Hotel Hőforrás, Hajdúszoboszló - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

4.04 / 5
494 vélemény alapján
4.42
Személyzet
4.06
Tisztaság
4.03
Ár / érték arány
3.56
Kényelem
(szoba)
3.89
Szolgáltatások
4.35
Étkezés
4.32
Elhelyezkedés
Hotel Hőforrás, Hajdúszoboszló - Legújabb vélemények

2019. október 18. péntek
4.5
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
4
Ennyire tetszett
4
Személyzet
5
Tisztaság
5
Ár / érték arány
4
Kényelem (szoba)
5
Szolgál-
tatások
5
Étkezés
4
Elhelyez-
kedés

2019. október 05. szombat
3.3
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
4
Ennyire tetszett
3
Személyzet
3
Tisztaság
3
Ár / érték arány
3
Kényelem (szoba)
3
Szolgál-
tatások
4
Étkezés
3
Elhelyez-
kedés
"Két világ, egy hotelben !"

2019. október 02. szerda
3.5
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A rettenetesen lelakott szobák,ódon,kopott berendezés,rettenetes nyílászárók nyomasztó hangulatát csak a személyzet kedvessége az étterem remek kínálata,a kitűnő elhelyezkedés ellensúlyozza, amennyire ez lehetséges .Ez a hotel sokkal többet érdemelne ráfordítás terén,nagy kár veszni hagyni, így elhanyagolni !

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló csomagajánlatai - 4 ajánlat

megnézem ▼

"Pihenés egyszerű körülmények között "

2019. szeptember 18. szerda
3.4
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A leírtnak megfelelő, felújításra igencsak megérett szálloda. Szobák tisztasága rendben, az ágyak kényelmesek, viszont az étterem tisztasága nem megfelelő. Az ételek finomak, de az időközben elfogyottakat vagy nem pótolják, vagy csak későn. A masszőrök munkája tökéletes. Egy szállodában sem tapasztaltunk ilyen profi szolgáltatást. A visszaigazolásban feltüntetett masszázs kupont csak hosszas egyeztetés után kaptuk meg. A kinti gyógyvizes medence csak délutánra melegedett fel a várt hőmérsékletűre. Mindezek mellett azért tudtunk pihenni.
"Gasztro-hétvége "
2019. szeptember 16. hétfő
4.6
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzet, az étkezés kiváló.
"Kellemes pihenés a Hotel Hőforrásban"

2019. szeptember 14. szombat
4.8
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Első alkalommal látogattunk el az Önök szállodájába. A szoba elhelyezkedése, tisztasága megfelelő volt. A nagyon finom és bőséges reggeli és vacsora választék. Nagyon tetszett, hogy a szabadban is volt medence, többféle is, a fürdőzés is adott volt. A víz hőmérséklete megfelelő volt. Jól éreztük magunkat.
"Csalódás volt számomra."

2019. szeptember 09. hétfő
2.4
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Az ágy,kritikán aluli,a szoba elég elavult.A reggelivel nem volt baj,de a vacsora nagyon sok kívánni valót hagy maga után.A fürdő részleg az jó lett volna ha akkor mehetek fürödni amikor szeretnék és nem vagyok korlátozva. De talán még ezzel sem lett volna problémám,ha legalább napi szinten ki lenne téve a másnapi vízitorna menete,hogy ne menjek le feleslegesen.Ami viszont ledöbbentett,hogy megérkezésünk után bejön két hölgy,hogy leltároznak mi van a szobába,még a lepedőt is megnézték hogy gumis. Ilyet soha sehol nem tapasztaltam,ez úgy jött le,mintha lopni mentünk volna és nem pihenni.Csalódtam,biztos,hogy ide nem megyek többet.
"Hotel Hőforrás"
2019. szeptember 08. vasárnap
3.3
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
-A meleg medencék tisztasága /fedett és a kerti/ -Szobák szellözöttsége
"Jó idő és jól éreztük magunkat."

2019. szeptember 03. kedd
4.6
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Kifogásom:csak 14 órakor lehet el foglalni a szobát és a harmadik napon már de.10 kor el kell hagyni a szállás helyet.Tulajdon képen ez csak 2 éjszaka és két fél nap.
"Remek 5 nap a Hotel Hőforrásban"

2019. augusztus 31. szombat
4
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Az étteremben a felszolgált ételek, egyhangúak voltak, az ebéd és a vacsora majdnem megegyezett. A szállodai személyzet pontos és segítőkész. Az igénybe vett egészségügyi szolgáltatás magas színvonalú, és barátságos,segítőkész. A szakorvosi rendelőknek példaképen kéne reklámozni. A szálló a Retro hangulatot idézi fel, maga az épületre ráférne, egy kis felújítás, de ezt a hiányt a kiszolgáló személyzet próbálja helyre tenni.
"Apró hiányosságok"

2019. augusztus 31. szombat
4.4
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A teraszon csak egy szék volt sajnos nincs egy száríto zsinor ,a parkolási díjat nem kellene külön felszámolni. Összességében jól éreztük magunkat biztosan meg visszajövök nagyon szép a város csodás a hangulat minden este. Üdvözlettel Zoltán!
" Csalàdias ,Baràtias ês jôllakottan Hotel Hőforràs."
2019. augusztus 26. hétfő
4.5
2 éjszakát töltött itt
A recepciósok ês mêg a technikai dolgozóknak is a segìtőkêszsêgük ,kedvessègük barâtsàguk ès a konyhàjuk.
"Jól éreztük magunkat a Hotel Hőforrásban"

2019. augusztus 23. péntek
5
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Augusztus 20-22-ig 3 nap 2 éjszakát töltöttem párommal a szállodában. Elvárásainknak maximálisan megfelelt a szállás. Tiszta, rendes szoba, fürdőszoba fogadott. A személyzet nagyon udvarias és figyelmes volt. Félpanziós ellátást kértünk, és ebben sem kellett csalódnunk. Az ételek mennyisége és minősége is megfelelő volt. Jó lenne, ha sikerülne egy kicsit az épületet felújítani, főleg a wellness részlegnél lenne erre nagy szükség. Persze egy felújítás után ez a szálloda már nem ebbe az árkategóriába tartozna. A másik kis probléma, hogy a WIFI-t jó lett volna, ha a szobából is el tudjuk érni, és nem csak a recepciónál tudjuk használni. Ez talán nem olyan megterhelő újítás lenne anyagilag, mint az épület felújítása. A szállodát azoknak ajánlom, akik szeretik a kicsit régimódi szállásokat, és a figyelmes emberi kiszolgálást. Azok, akik az ultra modern 4-5 csillagos szállodákhoz vannak szokva semmiképp nem ajánlom. A párom és én, ha tehetjük még biztosan foglalunk szállást a Hotel Hőforrásban.
"Meleg napok a Hotel Hőforrásban."

2019. augusztus 21. szerda
2.6
Kétágyas szoba
6 éjszakát töltött itt
A szobában található hűtő nem hűtött, nem volt elegendő a tisztaság élmény, a csaptelep a zuhanyzóban mozgott. Nem volt minden nap takarítva, porszívózva, fertőtlenítve. A közös fürdő részlegre is rá férne a folyamatos karbantartás, fejlesztés, medencék tísztántartása. A recepción és az egészségügyi részlegben a személyzet barátságos és segítő kész. Az éttermi részlegben a kiszolgáló személyzet, hangtalanul, de nem pontosan dolgozik. 7 órakor kezdődne a reggeli, a mindennapos minimum 10 perc késés benne van a napi rutinban. A kezelések viszont pontosan kezdődnek. Javaslat: a személyzet leterheltségének az enyhítése, karbantartói munkálatok folyamatos bővítése.
"Jo nyaralas"

2019. augusztus 15. csütörtök
4.4
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szobaba a klimat hiányoltunk ebben a nagy melegbe.
"Kellemes öt nap a lotel Hőforrásban."
2019. augusztus 11. vasárnap
5
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Az ablakokat nem lehetett kinyitni. A nyílaszárókra ráférne a csere.
"Remek három nap Hotel Hőforrásban."

2019. augusztus 11. vasárnap
4.6
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Első alkalommal látogattunk el az Önök szállodájába. A szoba elhelyezkedése, tisztasága megfelelő volt. Hiányosságként tudnám említeni, hogy a szobákra ráférne egy felújítás, azonban mindezt feledteti a segítőkész személyzet, kedves kiszolgálás, a szálloda egyéb adottságai (elhelyezkedés, kültéri medencék, tisztaság, a nagyon finom és bőséges választék a kajákban.) Következő alkalommal is az Önök szállodáját fogjuk választani.
"Jól éreztük magunkat a Hotel Hőforrásban."

2019. augusztus 05. hétfő
4.1
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A hűtőszekrény nem hűtött eléggé. A televízió lehetne modernebb, nem volt jó a kép és hang minősége. Ezek kisebb problémák. Lényeg, hogy jól éreztük magunkat. Köszönjük.
"borzasztó 2 nap"

2019. július 30. kedd
1.3
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagy csalódás volt, munkás szállónak talán megfelelne. A szoba kicsi, a tv a hűtőn elhelyezve, a terasz borzasztó állapotban, a kilátás egy palatető, semmi mást nem lehetett látni, ráadásul egész éjszaka esett az eső és ezen úgy kopogott, hogy aludni képtelenség. Légkondi nincs, meleg viszont volt. A 80-as években jártunk itt, én még gyerekként, most ugyanúgy néz ki. Az étkezésnél a választék nulla, vacsoránál az ebédnél megmaradt fogások kirakva, sorba kell állni az ülőhelyért, egyszerűen katasztrófa. Nagyon sajnálom, hogy ezt az egyébként nem kevés pénzt ide költöttük el. Kívülről is omlik a fal, kitört ablakok, a járókelők nagy része rácsodálkozott, hogy egyáltalán működik a hotel. A wellness rész is borzasztó állapotban, omlik a fal, az üveg ablakon kilátni képtelenség a vízkő miatt. Egy szóval katasztrófa.
"Hotel Hőforrás"

2019. július 29. hétfő
4.6
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Elégedett voltam mindennel! Nagyon finom ételekkel vártak! 4db medence tökéletes volt! Jövőre is megyünk!
"Remek 6 napot toltottunk a Hotel Hoforrasban"

2019. július 17. szerda
5
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Meg voltunk elegedve a szallasal es az etkezessel is
"Elfogadhato volt összességében."

2019. július 13. szombat
4.3
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Tökéletes a kezelés,az étkezés,a fürdözés.Hát a szoba kissé meleg és kicsi,kár hogy nincs vifi a szobákban,az asztali tenisznek nem volt helye,
"Van még fejlődni Hőforrás!"

2019. július 07. vasárnap
3.3
Kétágyas szoba egy fős használattal
5 éjszakát töltött itt
2 nap után én vittem le a szemetet. A 108. szoba szék kárpitja koszos volt.Az erkélyre legalább linoleumot tegyenek,ne a piszkos betonon menjünk.Én voltam korábban is Önöknél,de a színvonal esett . Jó korán foglaltam szobát,de amit kaptam-kilátásra- gondoltam,hát nem voltam megelégedve./garázs tető....?
"Összességében jól éreztük magunkat. Nyugodt, csendes, pihenésre alkalmas a hely."

2019. július 05. péntek
3.5
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szobánk túlságosan kicsi és meleg volt. Klíma jó lett volna. Tisztaság megfelelő volt a szobában. A fürdőben, medencékben nem volt tökéletes a tisztaság. Nehezen érthető, hogy nyáron mért kell 20 órakor elhagyni a medencéket.
"Kiváló hosszú hétvége"

2019. július 03. szerda
4.1
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálloda minden igényt kielégítő,csendes, nyugodt, pihenésre kíválóan alkalmas hely. A medencék tiszták, kellemes a parkosított rész, a személyzet kedves, segítőkész. A szobák megfelelőek, az ételek házias jellegűek , finomak, bőséges ! A következő kiruccanást is ide tervezzük, reméljük hamarosan összejön! Örülök, hogy ezt a szállodát választottam! További sikereket, sok vendéget kívánok!
"csodás hétvége!"

2019. július 01. hétfő
4
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Sajnos hogy nincs légkondi de azért egy ventilátort be lehetett volna tenni.
"Hotel Hőforrás"
2019. június 28. péntek
3.5
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A gyógymedence melletti mosdó wc higiéniai állapota nem kielégítő.
"Hotel Hőforrás"
2019. június 28. péntek
4.5
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A medencés fürdő felújítása nagyon időszerű lenne! A fürdő összességében nagyon kellemes időtöltést ad, a medencék víz hőmérséklete minden igényt kielégít felnőttnek, gyereknek egyaránt.
"Ajánlom mindenkinek,Aki pihenni, és gyógyulni szeretne!"
2019. június 27. csütörtök
3.8
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A gyógyellátás kiváló,medencék tiszták,csak felsőfokon lehet említeni!!! Személyzet udvarias,étkezés megfelelő. Negatív: a kánikulában három napot vártunk egy leharcolt ventilátorra,ami nagyon hangos volt! Szenvedtünk!
"Egy kellemes hétvége a Hőforrásban"
2019. június 26. szerda
4.4
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nekem rendben volt minden, igaz az 1000 Ft értékű masszázs kupont nem kaptuk meg, de igaz , lehet, hogy nem is használtuk volna fel. Az étel finom volt és bőséges. Nagyon tetszett, hogy a szabadban is volt medence, többféle is, a fürdőzés is adott volt. Talán kevésbé voltam elégedett a televízióval, jó lenne modernebbre kicserélni. A városban nagy volt az élet, sok-sok ember szórakozott, ez is tetszett. Én jól éreztem magam, kellemes hétvégét töltöttem Önöknél. Másnak is tudom ajánlani.
"Pancsolas a hotel Hoforrasban."

2019. június 19. szerda
4.4
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Csak az nem tetszett annyira hogy maga a szalloda retro.A tobbi rendben volt.
"Kellemes pihenés az pünkösdi hétvégén a Hotel Hőforrásban"

2019. június 12. szerda
3.9
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Összességében szép hétvégét töltöttünk A Hotel Hőforrásban. A "Retró" érzés végig jelen volt: az épület, a szoba berendezése. Mégis kényelmes volt, és nyugodt. Szép kilátás a városra, kellemes, tiszta, meleg gyógyvizes, és úszó medencék, szabad napozó ágyak (talán lehetett volna kissé rendezettebb a kert). Finom ételek, és megfelelő kínálat az ebédlőben. Nekünk épp megfelelt arra a 3 napra.
"jól éreztük magunkat "
2019. június 08. szombat
4.3
Kétágyas szoba
6 éjszakát töltött itt
az erkély állapota lehangoló, leamortizálódott .
"Kellemes pihenés a Hotel Hőforrásban"
2019. június 08. szombat
4.3
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállodával meg voltunk elégedve. Az ételek jóízűek voltak. A szobák tiszták, megfelelően berendezettek . A személyzet kedves, udvarias. Hiányoltam a szobából a WIFI-t, amit csak a recepciónál használhattunk.
"Nagyon jó hely, szívesen vissza mennék ide"

2019. június 01. szombat
4.4
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A testvéremmel utaztam, nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás nagyon jó volt, az ételek finomak voltak. A hely csendes, nyugodt. A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt. A medencék szuper tiszták voltak, a víz hőmérséklete kellemes. Szívesen vissza fogunk ide térni, amint lehetőségünk adódik.
"Kellemes üdülés "

2019. május 31. péntek
4.8
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Ha szeretnél pár éjszakát eltölteni egy olyan környezetben, ahol megkapod a strandélményt, a gyógyfürdőélményt, finom ételeket a kedves személyzettől nyugodt környezetben, a hotelsétány minden pezsgésével, akkor ez az ideális szálloda neked.
"Hotel Hőforrás"

2019. május 20. hétfő
4.4
Kétágyas szoba
Pótággyal
2 éjszakát töltött itt
Hasznos lenne, hogy wi-fi nem csak a recepción, hanem a szobákban is lenne.
"Kellemes kikapcsolódás a Hotel Hőforrásban"

2019. május 19. vasárnap
4.1
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Általában véve jól éreztük magunkat. Olyan volt a szállás és fürdő részleg mint amilyenre számítottunk a képek és tapasztalatunk alapján. Szándékosan májusi időpontot választottunk a kültéri medencék miatt, de azokat sajnos csak akkor töltötték amikor ott voltunk (május 15-17). A reggeli bőséges, a vacsora változatos de sokszor szólni kellett, hogy ha valami elfogyott, hogy hozzanak még. A masszázs szenzációs volt, köszönjük szépen!
"Hotel Hőforrás"

2019. május 12. vasárnap
2
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
60-70-és évek szakszervezeti szállása 2019-ben.Kopot ronda fenyő bútorok barna olajfesték, rózsaszín ajtók.A csúcs a hűtőhöz lánccal rögzített sörnyitó. Igénytelen de nagyon retró.
"Hotel Hőforrás"

2019. április 28. vasárnap
3.3
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon elhanyagolt,nem költenek rá,szombat és vasárnap este is elment az áram,ami igen kellemetlen volt,igaz a személyzet gyorsan megoldotta.A benti fürdő kicsi,gyerekeknek nem igazán örülnek az ott lévő nyugdijasok.Az étterem gyenge,az ételek nekünk nem izlett.Nyáron nagyon meleg lehet a szoba, 8.-dik emelet ,egész nap süti a nap,klima nincs.A wifi hirdetve van de gyenge a jel,gyakorlatilag nincs.
"Kikapcsolódás a Hotel Hőforrásban"

2019. április 22. hétfő
3.8
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Ott tartózkodásunk alatt sajnos nem volt már fűtés a szállodában,így kicsit kellemetlenné tette a szobát,ami amúgy sem volt nagyon megnyerő. Az étkeztetés megfelelő,a svédasztalos ellátásnál az ételek nagyon finomak voltak. A medencék is elfogadható minőségben vannak.
"Kis odafigyeléssel még jobb lehet "

2019. április 07. vasárnap
4.3
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A személyzet kedves, figyelmes. A fürdő tisztaságán és erkélyek takarításán van mit javítani.
"Csend, nyugalom a Hotel Hőforrásban"

2019. április 01. hétfő
5
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Pihenésre, gyógyulásra, feltöltődésre remek.
"Jól éreztük magunkat."

2019. március 13. szerda
4.3
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Az ÁGY, minden mozdulatnál nagyon nyikorgot. A többi jó volt.
"Nagyon szép 4 napot töltöttem Hajdúszoboszlón"

2019. március 05. kedd
4.5
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Fürdőszoba nagyon kicsi, WIFI csak a földszinten van
"Hétvégi pihenés"
2019. március 04. hétfő
4.6
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzet segítőkész volt, az ételek finomak voltak.
"Csalódtam Hotel Hőforrás "

2019. február 28. csütörtök
2.9
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Eléggé lepusztult a hotel. Az ágy rettenetesen kényelmetlen volt. Régi ócska tv és utolsó nap nem volt adás. Nem javították ki a hibát és egy másik szobát sem ajánlottak fel. A reggeli rendben volt. A vacsora bőséges de íztelen volt. A lepusztultság elnyomta a tisztaságot. Mert tisztának tiszta volt. De maga a látvány nem szép. Ide nem meģyünk töbet mert így már nem volt jó. A 2 medence zsúfolásig tele volt.
"Csalódás a Hotel Hőforrásban"

2019. február 28. csütörtök
3.5
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Évek óta visszatérő vendégei voltunk a Hotel Hőforrásnak. Örömmel tértünk vissza minden évben, mert jól éreztük magunkat. A legutóbbi alkalommal azonban csalódást okoztak. Történt ugyanis, hogy érkezésünk napján a délutáni órákban, pihenés képen szerettünk volna TV-t nézni, de 16 óra után, mintha lekapcsolták volna az antennát. Se kép, se hang! Telefon, Recepció, jelzem a problémát. "NEM TUDOK SEGÍTENI? MERT A KARBANTARTÓ MÁR HAZA MENT"!!! "De felírom és holnap szólunk a karbantartónak!" Másnap délelőtt a javítás megtörtént ugyan ( működött a TV) , de délután az előző napi probléma prolongálva lett! Ismét telefon, Recepció, ... a válasz ugyan az mint előző napon!!! Bosszantó, hogy két nap alatt ugyan azok a problémák...!!! Ami ettől is súlyosabb! Egy ekkora szolgáltató objektumban délután 15 óra után nincsen karbantartó ügyelet!!! Arra gondolni sem merek, mi történik akkor, ha valamelyik kedves vendég beszorul a liftbe, vagy a mosdóba,....és sorolhatnám még. Ezzel a malőrrel az évek alatt összegyűjtött pozitív értékelést, mind eljátszották! Biztos vagyok abban, hogy a jövőben nem kérek az ilyen szolgáltatásból!!!
"Nem a hely fontos, hanem az, hogy kivel vagy"

2019. február 26. kedd
4.3
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Teljesen retro stílus, régi alig működő tv. A pincérek unott arca is retro. A kaja finom volt és választékos. A welnes is rendben.
"Lehetett volna jobb is!"

2019. február 25. hétfő
2.9
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Az éttermi szolgáltatások igencsak kifogásolhatók, a kifogyott ételt késve, vagy egyáltalán nem pótolták, a választék is lehetett volna egy kicsit bővebb.A személyzet munkája sem volt kifogástalan. Az ízvilága jóindulattal is alig nevezhető átlagosnak.Parkolni még sáros udvaron is nehéz volt. A készülő ételek illata átjárja az épület szinte minden zugát.
"Hotel Hőforrás"

2019. február 25. hétfő
4.4
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A gyógymedencében nem volt átfogás!
"Baráti találkozó Hotel Hőforrásban"
2019. február 22. péntek
3.9
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Hiányoltam a VIFIT, a szobákba egyáltalán nem volt elérhető, csak a földszinten a porta mellett. Jó lenne, ha a fürdőszobákban lenne hajszárító.
"Pihenés tél végén"

2019. február 22. péntek
4
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Már visszatérők vagyunk a szállodába. A mi igényeinket kielégíti.
"Udvarias személyzet és bőséges finom ételek a Hőforrás Hotelban !"

2019. február 18. hétfő
3.4
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szobát túl kicsinek (a bőröndöket az ágy alá voltunk kénytelenek rakni,mert máshol útban lettek volna!) tartottuk a barátnőmmel. A közlekedésnél - az ablak felé kb. 30-40 cm volt a távolság az ágy lábától a TV-szekrényig. Nagyon kellett vigyázni, hogy ne üssük bele a lábujjunkat az ágyak lábába. Én egyszer bele is ütöttem. A minibárba szinte semmi nem fért be és nem is hűtött rendesen. (Szerencse, hogy éjszakánként hideg volt, így az italokat az erkélyen tudtuk hidegen tartani). Az ellátás nagyon jó volt, viszont kétszer is sorba kellett állnunk, hogy a vacsorát el tudjuk fogyasztani, mert zsúfolt volt az étterem. A farsangnál a zene és az ének kitűnő volt, viszont nagyon kevés asztal és ülő alkalmatosság volt, hogy pihenni is lehetett volna (idős - 70 éves - korunkra tekintettel). Wifi nem volt a szobában. Ez a barátnőmnek nagyon kellemetlen volt. Egyébként jól éreztük magunkat.
"Elkerülöm nagy ívben!!"

