Wellness Hotel Gyula

5700 Gyula, Part utca 5.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

A szálloda óvintézkedései a járvány miatt a következők:

A Wellness Hotel Gyula****superior csapata megújult szobákkal várja Önt és családját, hogy a megszokott magas minőségi színvonalon ismét különleges élményeket szerezhessen.

Folyamatosan egyeztetünk a hatóságokkal, követjük az előírásokat és megteszünk minden szükséges óvintézkedést, hogy teljes mértékben felkészülten fogadhassuk Önt és kedves családját.

Munkatársainkat megtartottuk. Az üzemszünet alatt is dolgoztunk, így a szálloda a legjobb formáját mutathatja az újranyitás pillanatában. Ismerős arcok várják viszont Önt.

Biztonságos pihenésük érdekében fokozott óvintézkedések mellett fogadjuk újra kedves Vendégeinket, melyeket az alábbiakban részletezünk:

Munkatársaink egészségügyi állapotára kiemelt figyelmet fordítunk, folyamatosan ellenőrizzük. Extra ellenőrző lépcsőket vezettünk be. Betegség gyanújával senki nem jöhet dolgozni. Munkatársaink a megfelelő higiénés oktatásban részesültek. A Vendégeink biztonsága érdekében alkalmazottaink szájmaszkot gumikesztyűt viselnek. Munkatársaink részére folyamatosan biztosítunk kézfertőtlenítőt.

A közösségi tereink, éttermeink, wellness részleg és játszóház légkezelő rendszereibe a legmodernebb UV-C CSÖVES FERTŐTLENÍTŐRENDSZERT telepítettek, mely folyamatosan biztosítja a vírusmentes levegőt.

A vendégszobák fertőtlenítéséhez ÓZONGENERÁTORT használunk minden vendég érkezése előtt, mely minden felületen megtapadó, valamint levegőben jelen lévő vírust, baktériumot, penészt és gombát hatástalanít. Ennek a légtisztítónak köszönhetően minden nap steril környezetben pihenhet.

Vízhálózatunkat teljeskörűen fertőtlenítettük.

Fokozottan fertőtlenítjük a vendégeink által érintett felületeket és közösségi tereinket.

beltéri wellness szolgáltatásokat létszámban korlátozzuk, a mindenkori érvényes hatósági rendeleteknek megfelelően. A medencéink vízforgató rendszerrel működnek és klórral folyamatosan fertőtlenítve vannak.
Éttermeinkben és bárokban megfelelő védőtávolságot biztosítunk az asztalok között a személyes kontaktus minimalizálása érdekében
Vendéglátó egységeinkben rendszeres fertőtlenítést és szellőztetést alkalmazunk meghatározott időközönként a nap egyes időszakaiban.
svédasztalpultunkat átalakítottuk az előírásoknak megfelelően, szakács és felszolgáló kollégáink szervírozzák az Önök által kiválasztott ételeket.
A legfontosabb, hogy ismét élményekben teli pillanatokat szerezzünk Önöknek.
Vigyázunk Önre, vigyázunk egymásra!
Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK: iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:

További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás
Szállásvadász besorolás


Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.
Wellness Hotel Gyula