CE Napfény Hotel , Siófok - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

3.72 / 5
178
vélemény
4.31
Személyzet
3.07
Tisztaság
3.76
Ár / érték arány
3.31
Kényelem
(szoba)
3.52
Szolgáltatások
4.14
Étkezés
4.45
Elhelyezkedés
CE Napfény Hotel , Siófok - Legújabb vélemények
"Közepesen megfelelő volt az ott tartózkodásom."

2020. október 01. csütörtök
4
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A Szálloda elhelyezkedése kiváló, a kilátás majdnem tökéletes. A személyzet kiváló, szolgálatkész, kedves. Az étkezés szintén kiváló. Itt is nagyon kedves a személyzet. Viszont a szálloda tisztasága nem megfelelő. A fürdőben és sajnos a szobában is pókok mászkálnak. Nem lehet mentesíteni tőlük a helységeket. A fürdő tisztasága is gyenge. A hidegre való tekintettel fűteni viszont lehet. Összefoglalva a tisztaságot és a pókokat leszámítva, az árat megfelelőnek tartom.
2020. szeptember 28. hétfő
4.1
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Leélt ifjúsági szállás"

2020. szeptember 28. hétfő
2.6
Fiatal pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Köze nincs egy 3 csillagos szállodához! Retro leélt ifjúsági szállás! Undorítő fürdő. Penészes, összekent kád. Mocskos szobafal. Sosem mosott ablakok. Pókháló, pókok minden mennyiségben. Bútorok, reggeli megfelelő.

CE Napfény Hotel Siófok csomagajánlatai - 3 ajánlat

megnézem ▼

"Jól éreztük magunkat, de lehetne tisztább."
2020. szeptember 14. hétfő
3.8
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Személyzet nagyon kedves volt, a reggeli bőséges és finom volt. A tisztasággal sajnos gondok voltak. A szoba még egész jó volt, de az épület az borzasztó. WIFI nem volt.
"Szivesen töltjük nyaralásunkat ezután is a Napfény hotelben,ha nagyobb hangsúlyt fektettnek a rovarok írtásara és tidztaságra!"

2020. szeptember 13. vasárnap
4
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Tetszett;hogy a központban helyezkedik el,az akciós csomag ajánlat ára,a lehetőség az időpont megváltoztatására ,a felszolgáló személyzet figyelmessége,és a reggeli bősége.Kevésbé tetszett; hogy a fürdőkád és a vc kagyló elavultsága miatt ,kevésbé tünt tisztának a fürdőszoba.A teraszt a szúnyogok és pókók miatt nem igen lehetett használni.Sajnos a lift csak a 3.em-ig működött,gyalogolni kellett a 4-re.
"Két éjszaka helyett egyet is alig bírtunk ki "

2020. szeptember 08. kedd
1.8
Idősebb pár
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A klíma nem működött de elmondás szerint legalább élet veszélyes volt.A wc-t nem lehetett lehúzni, a nyílászárók nem zárnak rendesen a dugaljak kilógnak a falból szúnyogháló nincs. Senkinek sem ajánlom ezt a "szálláshelyet".
"Remek kikapcsolódás a Balatonnál."

2020. szeptember 07. hétfő
4.1
Idősebb pár
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó.Közel van mindenhez.A szálloda személyzete mindent megtett értünk,kiválóak voltak.A reggeli finom és böséges volt.Az ár meg nagyon kedvező.
"Kiváló elhelyezkedés, kedves személyzet, SZOT-üdülő feeling."

2020. szeptember 07. hétfő
3.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Már harmadik évben szálltunk meg utószezonban a Napfényben, aminek egyik oka a szálloda kiváló elhelyezkedése, a másik az utószezoni jó ár/érték arány. A szállásnak egyébként erősen retro feelingje van, de még a tűréshatáron belül, továbbá ez ellensúlyozza az említett két tényező. A reggeli korrekt, a tisztaság ebben a kategóriában rendben van.
"Partközeli szállás, kellemes strandolással."

2020. augusztus 29. szombat
3.4
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A recepción kedves fogadatás, a tisztaság viszont olykor nem volt megfelelő, pl, mosdó, illemhely. A reggeli elégséges volt, viszont a kapott kupont csak teljes üveg elfogyasztása után lehet beváltani. A szállodához kapcsolódó étterem tisztasága és az ottani illemhely sok kívánnivalót hagy maga után.
"Zimmerferi 2020-ban !"

2020. augusztus 28. péntek
1.9
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Egy szóval : katasztrofális !!! Borzasztóan csalódtam ! Mindig elolvasom az értékelések nagy részét , s megnézem a fotókat is . Erről a hotelről nem sok negatív jellemzést olvastam , s úgy gondoltuk , hogy 3 éjszakára megfelel . Már rögtön a megérkezéskor megdöbbentem , hogy 2020-ban még létezik ilyen állapotú hotel M.o.-on , a Balatonnál . Mintha megállt volna az idő , s az 1970-80-as években jártunk volna . Azóta szerintem se festés , se semmilyen felújítás nem volt . Kosz , pókháló, zománsfestékkel lefestett csempe s linóleum borítás a fürdőszobában , ezeréves bútorzat , több zsák büdös szemét az erkély alatt a parkolóban ... A tisztaságról nem is beszélve . A közös helyiségek- nél ( lépcsők , társalgónak nevezett vmi , recepció ) a kőtörlés , pókhálózás , portörlés elfelejtve . Az ablakok szerintem évek óta nem voltak takarítva . Csodálkozom , hogy a Nébih hogyan enged ilyen hotelt működtetni . Őszintén felháborító , hogy 2020-ban van még ilyen szintű szállás .
"Napfényes napok a Napfény Hotelben."