2019. február 18. hétfő
1.6
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Ekkora szállodára az étkeztetés kevés és kicsi. Sorokban várták az emberek hogy helyet tudjanak foglalni! Menüből volt választék bár más helyhez viszonyítva ugyanezen ár kategóriában elég szegényes volt! Ha valami étel elfogyott akkor többször kellett szólni a személyzetnek, és a hölgyike láthatóan nem tetszését fejezte ki! Ha volt hoztak ha nem akkor hoppon maradt a vendég! Főtt tészta hegyekben állt, de a hozzá való pörkölt elfogyott így aki nem volt résen csak üres tésztát talált! Lehet, hogy meg kellene hallgatni a felszolgáló fiatalembert Ő be látta, hogy ez a rendszer így nem működik és hát mondott pár jó okos dolgot ami nagyban segítené ezen probléma megoldását!!
"Hotel Hőforrás"
2019. február 18. hétfő
3.8
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A farsangi mulatság remek volt... Ami rossz volt, hogy az étkezéseknél mindig várni kellett mert nem volt helyünk leülni, ráadásul csak 19:30-ig lehetett vacsorázni... Összességében jól éreztük magunkat...0
"Hajdúszoboszló Hőforrás"

2019. február 14. csütörtök
4.1
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Édesanyámmal utaztunk, Ő rendszeresen több éve csak ide jár. A szállás és a gyógykezelések nagyon jók voltak. A személyzet kitűnő. Jövőre is megyünk remélhetőleg.
"Remek hosszú hétvége volt a Hotel Hóforrásban! "

2019. február 13. szerda
3.5
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Én úgy gondolom
"Retró érzés....."
2019. február 11. hétfő
3.4
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállodára igencsak ráférne egy korszerűsítés,eléggé lepukkant.... Az első este a vacsorára kihelyezett ételek elfogytak a vacsora idő felénél.
"Jôl éreztük magunkat"

2019. február 11. hétfő
4.3
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Jô hogy közel volt a fürdő
2019. február 08. péntek
4.3
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
T. Szallasvadasz! Nem ertem, hogy miert tegeznek. En egy vasarlojuk vagyok es nem a haverjuk.
"Hotel Hőforrás"

2019. február 06. szerda
3.8
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Jó a fürdő és az konyha. A szálloda kicsit retró. Ráférne egy felújítás és bútor csere.
"Megfelelő szállás, nem túl bő ételválaszték"

2019. február 04. hétfő
4.8
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Az tetszett, hogy a wellness részleg 20óráig tartott nyitva. Tetszett a sötétítő színe, a komód, s az éjjeli szekrények. Szerintem a reggelinél lehetett volna főtt illetve sült virsli vagy debreceni. Vacsoránál pl,birka,marha pörkölt vagy sült burgonya.
"Hotel Hőforrás"

2019. február 03. vasárnap
4.1
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Éttermi személyzet vidámabb lehetne. Jól éresztük magunkat.
"Hotel Hőforrás"

2019. február 01. péntek
4.8
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Most voltunk először a Hotel Hőforrásba. Jól ereztük magunkat. A szoba egyszerübb, de kényelmes es tiszta. Az ételek nagyon finomak es nagy a választék, minden igenyt kielégitenek. A személyzet segitőkesz. A fürdő részlegbe éppen nem üzemelt a pezsgőfürdő, de a gyógymedencéje es a szauna jo. A fürdőrészlegre kis felujitás ráférne. Ősszeseégeben jo választàs volt. Biztosan el fogunk még jönni.
"Kellemes pihenés a Hőforrás hotelben"

2019. január 30. szerda
4.1
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzet diszkrét volt, a takarítónő nagyon intelligensen, segítően viselkedett. Az étteremben a pincérek éppen megfelelő segítséget adtak nem voltak tolakodóak semmilyen szempontból. Az ételek minősége nagyon jó volt és gazdag választék állt minden alkalommal rendelkezésünkre.
"szép napok jó kezelések"

2018. december 15. szombat
4.8
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Amikor megérkeztünk nagyon örültünk hogy van minden ágynál éjjeli lámpa és konnektor is amit más szálláshelyen hiányoltunk.A szoba kényelmes volt. Amit hiányoltunk az az volt hogy tél lévén nem figyeltek oda hogy a bejárati ajtóból dőlt a hideg az ebedlőbe is meg a fürdőböl kilépve a liftre várva.A szolgáltatásokkal eĺégedettek voltunk.
"Rossz szájízű napok"

2018. november 24. szombat
2.8
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A személyzet udvarias és segítőkész volt az étel majdnem mindig hideg volt a reggeli a kezelés után hiányos volt. A szobában a csövek penészesek voltak, a fürdőszoba szőrnyen koszos és penészes volt. Az erkélyre az állapota miatt nem mertünk kimenni. A szállodára ráférne egy felújítás és egy nagytakarítás, nem ajánlanám így senkinek.
"Hotel Hőforrás"

2018. november 04. vasárnap
3.6
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Ami tetszett ,hogy nem kellett másik fürdő után nézni,mert a szállodában a fürdő ,szauna megtalálható.A konyha remek.Ami kifogásolható az a sok bogár,poloska,ami a szobában repült,ágyon mászott.Már második alkalommal voltunk .Télen is ott töltenénk a szabit,de már minden szoba foglalt.
"Hotel Hőforrás"
2018. november 02. péntek
3.3
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szoba elég szegényesen volt felszerelve.Szúnyogháló szakadt, így bejöttek a bogarak szellőztetéskor.Nagyon felújításra szorul az épület.Hiányoltam a fürdőben a zárható zuhanyozási lehetőséget így a szobában újra kellett kezdeni a fürdést, amit célszerüen le lehetne tudni lent.A vízben kb 5-10 gyerek ugrált, még pelenkást is behoztak,nem szólt rájuk senki.Többen jelezték, hogy milyen zavaró.A gyógyvizet nem gyerekeknek, hanem gyógyulni vágyó idősebbeknek találták ki.
"3 *** -ból egy *."

2018. november 01. csütörtök
3.1
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Soha nem szoktam véleményeket írni de ez már nekem is sok volt. Már a megérkezésünkkor mindent elhadartak a recepción.Tudom nem ma épült hotelról beszélünk de úgy éreztük egy csillagnak felel meg azt is a konyhának ítélnénk oda a háromból.Nem tudtuk magunkat jól érezni , valami szorongás jellemezte ott létünket .A szoba 2 felnőttnek és egy gyereknek nagyon zsúfolt.A fenyőből készült éjjeliszekrények teteje nagyon kopottak mondhatom cserére szorulnának.Nem volt fűtés,hiába jeleztem recepción.Két telefont el is intézett ez ügyben és majdnem ,hogy én voltam a hibás mert jelezni mertem.A válasz az az volt,hogy a kinti hőmérséklet nem olyan hideg,hogy fűtsenek ha hidegebbre vált az idő azonnal bekapcsolják a fűtést.A recepciós úr még hozzátette : ő nem műszakis kolléga,nem tudja nekem bekapcsolni a fűtést.A törölközőket nedvesen használtuk,hozzáteszem az ebédlőben forró volt a radiátor.Nem kaptunk még másnap 10-kor sem fürdőköntöst,pedig most az egyszer nem vittünk magunkkal.A mosdó csaptelep én kérek elnézést de tiszta rozsda.Szagelszívó nincs a fürdőszobában.A szobában a kis hűtő tetején volt a Tv, amit ha bekapcsoltunk szellemképes volt pedig kábeltévé.A távirányítója nem működött.Ottlétünk alatt a a társalgóban távozó vendégekkel kitöltették, mintha kötelező lett volna kitöltetni a megelégedettségi kérdőívet.A fürdőben a szaunát törölköző nélkül használták a kedves vendégek és nem volt senki aki jelezte volna feléjük,hogy ez nem így működik.Ingyen Wifi a társalgóban volt ahol többször is előfordult,hogy nem volt jel.Ott tartózkodásunk ideje alatt nem volt az udvar takarítva.Az ételek ízvilága és választéka remek, folyamatosan töltötték az elfogyott ételeket a svédasztalról. Sikerült megfázva távoznom.
"Pihenés egy kitűnő helyen"

2018. november 01. csütörtök
4.6
Kétágyas szoba
Pótággyal
2 éjszakát töltött itt
A személyzet nagyon kedves volt, az étkezés bőséges, sokféle. Nagyon jó döntés volt ez a választás.
"Négy éjszakás pihenés"
2018. október 29. hétfő
3.9
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt