Thermal Hotel Harkány

7815 Harkány, Járó József u. 1.
A Thermal Hotel Harkány Harkány nem rendelkezik hivatalos Hotelstars besorolással. A nyújtott szolgáltatások és a vendégvélemények alapján a Szállásvadász minősítette a szálláshelyet, a minősítést zöld csillagokkal jelöljük.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

Szálláshely közleménye a járvány kapcsán a következő:

Szállodánk a megfelelő óvintézkedések megtételével igyekszik, hogy vendégeink a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat.

Figyelve a szakmai-, és járványügyi ajánlásokat az alábbi módosítások lesznek bevezetve, amik Vendégeinket is érintik. Kérem, vegyék figyelembe, hogy mindezt a Vendégeink érdekében próbáljuk bevezetni és minden észrevételt / javaslatot szívesen fogadunk.

Dolgozóinkat is felkészítettük és készítjük fel folyamatosan a higiéniai és biztonsági követelményekre.
Bejelentkezés:

- Szájmaszk vásárolható szállodánk recepcióján.
- Megkérjük Önöket, hogy amennyiben lehetséges, akkor saját tollat használjanak az esetleges aláírásokhoz, illetve a bejelentkező űrlap kitöltéséhez, ha ez nem történt volna meg előre.
- Megérkezéskor szállodánk recepcióján – ahogyan a többi közösségi helységben is - kézfertőtlenítő állomás került kihelyezésre. Megkérünk minden kedves Vendéget, hogy érkezéskor ezzel fertőtlenítsék kezüket.
- Kollégáink csak egészségesen jöhetnek dolgozni, bármiféle betegség gyanúja esetén otthon kell maradniuk. És Önöket is megkérjük, hogy felelősségteljesen induljanak útnak.
- Bejelentkezésnél várakozás esetén kérjük tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

Kézfertőtlenítés:
- Szállodánk különböző bejáratainál (étterem, hotel, wellness részleg…), közlekedési útvonalakon kézfertőtlenítőket helyezünk el szíves használatra.

Lift használata:
- A lift használatát egyidejűleg maximum 2 fő használhatja, továbbá kérjük, ha lehetséges, csak érkezéskor, illetve távozáskor a csomagok könnyebb szállítása érdekében használják. A lift nyomógombjait munkatársaink igyekeznek minél gyakrabban fertőtleníteni. Lehetőség szerint könyökkel nyomják meg a gombokat.

Vendégszobák:
- Érkező vendégeink részére fertőtlenített szobákat biztosítunk.
- Munkatársaink naponta takarítják a szobájukat és fertőtlenítik a gyakran használt felületeket, mint például kilincsek, lerakófelületek, pultok, kapcsolók.
- A szobában a poharak, távirányítók nylon tasakban kerülnek kihelyezésre.
- A szobákban a minibárok megszüntetésre kerülnek, azonban a recepción non - stop elérhetőek lesznek azok a tételek, amik ott megtalálhatóak lettek volna.
- A szobai tájékoztatókat a szobákból kivesszük, így amennyiben bármilyen információra szükségük lenne, a recepción Kollégáink állnak szíves rendelkezésükre és ott biztosítanak akár szobatájékoztatót is, melyet kérünk ott leadni majd a részükre, hogy azt fertőtleníteni tudjuk.
Közösségi terek:
- Természetesen azoknak a felületeknek a tisztítására és fertőtlenítésére, amelyekkel a vendégek érintkeznek, hiszen megfogják őket – ajtókilincs, villanykapcsoló vagy távirányító- naponta többször is sor kerül.
- Ugyanígy naponta többször fertőtlenítjük és tisztítjuk a közösségi mosdókat, valamint a lifteket is.
- Szállodánk helyiségeit, a bárt, az éttermet és a wellness részleget is naponta többször és alaposan kiszellőztetjük.

Étkezések:
- Az étkezések alkalmával korlátozzuk az étteremben tartózkodók létszámát, így érkezéskor a Recepciós Kollégáink egyeztetni fognak Önökkel az étkezések időpontjáról és az Étteremben a Kollégáink ugyanazt az asztalt biztosítják majd az Önök részére az itt tartózkodásuk alatt.
- Az ültetésnél éttermi kollégáink segédkeznek majd.
- Svédasztalos reggeli és vacsora helyett tányérszervízes étkeztetést tudunk biztosítani. Természetesen a választási lehetőség itt is adott lesz és többször is kérhetnek, azonban a Kollégáink fogják felszolgálni Önöknek az ételeket.

Wellness részleg:
- A pihenőágyak páros elrendezéssel 1,5 méter védőtávolság megtartása mellett vannak elhelyezve.
- A wellness részlegben található korlátok, kilincsek, kapcsolók, fekvő-, ülő felületek fertőtlenítését kollégáink folyamatosan végzik ügyelve az Önök pihenésére.
- Medencéink használata előtt kötelező a szappanos előfürdő! Kérünk mindenkit, hogy ezzel a fontos lépéssel segítse mindenki biztonságát, óvja mások egészségét!
- Recepciónknál és medencénkben kérjük fokozottan tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

Gyermek foglalkoztató:
- Beltéri játszószobánk ajtaját sajnos egy időre be kell zárjuk, azonban a kültéri játszóteret mindenki a saját felelősségére a 1,5 méteres távolságot betartva tudja igénybe venni, ennek megfelelően a csomagjainkban meghirdetett animátor szolgálatot sajnos nem tudjuk biztosítani.

Fizetés:
- Lehetőség szerint a készpénzmentes (bankkártya, okos eszközök stb.) fizetést alkalmazzák.

Szabadtéri programlehetőségek:

- Lengőteke
- Kerékpárkölcsönzés
- Strandröplabda pálya
- Teniszpálya
- Petanque


Kérjük, bármilyen betegségre utaló jelet észlel magán, a szobájában tartózkodva, telefonon keresztül értesítse a recepciót, hogy megtehessük a szükséges intézkedéseket.

Vigyázzunk egymásra!
Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK: iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:

További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás
Szállásvadász besorolás


Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.
Thermal Hotel Harkány