Péntek:
14:00-tól Érkezés Rátkára az Angyal Borházba (fogadó ital)
17:30-19:00 Pincebemutató, borkóstoló
19:00 -20:00 Vacsora (leves, főétel, desszert)
Szombat:
07:30-tól Fogadópálinka, disznóvágás
07:30-16:00 All inclusive ital fogyasztás a feltüntetett italokból (1 fajta bor, forralt bor, tea, szóda, szénsavmentes víz, szénsavas és szénsavmentes üdítő, saját pálinkánk, kávé)
07:30-16:00 Malac feldolgozás, hurka- és kolbásztöltés, zsírsütés, friss tepertő kóstolás
08:00-09:30 Házias reggeli, hagymásvér
13:00 -14:00 Ebéd (orjaleves, toroskáposzta, pecsenye)
18:30-19:30 Vacsora (sült hurka, kolbász, párolt káposzta, hagymás tört burgonya)
Vasárnap:
08:00-09:30 Reggeli
10:00- Hazautazás
*A szobában található alkoholos és mentes italok nem tartoznak a korlátlan fogyasztásba!
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő: 300 Ft/személy/éjszaka (18 éves kor felett)
ÉRKEZÉS: | TÁVOZÁS: |