EMAN Apartmanház Sárvár, Sárvár - Értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét. Tudj meg többet!

4.30 / 5
11
vélemény
4.10
Személyzet
4.60
Tisztaság
4.40
Ár / érték arány
4.20
Kényelem
(szoba)
4.30
Szolgáltatások
2.75
Étkezés
4.60
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat a legfrissebb 10 értékelés alapján számoltuk ki.

EMAN Apartmanház Sárvár, Sárvár >>

EMAN Apartmanház Sárvár, Sárvár - Vélemények, értékelések
  
"Remek hétvége a csodálatos Sárváron!"

2023. május 16. kedd
5
Idősebb pár
Stúdió Apartman
2 éjszakát töltött itt
Teljesen rendben volt! Ár-érték arány ok.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
EMAN Apartmanház Sárvár, Cs. Fehér Szilvia - tulajdonos
2023. június 04. vasárnap
Köszönjük értékelését,ű
szeretettel visszavárjuk Önöket.
"Augusztus 20-i hétvége"

2019. augusztus 22. csütörtök
4.7
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
Az augusztus 20-i hétvégén voltunk Sárváron. Az apartman és környezete szép, rendben tartott és tiszta volt. Mindenhez nagyon közel volt, így az autót nem is használtuk az ott tartózkodásunk alatt. A felszereltsége is megfelelő volt. A város és a strand is nagyon tetszett, egész hétvégén programok voltak, esténként koncertek. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom másoknak is ezt a szálláslehetőséget.
"Családi utazásunk"

2019. május 30. csütörtök
4.1
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
Rendkívül jól felszerelt, tiszta, csendes környezetben lévő szállás. Kifejezetten szerencsések voltunk, hogy más akkor éppen nem volt rajtunk kívül. Gyönyörű a kert, a lengőteke és a hinta a gyerekeknek kifejezetten tetszett. Minden könnyen, gyalog elérhető. Utazás előtti pénteken azonban beszéltem a tulajdonossal. Nem beszéltük meg konkrétan, hogy délre ott leszünk Dunakesziről 4 gyermekkel, csak rákérdeztem, hogy déltől lehet-e elfoglalni a szállást. Az volt a válasz, hogy igen, de mindegyis, mert van a portán valaki egész nap. Mégis felhívott minket az ott lévő hölgy vasárnap délután 1 órakor, hogy hogyhogy nem érkeztünk meg és ha tudta volna, akkor még a gyermekével maradt volna, mert gyereknap van. Megértem, de mi fizetünk a szállásért, így ez nem tartozik ránk. Egy kicsit rányomta a bélyegét az ottlétünkre ez a fogadtatás. A bizalmatlanságról még egy dolog árulkodott. Hétfő reggel 8 órakor lementem a Lidlbe vásárolni. Nem kulcsrazárva hagytam a kaput, mert siettem is vissza. Mire visszaértem, kb fél óra múlva, zárva volt a kiskapu, kétszer is rá volt fordítva a zár. Ezt nem értettem. Bent volt az autónk, csend volt a házban, de még az is lehet, hogy a portáról a gyerekeket lehetett hallani, hogy felébredtek. A nyitott kiskapu csak arra utalhatott, hogy kiment valaki már korábban és vissza szeretne jönni. Apróságok, de nem hagyott túl jó benyomást ez a bizalmatlanság és a hozzáállás a vendégekhez.

EMAN Apartmanház Sárvár Sárvár csomagajánlatai - 2 ajánlat

megnézem ▼

"Pár nap a Sárvári Eman apartmanban!"
2018. augusztus 03. péntek
2.9
Kisgyerekes család
Négyfős apartman
3 éjszakát töltött itt
Nagyon szép, tiszta volt az apartman! Viszont ami megbotránkoztatott, hogy Szerdán jöttünk haza, és azóta beteg mind a két gyermekem, 6 ÉS 4 ÉVESEK! HOGYAN LEHET ILYET CSINÁLNI, HOGY KÖZPONTI LÉGKONDICIONÁLÓ VOLT A TETŐTÉRI APARTMANBAN, HÁROM SZOBÁS, ÉS ÉJJEL NAPPAL 18 FOKRA VOLT ÁLLÍTVA A TERMOSZTÁT, AMIHEZ MI HOZZÁ SEM TUDTUNK NYÚLNI??!!!!Kedves recepciós mondta, hogy az előttünk lévők kinyitották az ablakokat és nem szabad, mert akkor nagyon felmelegszik! Természetesen estére gondoltuk, hogy legalább feltekeri a recepciós 25 fokra, de nem éjjel nappal 18 fokra van állítva! Ma voltunk a gyerekekkel orvosnál, és nagyon nagy szerencséje van a szállásadónak, hogy nincs tüdőgyulladásuk, csak jól meg vannak fázva és felső léguti bajuk van, de köszönöm ez is bőven elég! Ezekek után, a sok pozitív dolog az elenyésző, meg hogy tavaly lett felújítva, meg elfelejtettek szólni, hogy van fürdő belépő kedvezmény az apartmanosoknak, csak az utolsó fürdős napon tudtuk meg egy másik vendégtől! Egy szó mint száz, gyerekeseknek, nem ajánlom! A recepciós hölgy sem volt túl kedves, bárki szólt valamiért csak baja volt vele!
"Sárvár - a pihenős pihenés"
2017. július 22. szombat
4.4
Család nagyobb gyerekkel
6 éjszakát töltött itt
Sárvár gyönyörű, rengeteg színes virággal. A vár sok érdekességet mutatott, az arborétumban pedig jól esett a csend és béke a napi nyüzsgés mellett. Az apartman nagyon jó helyen van, közel mindenhez, így megérkezésünkkor az autóval beálltunk a parkolóba és nem is volt szükség rá. A strand hatalmas, tiszta és szép; mindenki megtalálta a számára kedvező medencét/csúszdát. Az éttermek jobbnál jobbak, árban is megfelelőek. Nekünk kiemelt kedvencük lett a Nádasdy étterem, oda vissza is tértünk. Egyetlen negatívum volt, ami kicsit beárnyékolta az ottlétünket: a rengeteg cseh nyaraló, akik nagyon hangosak voltak (a szálláson állandóan az ajtókat csapkodták és ordibáltak, mintha más nem lenne ott rajtuk kívül), tulakodtak, a strandon simán rápakoltak a máséra, mindenhol ott voltak és "uralkodtak". Sajnos velük kapcsolatban semmi pozitívumot nem éreztünk! Ennek ellenére a nyaralásunk jól sikerült, nem bántuk meg, hogy Sárvárt választottuk úticélnak!
"Nagycsaládos őszi szünet az Eman Apartmanban"

2016. november 07. hétfő
4.7
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
Az őszi szünetben 3 gyermekkel (14, 8, és 1 éves) érkeztünk az Eman apartmanba. Mindenki talált az életkorának megfelelő kikapcsolódást, mivel van szauna, ping-pong, biliárd és játszótér is. Mivel a gyerekek között nagy a körkülönbség nekünk ez nagyon fontos. Egy dolog volt ami nem tetszett, hogy a szauna 16 órakor bezárt.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
EMAN Apartmanház Sárvár, Cs. Fehér Szilvia - üv.
2017. április 19. szerda
Köszönjük, hogy vendégeink voltak.

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.

Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást az EMAN Apartmanház Sárvár szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?

Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.

Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?

Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.

Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?

Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.

Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?

Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.

Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?

Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.

Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?

8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.

Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?

Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.

Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?

Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.

Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?

Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.

A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?

A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek az EMAN Apartmanház Sárvár korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Stúdió Apartman és Négyfős apartman.

Kiknek ajánljuk az EMAN Apartmanház Sárvár szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül az idősebb párok, a baráti társaságok, a nagygyerekes családok és a kisgyerekes családok érezték magukat a legjobban.

További népszerű szálláshelyek, melyek érdekelhetnek
félpanziós ellátással, gálavacsorával, tombolával, élőzenés táncesttel, fürdőbelépővel, klub szoba és játszószoba használattal
286.400 Ft / 2 fő / 3 éjtől 
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
önellátással, parkolással
0 Ft / 2 fő / éjtől
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, szabadidős szolgáltatásokkal, kedvezményekkel, játszósarok használattal, szauna és jacuzzi használattal, parkolással
59.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől 
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
bővített félpanziós ellátással, fürdőrészleg és szaunavilág használattal, fitness részleg használattal
39.000 Ft / 2 fő / éjtől 
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
önellátással
74.160 Ft / 2 fő / 2 éjtől 
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, éjszakák számával megegyező fürdőbelépővel
46.000 Ft / 2 fő / éjtől 
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2023 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.