Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a szálloda részlegein létrehozott
intézkedésekről, melyet vendégeik és dolgozóik biztonságos pihenésének érdekében vezettek be:


Rendszeres időközönként fertőtlenítünk. Követjük a nemzetközi takarítási és fertőtlenítési eljárásokat, hogy az egészségügyi kockázatokat minimálisra csökkentsük.

Mindent megteszünk azért, hogy a megváltozott körülmények és előírások ellenére is a tőlünk megszokott magas színvonalon szolgáljuk ki vendégeinket.
A Covid-19 járvány megköveteli, hogy higiéniai és biztonsági szabályokat hozzunk. Semmiről nem kell lemondania, amíg nálunk van, de számítunk együttműködésére az érkezés pillanatától kezdve az étkezéseken át a közös terek használatáig. Kérjük, kísérje figyelemmel a szálloda területén elhelyezett információs anyagainkat. Segítsen nekünk, hogy a tartózkodása egészségügyi szempontból is tökéletesen biztonságos legyen.


Hogyan figyelünk Önre?

Kollégáink a vendégtérben való tartózkodásukkor szájmaszkot és gumikesztyűt viselnek vendégeink és saját maguk védelme érdekében. Ez minden egyes részlegen kötelezően betartandó. Továbbá kiemelt figyelmet fordítunk dolgozóink személyes higiéniájára.
Rendszeres időközönként fertőtlenítünk, követve a hazai és nemzetközi szakmai iránymutatásokat.
Éttermünkben magas színvonalú kiszolgálással várjuk meghosszabbított nyitva tartás és a biztonságát szolgáló óvintézkedések betartása mellett.
Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK: iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:

További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás
Szállásvadász besorolás


Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.
Aquasol Resort Mosonmagyaróvár