Airport Hotel Budapest, Vecsés - Értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét. Tudj meg többet!

4.4 / 5
KIVÁLÓ
20
vélemény
4.70
Személyzet
4.40
Tisztaság
4.20
Ár / érték arány
4.50
Kényelem
(szoba)
4.40
Szolgáltatások
4.56
Étkezés
4.50
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat a legfrissebb 10 értékelés alapján számoltuk ki.

Airport Hotel Budapest, Vecsés >>

Airport Hotel Budapest, Vecsés - Vélemények, értékelések
  
"Szagos napok az Airport Hotelben"
2024. január 06. szombat
2.3
Fiatal pár
Deluxe Kétágyas Szoba
2 éjszakát töltött itt
Jó volt: a hotel hallja nagyon szép, jó volt az ablakunkból a kilátás a szilveszteri tűzijátékokra, kedves volt a recepciós. Megoszthattuk a fizetést Szép kártya és bankkártya közt. Rossz volt: belépéskor a szobában erős csatornaszag volt, ez a fürdőből áradt a szobába, ahol a szagelszívó nem működött. A szag a sok szellőztetés mellett is csak 10-20 percekre szűnt meg. Ezt jeleztük a takarító hölgynek (és azt is, hogy penészes a fürdő), de ő azt mondta, ezen teljesen nem tud segíteni: csak klór tablettát tudott dobni a zuhanyzóba és légfrissítőt fújt be. Ettől mindössze 1-2 óráig volt elviselhetőbb a levegő. A szoba elavult berendezésű, koszosak, repedtek voltak a falak, beázás volt a plafonon, az ivóvíz fehér volt a sok klórtól. A "wellness részleg" öltözőhöz/zuhanyzóhoz hasonló kisebb ablaktalan pince helységekből állt, ahol szintén koszos, beázott festett falak voltak. A lenti wellness résznél semmilyen személyzet nem volt, nem tudtunk lent törölközőt/köntöst kérni (ha a recepción lett is volna erre lehetőség, egy 4 csillagos hotelnél illene, hogy a lenti wellness részen is legyen, de a recepciós legalább mondhatta volna előre, hogy erre nála lenne lehetőség). Semmilyen medence nincs, egy db. kb. 4 személyes jakuzzi a fürdőzési lehetőség, többször kellett lemennünk, mire egyáltalán használni tudtuk. Belépve a jakuzzi szobába nincs lehetőség felakasztani a törölközőt/nem létező köntöst, egyetlen akasztót sem találtunk a helységben. Egy db. koszos műanyag szennyestartó volt odahelyezve, amire nem szívesen tettük le a törölközőt egy szállodányi ember után. Leülve a jakuzziba a klóros gőztől pár másodperc alatt könnybe lábadt a szemünk és szúrt az orrunk (vízbe nem tettük a fejünket). Éreztük a tisztítószer darabjait a bőrünkön, a fürdőruhánk 2 mosás után, most is még mindig klór szagú. 5-10 percet bírtunk a jakuzziban tölteni és többet nem mentünk. A vacsora első alkalommal kitűnő volt, ennek nagyon örültünk. A reggeli is megfelelő volt, bár nem kiemelkedő. A második vacsora alkalmával a citrushabnak erős penészre emlékeztető íze volt. Ha nem is romlott volt, kétlem, hogy ez az íz bárkinek finom lenne vagy így lett volna tervezve. Ugyan ez nem a hotel hibája, de a reggelinél a szomszéd asztalnál egy család összeverekedett, egy férfi egy széket vágott a másikhoz, majd 3-an dulakodni kezdtek a reggeliző asztáloknál. Repüléshez átutazásban 1 éjszaka alatt, egy jobb szobában talán nem tűnik fel ennyi minden, de én már egy éjszakára sem mennék vissza szívesen. Az viszont biztos, hogy ez a hotel nem érdemel 4 csillagot, alapvető követelményeket sem teljesítenek (tisztaság, higiénia).
"Airport Hotel Budapest"
2015. szeptember 03. csütörtök
4.9
Kisgyerekes család
1 éjszakát töltött itt
Remek a recepció szolgáltatás és az étterem személyzet és persze a kaja is.
"Szuper volt minden."

Ersekcsanad, Magyarország 2014. június 25. szerda
4.1
Egyéni utazó
1 éjszakát töltött itt
Minden nagyon pozitív volt. A személyzet kedvessége ami nagyon tetszett. Hajnali egykor is úgy fogadtak mintha délelőtt lett volna. A reptértranszfer gyors volt. Bárkinek merem ajánlani.

Airport Hotel Budapest Vecsés kiemelt csomagajánlatai

Az Airport Hotel Budapest Vecsés ajánlata:
 • reggelis ellátással
 • wellness használattal
 • parkolással
Érvényes: 2026.07.07-ig
198 Euró / 2 fő / 2 éjtől kiváló reggelivel
VecsésVecsés
Az Airport Hotel Budapest Vecsés ajánlata:
 • reggelis ellátással
 • wellness használattal
 • parkolással
 • Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2024.10.31 - 2024.11.03
208 Euró / 2 fő / 2 éjtől kiváló reggelivel
VecsésVecsés
Az Airport Hotel Budapest Vecsés ajánlata:
 • reggelis ellátással
 • wellness használattal
 • parkolással
 • Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2024.12.23 - 2024.12.27
338 Euró / 2 fő / 2 éjtől kiváló reggelivel
"Szállás értékelése"
Miskolc, Magyarország 2013. augusztus 21. szerda
4.6
Egyéni utazó
1 éjszakát töltött itt
Augusztus 04-e és 05-e között a szállodá éttermében esküvő volt, amely a hosszabb út előtti pihenésemet nem biztosította, a rendezvényről korábban értesítést nem kaptam, amennyiben tudtam volna, más szállodát választok, hogy a repülő út előtt ki tudjam magam pihenni.

Szombathely, Magyarország 2012. szeptember 29. szombat
4.7
Idősebb pár
7 éjszakát töltött itt
Amivel elégedett voltam:
+komfortos, tiszta, elegáns
"Remek volt minden :)"

, Magyarország 2011. december 13. kedd
5
Egyéni utazó
1 éjszakát töltött itt
Amivel elégedett voltam:
+mindennel :)
"Kellemes pihenés a Airport hotelben"

DEBRECEN, MAGYARORSZÁG 2009. december 15. kedd
4.3
Fiatal pár
1 éjszakát töltött itt
Amivel elégedett voltam:
+A személyzet szolgálatkézsége
Amivel elégedetlen voltam:
-Nem volt ilyen
Székesfehérvár, Magyar 2009. április 02. csütörtök
4.4
Fiatal pár
1 éjszakát töltött itt
Amivel elégedett voltam:
+Apró részletek, tisztaság, berendezés
, Szlovákia 2009. március 20. péntek
3.9
Egyéni utazó
1 éjszakát töltött itt
Amivel elégedett voltam:
+24 órás étterem szolgálat
Amivel elégedetlen voltam:
-hogy reggel 9-10 óra tájban ébresztet az úr azzal hogy feltolteni szeretné a minibrt. Eszt lehetne picit késob 12-13 ora korul.
"A fantasztikus libamáj"

Košice, Szlovákia 2009. március 14. szombat
4.9
Baráti társaságok
1 éjszakát töltött itt
A legkozelebbi alkalommal is onoknél fogunk meg szállni.Ha észreveszik a foglaláson a Skrek nevet libamájbol a szakács rendeljen dupla mennyiséget. Mégegyszer nagyon koszonjuk. Skrek Michal és barátai

2009. március 03. kedd
3.1
1 éjszakát töltött itt
Amivel elégedett voltam:
+Volt egy férfi recepciós, újnak tűnt, nagyon készséges volt, őt megdícsérném!
Amivel elégedetlen voltam:
-Hétfőn 1500 FT-ot fizettem a reggeliért, csütörtökön már 3000,-et! Ha legközelebb megyek, erre személyesen kérek magyarázatot!

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.

Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást az Airport Hotel Budapest szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?

Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.

Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?

Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.

Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?

Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.

Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?

Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.

Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?

Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.

Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?

8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.

Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?

Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.

Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?

Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.

Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?

Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.

A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?

A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek az Airport Hotel Budapest korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Deluxe Kétágyas Szoba.

Kiknek ajánljuk az Airport Hotel Budapest szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül a kisgyerekes családok, a baráti társaságok, az idősebb párok és az egyéni utazók érezték magukat a legjobban.

Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.