Covid 19 intézkedések - Tisza Balneum Hotel

A szálláshelyen rendszeresen extra fertőtlenítéseket végeznek és kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre.

Az étterem nyitva tart, a következő speciális szabályokkal:
A jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a védettségi igazolványt éttermünkbe történő érkezésükkor kötelezettségünk elkérni Önöktől az azon feltüntetett okmányukkal együtt, illetve jogosultak vagyunk a kiskorúaktól is kérni életkoruk igazolását, amennyiben kiskorúságuk nem nyilvánvaló.
Felhívjuk figyelmüket arra, hogy amennyiben éttermünkbe érkezéskor a védettségüket, illetve szükség esetén a kiskorú korát nem igazolják a jogszabályban előírt módon, úgy éttermünknek jogában áll a bejelentkezésüket visszautasítani és nem áll módunkban Önöket fogadni és vendégül látni!

A wellness részleg nyitva tart, a következő speciális szabályokkal:
A jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a védettségi igazolványt szállodánkba történő érkezésükkor kötelezettségünk elkérni Önöktől az azon feltüntetett okmányukkal együtt, illetve jogosultak vagyunk a kiskorúaktól is kérni életkoruk igazolását, amennyiben kiskorúságuk nem nyilvánvaló.
Felhívjuk figyelmüket arra, hogy amennyiben wellness részlegünkre érkezéskor a védettségüket, illetve szükség esetén a kiskorú korát nem igazolják a jogszabályban előírt módon, úgy szállodánknak jogában áll a bejelentkezésüket visszautasítani és nem áll módunkban Önöket fogadni és vendégül látni!
Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK: iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram
További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás


Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred