Nyereményjáték szabályzat és adatvédelmi tájékoztató

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Hotelstart Kft. (1016 Budapest, Aladár utca 19.) által üzemeltetett www.szallasvadasz.hu (Szallasvadasz.hu) weboldalon megjelenő Nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék).

A Játék szervezője és lebonyolítója a Hotelstart Kft. (a továbbiakban: Szervező).

A Játékban résztvevő jelentkező a részvétellel elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden 16. életévét betöltött személy, akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos).

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói.

Kizárásra kerül, aki az adatkezelési hozzájárulását a Játék időtartama alatt, vagy a sorsolást megelőzően visszavonja. A kizárás tényéről a Szervező nem értesíti a Játékost.

A Játékos kijelenti, hogy a Játékra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

2. A Játék leírása, időtartama, nyeremények

A Játék részleteinek leírása, annak tartamának megjelölése, az aktuális nyeremény, valamint a sorsolás időpontja a https://szallasvadasz.hu/nyeremenyjatek weboldalon érhető el. A Játékos a nyereményjátékra történő jelentkezése esetén csak az aktuális nyeremény kisorsolásában vesz részt. Nyertes a sorsolás eredményeképpen nyereményre jogosult Játékos. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

3. Jelentkezés a Játékra

A Játékban és a nyereménysorsoláson kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akik maradéktalanul teljesítik az alábbi feltételeket a Játék időtartama alatt:

  • helyesen válaszolnak egy tudás alapú kérdésre (a kérdéshez 3 vagy 4 válaszlehetőséget biztosítunk);
  • a kért adatokat (név, e-mail cím) hiánytalanul, valóságnak megfelelően megadják;
  • elfogadják a Nyereményjáték-szabályzatot.

4. Sorsolás

A Játékosok közül a nyertesek kisorsolása a véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik a Szervező 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt.

A sorsolások helyszíne a Hotelstart Kft. székhelyén történik: 1016 Budapest, Aladár utca 19.

A sorsolás alkalmával pótnyertesek sorsolására nem kerül sor. Amennyiben a nyertes a nyereményre nem jogosult, vagy a nyereményét nem veszi át, a nyeremény a Szervező tulajdonában marad.

5. Nyertesek értesítése, a nyeremények kézbesítése

A nyerteseket a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címen értesítjük a sorsolást követő 3 munkanapon belül. A nyertesnek az értesítés kiküldését követő 14 napon belül jelentkeznie kell nyereményéért, megadva postázási nevét és címét. Amennyiben ez nem történik meg az értesítést követő 14 napon belül, a nyereményt a későbbiekben már nem tartjuk fenn részére.

A Játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel a nyeremények átvétele, illetve igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A nyeremények kézbesítéséhez elengedhetetlenül szükséges a Játékos értesítési adatainak (név, lakcím) hiánytalan és pontos megadása. A Szervező a nyereményt egy alkalommal postázza.

A nyertes személy nevét a Szervező feltünttei a www.szallasvadasz.hu/nyeremenyjatek weboldalon a sorsolást követő 3 nyereményjáték idejére.

6. Felelősség kizárás

A Szervező kizárja a nyeremények minőségi hibáiért a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. Az adatok hiányosságáért (név-, címelírás stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékosokat terheli.

 
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450
Írj nekünk:

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.