Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

8380 Hévíz, Lótuszvirág utca 1.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

A szálláshely közleménye a járvánnyal kapcsolatban a következő:

Kollégáimmal minden részletre kiterjedően, a hazai és nemzetközi ajánlásoknak és szabályoknak megfelelően elkészítettük a COVID-19 akciótervet, dolgozóinkat is kiképeztük a némileg megváltozott üzemeltetési körülményekre. Arra törekedtünk, hogy a megszokott, magas minőségű szolgáltatásainkat minél kevésbé zavarják meg a szükséges óvintézkedések. Ahhoz azonban, hogy a vendégek pihenése és a dolgozók munkája is biztonságos legyen, fontos, hogy Önök is partnerek legyenek a szükséges rendszabályok betartásában, amit ezúton előre is köszönünk!
A higiénia természetesen már a járvány előtt is kiemelt fontosságú volt a szállodában. Csak egy példa: mi már 2013-ban bevezettük és azóta folyamatosan biztosítjuk a személyzet és a vendégek számára is elérhető szenzoros kézfertőtlenítő adagolókat, méghozzá a legmagasabb minőségű amerikai gyártmányú Purell Advanced géllel. Ez a gél sok szempontból felülmúlja a piacon sokan mások által alkalmazott olcsóbb társait. Mivel az egészségügyi szektorban történő felhasználásra fejlesztették ki, ezért a legmagasabb, sebészeti követelményeknek is eleget tesz. A baktericid, virucid, tuberkulocid és fungicid, specifikus csíraölő hatás mellett bőrbarát adalékokkal van ellátva, így számos használat után sem szárítja a bőrt. Tesztek igazolják, hogy a bőr hidratáltabbá válik a folyamatos használat alatt. Önnek számos helyen lesz lehetősége, hogy használja!
A nyitás előtt a szálloda egész területét még egyszer alaposan átfertőtlenítjük. Dolgozóinkat üzemorvosunk rendszeresen és dokumentáltan vizsgálja, rendszeres szűrővizsgálatokon vesznek részt, továbbá mostantól a munkába érkezésnél mindenkit homlokhőmérővel ellenőrzünk. Vendéggel érintkező dolgozóink számára a leheletvédő és a kesztyű használata kötelező, ezeket az eszközöket is rendszeresen cseréljük, illetve fertőtlenítjük. Maszkot kérésre vendégeinknek is biztosítunk. Az ajánlott biztonsági védőtávolság betarthatósága érdekében önként korlátozzuk a foglaltságunkat. A 440 férőhelyes kapacitásunknak egyelőre maximum a felét fogjuk kihasználni. Így lehetővé válik az is, hogy a szobák többségét két vendég tartózkodása között, a takarítás és ózongenerátoros fertőtlenítés után még legalább 20 órán keresztül üresen hagyjuk. A szálloda fő területein, mint a vendéglátás, közterületek és wellness, egy-egy dolgozónknak csak az lesz a napi feladata, hogy mindent, amit több ember is megérinthet, protokoll és terv szerint folyamatosan fertőtlenítsen. A fertőtlenítésekre a hagyományos szerek mellett UV-C fényt és ózont is használunk.
A továbbiakban ismertetjük az egészségügyi biztonságot növelő intézkedéseket a szálloda egyes részlegeire bontva. Ezek az intézkedések a 2020.05.25-én érvényben lévő rendelkezések, szabályok és ajánlások alapján készültek, amiket folyamatosan frissítünk a mindenkori helyzetnek megfelelően, ezért javasoljuk őket röviddel az érkezés előtt újra átnézni.

Recepció:

A védőtávolságok betartását piktogramok segítik. A kulcskártyákat fertőtlenítve adjuk át, távozáskor kérjük azokat az erre a célra odakészített zárt dobozba egyszerűen bedobni. Bankkártya termináljainkat folyamatosan fertőtlenítjük. Kérjük, csak üres liftbe szálljanak be, valamint a fülkében egyidejűleg csak az amúgy is egymással érkezők tartózkodjanak. Javasolt a lépcsők használata, ami egyébként is sportosabb!

Vendégszobák:
A szobákban csak a feltétlen szükséges, távozás után eldobható, vagy könnyen fertőtleníthető tárgyak maradnak bekészítve. Az A-tól Z-ig vendégtájékoztató digitális formában az intelligens hotelTV rendszerünkön keresztül érhető el, vagy külön kérésre nyomtatott formában is. A recepció közvetítésével tud minibár feltöltést kérni, párnamenünkből rendelni, valamint bármi egyéb használati aprócikket (varrókészlet, manikűr-készlet, zuhanysapka stb.) szobájába kérni. A komplett ágyneműt minden két éjszaka után cseréljük, térítés ellenében naponta is. A törölközőket és a fürdőköpenyt térítésmentesen igény szerint cseréljük. Minden szállodai textíliánkat a Salesianer Miettex osztrák anyavállalatának professzionális magyarországi mosodájában tisztíttatunk. A mosoda a berlini Robert Koch intézet által minősített és rendszeresen ellenőrzött kemotermikus, garantáltan vírus- és baktériummentesítő mosási eljárásával dolgozik.

Wellness és beauty részleg:

medencéink az újranyitáshoz szükséges extra fertőtlenítés és az azt ellenőrző laboratóriumi vizsgálatok után nyitnak meg. Valamennyi medencénk automatizált vegyszeradagolással rendelkezik, rendszeresen ellenőrzött, kórokozómentes vizet tartalmaz. A medencetér légterét a 2018-ban üzembe helyezett német Wolf szellőzőgép biztosítja, a legkorszerűbb szűrési és légkezelési technikával. A jelenlegi hatósági rendelkezések értelmében a jacuzzi, a kis gyógyvizes medence és a szauna még nem üzemeltethető, ám bízunk benne, hogy hamarosan enyhülnek ezek a korlátozások. A napozóágyak védőtávolságára és a medencék zsúfoltságának elkerülésére külön gondot fordítunk. A kádfürdők kivételével valamennyi gyógyászati, wellness és kozmetikai kezelésünk elérhető lesz, a fokozott biztonsági előírások betartásával. A kezelőhelységeket minden kezelés után újra fertőtlenítjük és szellőztetjük. A fitnesztermet is lehet használni, egyidejűleg 5 fő tud itt edzeni. Az ingyenes sportprogramok nagy részét szabad ég alatt rendezzük, erre, és a napozásra, pihenésre 17 hektár áll vendégeink rendelkezésére!

Vendéglátás:

Éttermünkben és a bárban biztosítjuk a 1,5 méteres távolságtartást. Ennek érdekében a befogadóképességet korlátozzuk, a teremfőnökök segítenek majd az asztal kiválasztásában. A megszokott széles választékot kínáljuk az újratervezett büfé rendszerben. Több előre adagolt, csomagolt terméket kínálunk, eldobható kesztyűk, sűrűn cserélt és fertőtlenített tálalóeszközök, kézkímélő fertőtlenítőszer adagolók stb. segítik a biztonságos étkezést. A textilszalvétákat higiénikusabb, eldobható papírszalvéta váltja fel. A vendéglátóhelyek és a konyha területén egyaránt, vírusölő hatású tisztítószereket használunk megnövelt gyakorisággal.
Kérjük, hogy a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő-adagolót minden ki-és belépéskor használják!

Kedves Vendégünk!
Ahhoz, hogy mindannyian biztonságban érezhessük magunkat, az Ön közreműködésére is szükség lesz. Kérjük, semmiképpen se érkezzen hozzánk betegségre utaló tünetekkel, döntsön felelősen! A hotelben igyekezzen megtartani a védőtávolságokat, a közösségi terekben használja gyakran a kézfertőtlenítőket! A wellness területén mindig hordjon papucsot, a medencébe lépés előtt a tusolás kötelező. Ha a hotelben jelentkeznének tünetei, kérjük, maradjon a szobájában és értesítse a recepciót. Legyen együttműködő a szabályok betartásában!
Mi mindent elkövetünk, hogy jól és biztonságban teljen a pihenése, de ez csakis Önnel együtt sikerülhet, köszönjük!
Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK: iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:

További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás
Szállásvadász besorolás


Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz