Boutique Hotel Sopianae, Pécs - Értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét. Tudj meg többet!

4.6 / 5
KIVÁLÓ
17
vélemény
4.90
Személyzet
4.70
Tisztaság
4.60
Ár / érték arány
4.50
Kényelem
(szoba)
4.20
Szolgáltatások
4.70
Étkezés
5.00
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat a legfrissebb 10 értékelés alapján számoltuk ki.

Boutique Hotel Sopianae, Pécs >>

Boutique Hotel Sopianae, Pécs - Vélemények, értékelések
  
"Jol ereztuk magunkat! Amihez a hotel is hozza járult! "

2022. március 27. vasárnap
4.5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon kedves udvarias, es segítőkész a recepciós Holgy. De az egesz hotel személyzete! Koszonom!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Boutique Hotel Sopianae, Márton Lilla - Recepciós
2022. március 29. kedd
Tisztelt Varga Tibor!
Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Köszönjük a pozitív visszajelzést a személyzetre.
Várjuk vissza Önöket sok szertetettel.
"Csodás hétvége a Butik hotelben"

2022. március 07. hétfő
4.9
Fiatal pár
Egyágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Várakozásainkat felül múlta a szálloda. Tágas, tiszta, gyönyörű szoba. Nagy fürdő káddal. A reggeli változatos, finom, friss, bőséges. Van kvgép a szobában. A recepciós hölgy nagyon vendégszerető, kaptunk egy csomó kupont a kirándulásokhoz. Szülinapom volt, felköszöntöttek, kaptunk egy pezsgőt ajándékba. Egy bánatunk volt, hogy mivel este 7-től nincs személyzet, így a billiárdot, szaunát nem tudtuk kihasználni. De igazából ez nem volt nagy probléma, ha tovább maradunk, még ez is belefért volna. Csak ajánlani tudom a helyet!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Boutique Hotel Sopianae, Keszthelyi Gergő - Recepciós
2022. március 08. kedd
Kedves Ágnes!

Köszönjük a remek értékelést. Igyekszünk odafigyelni a vendégeinkre, a recepció pedig csak a téli időszakban van nyitva 7-ig tavasztól őszig este 10-ig itt vagyunk. Reméljük legközelebb is minket választanak és kipróbálják a szaunát és a biliárdot is.

Üdvözlettel,
Keszthelyi Gergő
"Szuper hétvége!"
2015. november 16. hétfő
4.1
Fiatal pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
puha volt az ágy.Segítőkész személyzet,nagyon bőséges reggeli választék.

Boutique Hotel Sopianae Pécs kiemelt csomagajánlatai

A Boutique Hotel Sopianae Pécs ajánlata:
  • reggelis ellátással
  • konditerem használattal
Érvényes: 2025.01.01-ig
27.000 Ft / 2 fő / éjtől csodás reggelivel
A Boutique Hotel Sopianae Pécs ajánlata:
  • reggelis ellátással
  • konditerem használattal
Érvényes: 2025.01.01-ig
108.000 Ft / 2 fő / 5 éjtől csodás reggelivel
A Boutique Hotel Sopianae Pécs ajánlata:
  • reggelis ellátással
  • konditerem használattal
Érvényes: 2024.04.25-ig
34.300 Ft / 2 fő / éjtől csodás reggelivel
"Remek szallas pecsi varosnezeshez"
2014. június 22. vasárnap
5
Kisgyerekes család
3 éjszakát töltött itt
Nagyon kedves szemelyzet, igenyes felszerelesek a szobaban( pl. Grohe csaptelepek, Billerbeck agynemu...),tenyleg kozel a kozponthoz, (meg 5 eves gyerkoccel is:-) .az utcara nezo szobak egy picit zajosabbak, de igy is jot aludtunk 8-9. -ig, koszonjuk!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Boutique Hotel Sopianae, Székelyhídi Letícia - szállodaigazgató
2014. június 28. szombat
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen dícsérő szavait!
Igyekszünk a jövőben is tartani a fent leírtakat!
Üdvözlettel:
Boutique Hotel Sopianae személyzete
"Kellemes hosszú hétvége"

2013. július 15. hétfő
5
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Pécs belvárosához és a Zsolnay negyedhez közel lévő, jó parkolási lehetőséggel rendelkező szálloda. A szobák kényelmesek, tiszták, jól felszereltek, a személyzet udvarias és készséges. Ha módom lesz ismét Pécsre utazni, megint itt szállunk meg, és mindenkinek ajánlom.
"Egy este Pécsett"
Budapest, Magyarország 2011. augusztus 31. szerda
3.6
Egyéni utazó
1 éjszakát töltött itt
Amivel elégedett voltam:
+ágy, matrac, ágynemű, fények
Amivel elégedetlen voltam:
-A folyosón nagyon meleg volt, nem voolt hűtés, csak szellőztetés. A zuhanykabin ajtáját nem lehetett teljesen összezárni.
"fantasztikus hétköznapok"

2010. május 04. kedd
4.7
Egyéni utazó
3 éjszakát töltött itt
Tanulhatnak önöktől más szállodák

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.

Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást a Boutique Hotel Sopianae szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?

Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.

Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?

Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.

Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?

Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.

Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?

Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.

Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?

Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.

Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?

8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.

Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?

Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.

Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?

Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.

Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?

Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.

A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?

A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek a Boutique Hotel Sopianae korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Egyágyas szoba és Kétágyas szoba.

Kiknek ajánljuk a Boutique Hotel Sopianae szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül a kisgyerekes családok, a fiatal párok, az idősebb párok és az egyéni utazók érezték magukat a legjobban.

Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.