, a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, illetve a honlapon található vagy általa alkalmazott szoftver és a weboldalon feltüntetett tartalmak, információk és anyagok szellemi tulajdonjoga (a szerzői jogokkal egyetemben) a Hotelstart Kft. tulajdonát képezik.

Ezen szabályok és feltételek, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos eljárások a magyar törvények alapján lettek meghatározva és aszerint kezelendők. Ezen szabályokra és feltételekre, valamint szolgáltatásainkra vonatkozó bármely vitás kérdés kizárólag az illetékes hatáskörű bíróságokon tárgyalható meg Budapesten, Magyarországon.

Amennyiben a jelen szabályok és feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű, vagy azzá válik, az összes többi rendelkezés továbbra is érvényben marad. Ilyen esetben az érvénytelen rendelkezés továbbra is alkalmazandó, amennyire csak a hatályos törvény megengedi. Ebben az esetben el kell fogadnia egy az érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű rendelkezéshez hasonló rendelkezést, amennyiben az a szabályok és feltételek szekcióban meghatározott tartalommal és célokkal összhangban áll.

11. Hotelstart Kft.

Minden szolgáltatást a Hotelstart Kft. nyújt, mely egy korlátozott felelősségű társaság, a magyar törvények alapján bejegyezve. Iroda: 1016 Budapest, Aladár utca 19. fszt. 3.

 
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK:iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram
További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás


Szerzői jog © 2004-2022 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.