2020. augusztus 25. kedd
3.9
Fiatal pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A Napfény Hotel igazán retró. Felújításra szorul. Azonban jó elhelyezkedésű, kedves személyzet, ízletes és bőséges reggeli jellemzi. Ár-érték arányban megfelelő, a szoba tiszta volt, bár egyszerű. Előnye még a szálloda vendégeinek biztosított ingyenes parkolási lehetőség, a Petőfi sétány, a Plázs, a kikötő közelsége. Mindentől eltekintve csuda jól éreztük magunkat. Az értékeléseket böngészve erre számítottunk.
"Karnyújtásra a Balatontól! "

2020. augusztus 16. vasárnap
4.8
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzet kedvessége, az épület tisztasága kiváló, a szobák berendezése nagyon "retro", viszont hűtő és klíma minden szobában van.
"Kellemes pihenés a mindig megújuló hotel Napfényben."

2020. augusztus 05. szerda
5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon tetszett, kifejezetten jó ötlet, hogy a reggeli az épület aljában levő étteremben (bárban?) van. Szellős, világos, kényelmes. Imádtam. (Régen egy szűkebb helyiségben volt.) A szálló jó helyen van. Voltunk már többször. Leszünk is ....
"5 nap igazi Balaton"

2020. július 25. szombat
3.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Tetszett a hely kényelme (a szoba minden szükségessel ellátott (Tv, Wifi, Hűtő, klíma) és kötetlensége, a személyzet odafigyelése. Ugyan szállodán belüli program nincs, de a környék lüktetése ezt nem is igényli, hiszen az ajtón kilépve minden adott: a strand, városnéző vonat, sétahajó, park és éttermek sokasága. Egyetlen mínusz a hangos zene, de nyaraláskor ez is tekinthető pozitivumnak, hiszen 10 óra után már csak a vidám hangoskodók zavarták a pihenést. Egészében jól éreztük magunkat, ha az időjárás kitartott volna, mi is kértük volna a hosszabbítást!
"Nem az a szállás ahova visszavágyunk."

2020. július 20. hétfő
2.5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Az interneten mutatott képek alapján nem erre számítottunk, nagyon kellene a felujítás , a jelenlegi állapotban igen erőssen "retró"! A mozsdó a szobában volt, a szobánkat a szomszéd szobájától egy kilincs nélküli egyrétegű belső ajtó választja el, a záron lévő kulcsnyillást papírgalacsinnal tömték be, mindent lehetett hallani amit a szomszéd szobában beszélnek, stb, éjszaka kellemes élmény volt. A reggelivel megvoltunk elégedve, az a várakozásnak megfelelt.
"Problémák a szállással"

2020. július 18. szombat
2
Fiatal pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Amikor beléptünk a szobába és végigjártuk a helyiségeket kb. 30 db pókot és pókhálót számoltunk meg, amely azért erősen utal arra, hogy nem megfelelően lett kitakarítva a szoba, illetve a falon voltak összenyomott bogármaradványok, amelyeket vizes ronggyal könnyedén le lehetett volna mosni, ezt a takarítók azonban mégsem tették meg. A szálloda tájékoztatása szerint a szállodai törölközőket amennyiben a fürdőszobában a földre dobva találják azokat kicserélik, azonban nekünk 3 napon át ott hevertek, mégsem kaptunk tisztát. Továbbá szintén arról tájékoztattak minket arról, hogy a szemetes gyűjtőedényt minden nap ürítik a szobában, ezt nekünk mégsem tették meg és utolsó nap már púpozódott benne a hulladék. A légkondicionáló először bekapcsolva hosszú ideig ecetszagú volt. Ez a szag csak hosszas üzemeltetés után tűnt el. A szobában elhelyezett televízió kicsi volt és nem volt rajta közvetlen USB csatlakozó, így a Pendrive-on hozott filmeket nem tudtuk rajta megnézni. A WC-hez egy régi, megsárgult tartály tartozott, amely a WC leöblítésére szolgált volna, azonban eleinte csak nagyon nehezen akart működni, később pedig már egyáltalán nem működött. Ezt reggel jeleztük a recepción, amire azt a választ kaptuk, hogy meg fogják javítani. Mire késő délutánra megérkeztünk újra a szállásra ugyan úgy nem működött a WC lehúzója. Ezt ismét jeleztük a recepción a délutános kollegának és ő szerencsére rendkívül gyorsan intézkedett és mire 1 óra múlva visszatértünk már meg volt javítva, újra a régi döcögős módján ugyan, de legalább működött. A szálloda elhelyezkedése szerencsés és rossz is egyszerre, ugyanis valóban nagyon közel van a Balaton, a kikötő, a strand és a sétálóutca is, azonban esténként pont ezért zajos is. Alapvetően éjfélig szól a hangos élőzene a közeli étteremből, éjfél után pedig a szórakozni vágyó társaságoktól zeng folyamatosan a hely. A fürdőszobában a valószínűleg eredetileg lecsempézett padlóra PVC borítást tettek, azonban a lefolyó részt sem vágták ki rajta, így a fürdőszoba esténként az elkerülhetetlenül kipocskolt vízben úszott. A szálláshely valamennyi helyisége régies volt, látszik, hogy nagyon régóta nem volt felújítva. Egyes dolgok ez miatt kevésbé is működtek (pl. az erkélyajtó kinyiása állandóan nehézkes feladat volt.) Összességében nagyon rossz véleménnyel vagyok a szállásról, csupán az egyik idősebb recepciós úriember kedvessége javított a dolgon.
"Jó választás : Napfény Hotel "

2020. június 26. péntek
4.6
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Kedves, segítőkész személyzet, precíz takarítás, minden igényt maximálisan kielégítő svédasztalos reggeli. A hotel elhelyezkedése kedvez a szálláson pihenni, a strandolni és a kirándulni vágyóknak egyaránt. Némi korszerűsítés ráférne az épületre, a szobákra, az ágymatracok esetenként cserére szorulnak.
"Pihentető napok."

2020. június 20. szombat
4.4
Idősebb pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Az időjárás befolyásolta a hangulatot.Fürdés és napozás hiányában sokat sétáltunk a parton. Kocsival Igalra mentünk a termál fürdőbe.Kellemes volt. A reggeli kifogástalan.
"Végülis túlétük."

2020. június 12. péntek
2.8
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Tetszett: -hotel elhelyezkedés, kedves recepciós, közeli látnivalók, príma reggeli. Esetleg kevésbé elégedett: -undorító színvonalú szobák, kosz, vacak ágy, tonnás ágynemű.
2020. augusztus 25. kedd
3.9
Fiatal pár
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt

2020. augusztus 13. csütörtök
4.1
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
2020. augusztus 13. csütörtök
4.3
Család nagyobb gyerekkel
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt

2020. augusztus 09. vasárnap
4.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt

2020. augusztus 08. szombat
3.8
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
2020. július 31. péntek
4.5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt

2020. július 22. szerda
3.9
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt

2020. június 23. kedd
4.8
Család nagyobb gyerekkel
4 éjszakát töltött itt
2020. június 20. szombat
3.8
Család nagyobb gyerekkel
Kétágyas szoba
Pótággyal
2 éjszakát töltött itt
2020. június 11. csütörtök
3.8
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
"Jó pihenés a Napfény hotelben. "
3.7
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállás jó helyen van, viszont a felújításra nem áldoznak.
"Hétvége A napfény hotelben"
3.4
Baráti társaságok
Egyágyas szoba
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon sok pók volt a szobában, elbújva a sötétítő függönyben. Hangyák is voltak az ágyban. Erkélyen is takaríthatnának néha.
4.3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"CE Napfény Hotel"

3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Az ablak és erkélyajtó környezetében (szúnyogháló hiányában) lévő pókok és a pókhálók nélkül kellemesebben éreztük volna magunkat.
"Nem napfenynek kellene nevezni hanem Hotel Poknak. "
2.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A hetvenes evekben biztosan megfelelo? Retro. A tulaj fordithatna egy kis penzt ra. A Szemelyzet segitokesz volt, megprobaltak a problemakat megoldani, itt kiemelnem a takaritok segitokeszseget. Az etkezo passzolt az epulet allagahoz. A reggeli egyszeru, semmi kulonos. Kertunk laktoze mentes vajat es tejet. Meg is kaptuk, csak az volt a gond hoy negy hete lejart. Ilyen mennyisegu pokot mint Ami az epuletben volt meg nem lattam.
4.1
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Nyárutó a Napfény Hotelben"

4.6
Baráti társaságok
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon jó helyen van.Közel a hajóállomáshoz és a strand valamint szórakozóhelyek is pár lépésnyire. Minden korosztálynak ajánlanám.A szoba tágas ,nagy terasszal.
"CE Napfény Hotel"

3.9
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Itt kezdtük a nyarat és itt fejeztük be. Sikerült ugyanazt a szobát kapnunk, mint júniusban, ezért volt alkalmam összehasonlítani a szezon kezdeti és végi állapotokat. Sajnos a 2 hónap alatt sikerült (gondolom a kedves vendégeknek) a függönyt leszakítani, és az egyik éjjeli szekrény fiókját kitörni. A szálloda retro, de részben már felújított. Klíma van, és a wifi is nagyon jól működik. Az ágyak kényelmesek voltak, tiszta volt az ágynemű. A fürdőszobában hiányolom a polcos részt, a tisztálkodó és pipere szereket nem tudtuk ott tárolni. Sajnos a Balaton közelsége és a nagy fák miatt rengeteg a bogár, pók...hiába is takarítanak folyamatosan mindig lesz pókháló, bogarak a szobában és az erkélyen. Az éjszakai élet miatt aki csendet és nyugalmat akar az ne ide jöjjön, mert éjfélig a szálloda melletti üzletsoron hangosan szól a zene, az utcán kora reggelig hangoskodást is lehet hallani, de a bulinegyed-üzletsor-központ-boltok nagyon közel van, minden gyalog elérhető. A parkoló ingyenes. A reggeli a szokásos, folyamatosan töltik fel. Máskor is fogunk menni.
"5 nap egy átlagon aluli szállodában!"

2
Idősebb pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A szálloda elhanyagolt,piszkos! A személyzettől,ha kért valamit az ember unott nemtörődöm választ és hozzá állást kapott! A recepció kivétel ez alól,mert ők készségesen segítettek mindenben! A szoba elhanyagolt,vérfoltok és lecsapott bogarak a falon. Pókháló a sarkokban. Ami jó volt a hűtő és a légkondi.

3.8
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Üdülés a siófoki CE Napfény Hotelben."

4.8
Idősebb pár
Kétágyas szoba
6 éjszakát töltött itt
Utazás előtt sok negatív értékelést olvastam az interneten, már közel álltam hozzá, hogy lemondom a szállást. Végül szerencsére mégsem tettem. Nagyon örülök a döntésemnek, mert kiválóan éreztük magunkat. Tekintve, hogy idős emberek vagyunk, nagyon örültem, hogy az első emeleten kaptunk szállást, a légkondi csak hab volt a tortán. A szoba tágas, az ágyak kényelmesek voltak. Nagyon jó volt reggelente a teraszon üldögélni és nézni a fák között előcsillanó Balatont. A reggeli ízletes és bőséges volt. A kiürült tálakat folyamatosan pótolták. Az étkező személyzete nagyon kedves, mosolygós volt. A recepción is kedvesek, udvariasak voltak. Máskor is megyünk. Mindent köszönünk.
4
Család nagyobb gyerekkel
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt

3.3
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
4.3
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Retro szálloda"
4.3
Fiatal pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A reggelinél korán elfogytak a pékárúk. Nem volt szúnyogháló a szoba ablakán, a klíma nagyon hangos volt.

4.3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Olcsó hely, remek elhelyezkedés"

4
Fiatal pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon jó helyen van A szállodának jó az elhelyezkedése, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Közel vannak a szórakozóhelyek, így csak annak ajánlanám ezt a helyet, akik elviselik a sok ember és a bárok hangos zaját.
4.4
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
"A szálloda remek helyen van. Könnyen megközelíthető."
4.1
Fiatal pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Sok volt a pókháló,szúnyogháló is jó lett volna az erkélyajtóra.
"Jó volt "
3.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A reggeli nagyon egyhangú volt lehetett volna valasztekosabb
"CE Napfény Hotel"

5
Kisgyerekes család
Családi szoba
1 éjszakát töltött itt
A legjobb a svédasztalos reggeli volt,óriási választék,friss pékárú,sok finomság
"Jó pihenés a Napfény hotelben. "
3.7
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállás jó helyen van, viszont a felújításra nem áldoznak.
"Hétvége A napfény hotelben"
3.4
Baráti társaságok
Egyágyas szoba
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon sok pók volt a szobában, elbújva a sötétítő függönyben. Hangyák is voltak az ágyban. Erkélyen is takaríthatnának néha.
"CE Napfény Hotel"

3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Az ablak és erkélyajtó környezetében (szúnyogháló hiányában) lévő pókok és a pókhálók nélkül kellemesebben éreztük volna magunkat.
"Nem napfenynek kellene nevezni hanem Hotel Poknak. "
2.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A hetvenes evekben biztosan megfelelo? Retro. A tulaj fordithatna egy kis penzt ra. A Szemelyzet segitokesz volt, megprobaltak a problemakat megoldani, itt kiemelnem a takaritok segitokeszseget. Az etkezo passzolt az epulet allagahoz. A reggeli egyszeru, semmi kulonos. Kertunk laktoze mentes vajat es tejet. Meg is kaptuk, csak az volt a gond hoy negy hete lejart. Ilyen mennyisegu pokot mint Ami az epuletben volt meg nem lattam.
"Nyárutó a Napfény Hotelben"

4.6
Baráti társaságok
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon jó helyen van.Közel a hajóállomáshoz és a strand valamint szórakozóhelyek is pár lépésnyire. Minden korosztálynak ajánlanám.A szoba tágas ,nagy terasszal.
"CE Napfény Hotel"

3.9
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Itt kezdtük a nyarat és itt fejeztük be. Sikerült ugyanazt a szobát kapnunk, mint júniusban, ezért volt alkalmam összehasonlítani a szezon kezdeti és végi állapotokat. Sajnos a 2 hónap alatt sikerült (gondolom a kedves vendégeknek) a függönyt leszakítani, és az egyik éjjeli szekrény fiókját kitörni. A szálloda retro, de részben már felújított. Klíma van, és a wifi is nagyon jól működik. Az ágyak kényelmesek voltak, tiszta volt az ágynemű. A fürdőszobában hiányolom a polcos részt, a tisztálkodó és pipere szereket nem tudtuk ott tárolni. Sajnos a Balaton közelsége és a nagy fák miatt rengeteg a bogár, pók...hiába is takarítanak folyamatosan mindig lesz pókháló, bogarak a szobában és az erkélyen. Az éjszakai élet miatt aki csendet és nyugalmat akar az ne ide jöjjön, mert éjfélig a szálloda melletti üzletsoron hangosan szól a zene, az utcán kora reggelig hangoskodást is lehet hallani, de a bulinegyed-üzletsor-központ-boltok nagyon közel van, minden gyalog elérhető. A parkoló ingyenes. A reggeli a szokásos, folyamatosan töltik fel. Máskor is fogunk menni.
"5 nap egy átlagon aluli szállodában!"

2
Idősebb pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A szálloda elhanyagolt,piszkos! A személyzettől,ha kért valamit az ember unott nemtörődöm választ és hozzá állást kapott! A recepció kivétel ez alól,mert ők készségesen segítettek mindenben! A szoba elhanyagolt,vérfoltok és lecsapott bogarak a falon. Pókháló a sarkokban. Ami jó volt a hűtő és a légkondi.
"Üdülés a siófoki CE Napfény Hotelben."

4.8
Idősebb pár
Kétágyas szoba
6 éjszakát töltött itt
Utazás előtt sok negatív értékelést olvastam az interneten, már közel álltam hozzá, hogy lemondom a szállást. Végül szerencsére mégsem tettem. Nagyon örülök a döntésemnek, mert kiválóan éreztük magunkat. Tekintve, hogy idős emberek vagyunk, nagyon örültem, hogy az első emeleten kaptunk szállást, a légkondi csak hab volt a tortán. A szoba tágas, az ágyak kényelmesek voltak. Nagyon jó volt reggelente a teraszon üldögélni és nézni a fák között előcsillanó Balatont. A reggeli ízletes és bőséges volt. A kiürült tálakat folyamatosan pótolták. Az étkező személyzete nagyon kedves, mosolygós volt. A recepción is kedvesek, udvariasak voltak. Máskor is megyünk. Mindent köszönünk.
"Retro szálloda"
4.3
Fiatal pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A reggelinél korán elfogytak a pékárúk. Nem volt szúnyogháló a szoba ablakán, a klíma nagyon hangos volt.
"Olcsó hely, remek elhelyezkedés"

4
Fiatal pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon jó helyen van A szállodának jó az elhelyezkedése, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Közel vannak a szórakozóhelyek, így csak annak ajánlanám ezt a helyet, akik elviselik a sok ember és a bárok hangos zaját.
"A szálloda remek helyen van. Könnyen megközelíthető."
4.1
Fiatal pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Sok volt a pókháló,szúnyogháló is jó lett volna az erkélyajtóra.
"Jó volt "
3.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A reggeli nagyon egyhangú volt lehetett volna valasztekosabb
"CE Napfény Hotel"

5
Kisgyerekes család
Családi szoba
1 éjszakát töltött itt
A legjobb a svédasztalos reggeli volt,óriási választék,friss pékárú,sok finomság
"Remek 1 nap a Napfény Hotelben"

4.8
Baráti társaságok
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Kellemes szálláshely, nagyon jó az elhelyezkedése,kilátással a Balatonra, közel van minden. A személyzet nagyon kedves. A reggeli nagyon finom volt. A klíma jól működött.
"Siófok a kedvenc városom."

4.1
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Ahhoz képest, hogy milyen régi az épület nagyon rendbe lett téve. A személyzet kedves segítő kész. Csak így tovább.
"Nem csalódtunk a Napfény Hotelben."

4.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Máskor is, ha Siófokra megyünk Önöknél foglalunk szállást. Nagyon örültem, hogy milyen közel volt minden. Pl: Butikok, pizzázók, éttermek, strand és Plázs. Nagyon szép a Jókai liget is.
"Hétközben -éjszakai zenével- a CE Napfény Hotelben"

2.9
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Egyéni nyugdikas utazó voltam,2 éjszakát töltöttem a szállodában,az éj-szaka zajos volt,a közelben szólt a zene,hajnaig. A fürdőszobai kádban nem fürödtem,mert olyan volt...tessék megnézni, A reggeli átlagos volt,a személyzet kedves,ideértve a portát is.
"CE Napfény Hotel"
3.9
Család nagyobb gyerekkel
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállás jó volt, a tisztaság megfelelet, az elhelyezkedése is kiváló helyen van. A reggeli nem volt annyira változatos, azt még egy kicsit lehetne fejleszteni.
"Nyaralás hűvös időben."

5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálló nagyon jó központi helyen van, az erkély a Balatonra néz, kellemes árnyas park van a közelben és a strand sincs messze. Az étterme kiváló, és a személyzet nagyon szolgálatkész. Rövid ott tartózkodásunk alatt jól éreztük magunkat.
"CE Napfény Hotel"
5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállás rendben volt. Viszont a közeli reggel 6- ig tartó disco sok-sok decibellel nyomatta.
"3 éj"

4
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Ha 45 fölött vagy, és a pihenésre vágysz, akkor nem ajánlom a szállást... az éjszakai felturbózott fiatalok ezt nem teszik lehetővé :-))) De ha a pörgést választod, arra kiváló, hogy fedél legyen a fejed fölött... Légkondi meglepetésünkre van.... a kaja, tisztaság a kategóriának megfelelő...
"Pihenés a Napfény Hotelben."
3
Család nagyobb gyerekkel
Egyágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
4 nap alatt egyszer sem takarították ki a szobánkat. Reggelinél nem volt presszó kávé, ha elfogyott vmi a reggelinél úgy kellett szólni a személyzetnek. Már mindenhol van wifi, a szobában miért nem lehet csatlakozni a wifijükre? A hotel jó helyen van, minden közel volt hozzánk.
"Gyenge 3*, inkább 2* "

2.5
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A fürdőszoba nem volt tisztességesen kitakarítva, Wc papír még aznap elfogyott, nem volt tartalék . A kád kopott és piszkos volt. Nem volt tusoló folyadék. A tv adók /kb. 4 adó/ szemcsés, rossz minőségben foghatók. Élvezhetetlen volt. A lift rozoga. Az étterembe nem lehet a szállodából közvetlen bemenni. Mindennek ellenére még 15 órakor nem lehetett elfoglalni a szobát. A szobák rendbetételével kitűnő szállás lehetne, mert remek helyi adottságai vannak, minden közel van. Az étteremben a kiszolgálás udvarias és gyors volt , az ételek finomak voltak, ezt pozitívan értékelem.
"nyáreleji kellemes pihenés a Hotel Napfényben"

4.5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Tágas, nagy a szoba és a fürdőszoba és nagyon kényelmes az ágy, jól működik a klímaberendezés, amire éppen a kánikulában nagy szükség is volt. Szolgálatkész a recepciós és a takarító személyzet. Jól megközelíthető a szálloda, szép, gondozott parkos a környezet, közel van a parthoz, a strandhoz, a korzóhoz, a hajó- és vasútállomáshoz és a belvároshoz. A tv adások képminősége nem megfelelő - lehet, hogy a készülék hibája - , és alapvető csatornák hiányoznak a szolgáltatásból. A szobákban is megfelelő erősséggel használható Wi-Fi hálózati elérés kellemes meglepetés volt. A Balatont - ahogy reméltük - sajnos nem lehetett látni a magas lombos fáktól a negyedik emeleti erkélyről sem, bár érthetően a fákat emiatt nem kellene kivágni. Sok az erős hangú varjú errefelé, de szerencsére szebb hangú énekes madarakat is lehet hallani hajnalban. A szálloda parkolójában viszont az éppen zajló bővítési-, építési munkálatok miatt erős kopácsolás, zúgó gépek zaja hallatszik kora reggeltől. Az inkluzíve svédasztalos reggeli kínálata átlagos, megfelelő, a külön igénybevehető háromféle menüs vacsoralehetőség választéka kedvező, az ételek nagyon ízletesek, a felszolgálók figyelmesek és az árak sokkal kedvezőbbek más siófoki éttermi- és büfé áraknál.
"Továbbra is őket választom :-))"
4.5
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A hely kiválóan megfelelt. ! A parkolás is megfelelő volt! A személyzet kedves. Az étterem hatékonyabb működését igényelne, szakács téren, mert nem győzte a konyha a rendelést. A koncertek nagyon sokáig elhúzódtak , ami a pihenés rovására ment. Összeségében kellemes volt! Köszönjük!
"CE Napfény Hotel"
3.8
Baráti társaságok
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A furdoszoba A tobbivel teljesen meg voltam elegedve
"Fantasztikusan, nagyon jó hétvége!"

4.3
Baráti társaságok
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Minden jó volt.
"CE Napfény Hotel"

4.1
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Fürdöszobából hiányzott a folyékony szappan, a padlószőnyeg nem volt tiszta, a többivel meg voltunk elégedve.
"Kellemes kikapcsolódás hétköznap."

3.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállodának egyetlen baja volt a szempontomból: nem szigetelt ablakok voltak, és az egyik fala üveg és műanyag volt. Így minden zaj, az erős szélfújás is hallatszott. A bútorokat lecserélték, csak sajnos látszott, hogy a kedves vendégek nem vigyáztak rájuk. Ugyanez a fürdőben is megmutatkozott, levágták és elvitték a tükör fölötti világítás dugóját. Ami még tetszett : kényelmes nagy méretű szoba és előszoba, sok bútorral, pakolóhellyel.
"Jól éreztük magunkat a CE Napfényben."

4.4
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon jó helyen, a vízpart közelében, hatalmas park mellett helyezkedik el. A mellette lévő utcában vendéglátó helyek tömege, viszonylag közel a vasútállomás, autóbusz állomás. A szoba tiszta, rendes, sajnos találkoztunk poloskákkal, bár az nem az ő hibájuk volt. A személyzet kedves, segítőkész volt, a reggeli választékos, finom. A szolgáltatást azért ítéltük átlagosra, mert a szobában nem volt elérhető wifi kapcsolat, ami manapság már szerintük alap.
"Remek hétvége a Balatonnál"

4.3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Három """- nak megfelelő, elfogadható, hajszárító,tus fürdő,ezek azért szoktak lenni, és csak az első emeleti szobákból látni a Balatont.A kupont nem fogadták el,pedig egy cèg, opcióval foglaltunk májusra, remélem első emeleten leszünk! Csirkó Tibor és, Bozókinè Szilvia
"CE Napfény Hotel"

4.8
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Szívélyes fogadtatásban részesültünk. A harmadik emeleten volt a szobánk. A lift jó szolgálatot tett. A szoba tágas , kényelmes ágyak, tiszta ágynemű .A fürdőszoba nagy. A klíma jól működik, hűt és fűt .Az erkélyről szép kilátás nyílik a parkra és a Balatonra. A hajóállomás karnyújtásnyira volt azt ki is használtuk!! A gyerekek kimondottan jól érezték magukat!! Reggelente madárcsicsergésre ébredtünk.
"CE Napfény Hotel "

3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Tisztaság az szörnyű a fürdő borzalmas volt!
"Kellemes kirándulás."
4.1
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Ágyneműk,törölközők rendben voltak,de a takarítást nem vitték túlzásba. Amúgy rosszat nem mondhatunk a hotelra. Árban viszont kifejezetten ajánlom a szerényebb költségvetésű családoknak! A Bisztróban menü is van,megfizethető,és még szállóvendégek részére kedvezményt is adnak. Jól éreztük magunkat.
"CE Napfény Hotel"

3.3
Egyéni utazó
Egyágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon jó helyen van. Az ellátás kicsit gyenge, nincs internet a szobákban. A reggeli lehetne kicsit változatosabb. A szobák berendezése nem éppen ideális, kevés a konektor, nincs hosszabbító. A fürdőszoba lehetne tisztább, nincs polc amire a piperecuccokat ki lehetne pakolni. De összességében megfelelt minden, a felsoroltak csak a javítandó dolgok.
"Hétköznap a CE Napfény Hotelben."
3.3
Idősebb pár
Egyágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon retró hangulatú, de ez nem is volna baj, hisz mi is retrók vagyunk már.Egy nagy tisztasági festés,pókhálózás, kívül belül nagyon ráférne. A nevezett étkezőben a plafonról lógtak a pókok,a fürdő burkolata nem baj hogy nem csempézett, (bár azt gondolom jobban lehetne tisztítani )de igénytelen. A falon lecsapott pókok, szúnyogok. Üdvözlettel.
"soha többet ide"

1.9
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
. Törölköző nem volt.Szőnyeg sehol ,éjjeli szekrény 1 db(feleségemmel2 fő volt).Szék nem volt.Pókháló minden helységben. Mindenhol kosz,piszok, minden lepusztult.
"Gyors kikapcsolódás"

4.1
Család nagyobb gyerekkel
Családi szoba
1 éjszakát töltött itt
Kényelmes légkondicionált szoba,erkéllyel ....közel a Balatonpart,strand a nyüzsgő Balatoni élet.Bőséges svédasztalos reggeli
"Jó hétvége volt.."

2.2
Egyéni utazó
Egyágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Öszintén aludni jó.de a szálloda amugy nagyon gyenge. Nem azt a szolgáltatás nyújtottak amit hirdettek.Igazi retró szálloda.Evvel nincs is semmi baj.Szerintem több figyelmet a vendégekre.
"Remek hétvége egy remek elhelyezkedésű szállodában."
3.5
Család nagyobb gyerekkel
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A szálloda elhelyezkedése kiváló. Pár perces sétával elérhető a strand, a kikötő, éttermek, központ. A tisztaság gyenge, a szálloda felújításra szorul.
"Nem ajánlom - Hotel Napfény, Siófok"
2.1
Kisgyerekes család
Egyágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon komoly műszaki és esztétikai felújításra lenne szükség, hogy 3*-os legyen a szálloda. Ami egyszerűbben megoldható lenne, az az alapos takarítás. Egy szálloda, aminek a bejárata koszos, a recepciónál alig lehet kilátni az üvegfelületeken, nem túl vonzó. A reggeliztetésnél egy alkalmazott van, ezért állandóan üres a svédasztal, nincsenek leszedve az asztalok és nincs tiszta asztal az érkezőknek. A szobákban az ágynemű és a törölköző foltos, szakadt. A recepciónál tapasztalható kosz jellemző a szobákra is.
" Balatoni nyár"
Somogyaszaló
3.8
Idősebb pár
3 éjszakát töltött itt
a WIFI-t nem használtuk ! A takarítás nem a az igértek ill leírtak szerint történik ,ill történt,!! Siófokon a légkondi nem alap szolgáltatás egy vizparti hotelban !!!???
"CE Napfény Hotel"

Ajka
2.4
Fiatal pár
1 éjszakát töltött itt
A szobákban nincs elérhető wifi, csak a közösségi helyeken(reggeliző, recepció előtt).Régi típusú szálloda,a fürdő nincs felújítva,( wc kefe hiánya,)poros, parkoló,(nem betonos parkoló, földes parkoló),régi ezer éves lift, ami nem mindig működött.Inkább nem is jellemezném tovább a szállodát.Pozitívum a szállodában, központban található!
"Jó volt a Napfényben"
4
Idősebb pár
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Könnyen megközelíthető,minden elérhető egy-két perc alatt/éttermek,strand/. A személyzet segítőkész./Bár a kulcscsomómat ott felejtettem,e-mailben kértem tájékoztatást róla-tegnap-de még nem kaptam választ./ Mi jól éreztük magunkat.
"Kellemes kiruccanás Siófokon"
3.8
Baráti társaságok
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
A Hotel legnagyobb előnye véleményem szerint, a kitűnő elhelyezkedése, hiszen pár perc és a strandon, illetve a sétányon sétálgathat a látogató. Széleskörű a szolgáltatások listája, nagyon kedvező, hogy még kisállatot is lehet vinni, ami szintén nem mondható el sok helyről. A tisztaságon lehetne még javítani, de a személyzet kedves és előzékeny, a finom reggeli pedig feledteti a hiányosságokat.
"Jó helyen, önmagát túlélt szállás."

2.9
Fiatal pár
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Vélhetően egy volt SZOT üdülő mérsékelten feltuningolt változata ez a szálloda, viszont Siófok egyik legjobb helyén található. Nem közvetlenül partmenti ugyan, de a strand 3-4 perces sétával elérhető. A lokáció a szállás legfőbb erőssége. Egyébként őrzi bizonyos mértékig a SZOT-üdülős feelinget. Ez azonban felszámolható lenne - sőt, ebből akár erényt is lehetne kovácsolni - komolyan kiérlelt koncepcióval. Ilyet azonban nem lehet érezni. Bizonyos mértékig nyilvánvalóan történtek felújítások, de ezek nem voltak olyan mértékűek, hogy valódi, karakteres szálloda érzetét keltsék. Átgondolt koncepcióval és persze tőkebefektetéssel ez lehetne egy nagyon vendégbarát, akár ikonikus szálloda is.
"Jó helyen,olcsón megszállni,ne nézd a szinvonalat."

2.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Pihenni négy csillagos szállodában szoktam Síofokon ehhez képest semmi nem tetszett,kivéve a szálloda elhelyezkedése és az ár.A parkolási nagy előny.
"Jól éreztük magunkat."

4.6
Idősebb pár
Családi szoba
3 éjszakát töltött itt
A személyzet kiválósága feledteti az apróbb hibákat, mert azt szinte azonnal megoldották. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Jövő nyáron is ide megyünk.
"Családi nyaralás"

3.3
Kisgyerekes család
Családi szoba
4 éjszakát töltött itt
A szálloda elhelyeszkedése remek, a szobák kellően tágasak. Van erkély, ami nagyon hasznos és kellemes. A takarítás viszont nagyon gyenge. E téren több hozzáértésre lenne szükség. B
"Egy éjszaka a Napfény Hotelban"

4.6
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
60 év feletti pár 5 éves unokával. Az ár/ érték arány megfelelő volt. Tisztaság volt az egész lakrészben. Jó hogy van terasz. Volt ventilátor, de egyébként sem volt meleg a szobában az épület előtt lévő sok fától. Reggeli bőséges és finom volt. Ajánlom azoknak akik nem sokat töltenek az épületben. Nagyon jó környezetben van. Köszönettel.
"Családi nyaralás a Napfény Hotelben"

3.3
Család nagyobb gyerekkel
Családi szoba
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A családommal töltöttünk 3 napot 2 éjszakát a hotelben. Első látásra nem tűntek rossznak a szobák, ugyanis két szobát foglaltam. A lányomék kicsi babával, mi a férjemmel, a nagy fiúnkkal érkeztünk. Alaposabban körülnézve, azért már akadtak problémáink, főként a tisztasággal! Mintha legalábbis hetek óta nem takarították volna a szobákat (pókhálók, pókok a sarokban, nem is kicsik, por, koszos padló a fürdőben). A fürdőszobák tisztátlansága mellett, a berendezési tárgyai is hagytak kívánnivalót maguk után!!! Ahhoz képest, amiket a képeken láttam, a valóságnak még csak a közelében sem járt! Pl.: nem volt fürdőszobapolc, ahova esetleg a pipere dolgainkat tehettük volna, fürdőkád széttörve, rozsdásan, a WC pókhálós repedésekkel, eltört zuhanygégecső, egy ingatag WC-papír tartó... Hadd ne soroljam! Lányommal ezeket látva, lementünka a recepcióra, hogy nem azt kaptuk amit vártunk, mindenféle magyarázatot adott a recepciós. Oké, hogy a berendezési tárgyak a fürdőbe ilyenek, meg hogy lesz felújítás, blablabla, de mi van a tisztasággal? KÉRTÜNK ALAPOSABB TAKARÍTÁST, ami egy laza feltörlés volt! Voltam már sok szállodában,soha nem csalódtam, de ez mindent felülírt!
"CE Napfény Hotel"
3.9
Család nagyobb gyerekkel
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Az értékelés amiatt lett lepontozva, mert iszonyat sok volt a pók. Az erkély szerintem idén nem volt takarítva, kimenni nem lehetett, mivel attól féltünk mikor esik egy pók a nyakunkba. A másik pedig, egy nap elmentünk Füredre, egész napos fürdésre, bezártuk az erkélyajtót, a pókok miatt, este későn jöttünk vissza, és a takarítószemélyzet kinyitotta, igy egész nap kitárva volt. Kérdem én, ha egy vihar jön éppen, akkor elázik mindenünk? A személyzet kedves, a reggeli kiváló, de ez a sok pók..nem hiszem, hogy többet ide jövünk.
"Siófoki hétvége a Napfény Hotelben"
4
Kisgyerekes család
Családi szoba
2 éjszakát töltött itt
Véleményem szerint a hely adottságai kiválóak,külső zajok egész tűrhetőek.Jó,hogy klimatizált a szoba.A takarítás fogalmát újra kellene gondolniuk,egészen kis erőfeszítésekkel csodákat lehetne tenni!
"Tisztaságból elégtelen"
3
Család nagyobb gyerekkel
Háromágyas szoba
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Centrális helyének köszönhetően nagyon zajos volt. Ami ennél rosszabb volt, hogy jónéhány pókháló és pók volt a szobában és a fürdőben. Nem ilyen hotelszobára számítottam. A fürdőszoba burkolata ákom-bákom módjára készült, ami illúzióromboló volt. Az erkélyen is ragadtak a műanyag bútorok. Ennyi pénzért nagyobb tisztaságot vártam volna!
"Remek hétvége a CE Napfény hotelben."

4.9
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Minden nagyon jó volt. Jó az elhelyezkedése,nagyon közel van a vízhez és éttermekhez. Hangulatos. Jövőre is Őket választjuk. Finom reggeli is van az árban,a személyzet nagyon kedves.
"Becsapottnak éreztük magunkat"
2.3
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Túl sok jót nem tudok írni! A tisztaság kifogásolható volt, minden pókhálós.A beígért korlátlan Wifi használat a szálloda egész területén, NEM volt,csak a közös helyiségekben,a szintén 17 Tv csatorna 4-re volt korlátozva, de olyanra amit, itthon sohasem nézünk! A szállás kiválasztásnál és az előleg befizetésekor pedig az Unokám miatt, ez döntő volt!Üdv.: Egy Nagymama
"Remek szorakozas"

4.1
Idősebb pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Nagyon remek volt az itt toltott ido idos hazasparkent voltunk es igy is minden napra talaltunk programot.Akar meg rossz ido esetere is.Ezert nyugodtan merem ajanlani, barkinek.
"egy hétig pihenés"

3.6
Egyéni utazó
Egyágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A szálloda jó helyen van, közel van a parthoz a városhoz. Aránylag csendes, lehet azért pihenni. Nekem a reggeli, ami nem volt rossz, csak változatosnak kellene lenni. Máskor is szeretnék elmenni, mert jól éreztem magam.
"CE Napfény Hotel"
3.4
Kisgyerekes család
Családi szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon jó helyen van a hotel minden nagyon közel van hozzá. Pár perc csak. A reggeli bőséges és választékos, a személyzet kedves. De a hotel tisztasága az von némi kivetni valót maga után. Azt gondolom hogy alapvető dolgok hiányoznak. A szobánkban a malatta alatt pl döglött hangyák, a földön, sarkokban szintúgy, fürdőszobában se egy kilépő se egy szőnyeg semmi,pedig azt gondolom hogy főleg ahol van kisgyerek oda bizony kell. A falon pókháló a lakójával együtt, a nyitott közös teraszról és a közös helységekről nem is beszélve. A 8 éves fiam attól félt hogy a 10 Ft-os nagyságú pók mikor esik a nyakába ha elmegy a háló alatta. Az étkezdénél az ablakból kívül belül hálók, pókok. A teraszon rengeteg apró bogár. Erről nem a hotel tehet nyilván, de biztos lenne rá megoldás. Sajnálom mert szerettünk volna visszamenni ha tetszett volna, mi most voltunk először. De nem hiszem hogy erre sor kerül.
"2 éj a Napfényben"

4.7
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon kellemes három napot töltöttünk a CE Hotel Napfényben. A szolgáltatással és a személyzettel meg voltunk elégedve. Máskor is szívesen visszatérünk.
"CE Napfény Hotel"

3.4
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Takarító személyzet összetétele kicsit "aggasztót" Igaz napi takarítást volt amikor ki is hagyták a mi szobánkban. Wc papir és szemetes zsákért nekem kell felkutatni egy takaritót. Pozitív ventilátort is kaptunk a szóbába kérés nélkül. Összességében nem csalodtam azt kaptam amit vártam igaz mármáskor is voltunk itt.
"Kiváló ár/érték arány"

4.6
Kisgyerekes család
5 éjszakát töltött itt
Tökéletes kikapcsolódást biztosított a szálloda. Biztosan visszamegyünk.
"Hétvége a Napfény Hotelben"
4.3
Kisgyerekes család
Háromágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Három napot töltöttünk el a hotelben, rendkívül kedvező áron. A személyzet kedves és segítőkész volt, viszont a szobánkban a takarítás hagyott némi kívánnivalót maga után. A függönyön fürtökben lógtak a szúnyogok, az ablak nem volt megpucolva,a földön söpörni lehetett az elhullott bogarakat és sok helyen volt pókháló is... Ezzel szemben az ágynemű és a törölközők meglepően tiszták voltak. Kiemelkedő a reggeli színvonala, a választható ételek és a személyzet is. Ha a szobák tisztaságára jobban odafigyelnének, egész jó hely lenne...
"Kellemes napok szállodán kivül, A higéniai szolgáltatás kifogásolható pl. fürdőszoba a melegvíz kriminális."

3.1
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállodai személyzet / takarítókon kívül/ nagyon készségesek voltak. Segítségüket nagyon köszönjük s kívánunk sok sikert. A reggeli étkezés zökkenő mentes, kiszolgálás udvarias a kérésnek mindig eget téve. Üdv. 404.sz. Idős Házaspár
"Remek hétvége a CE Napfény Holelben Siófok"

4.3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Kellemes, jó fekvésü, jó az ellátása, parkolója, személyzete . Retró de nem zavaró.
"Héközbeni kikapcsolódás"

3.3
Család nagyobb gyerekkel
Egyágyas szoba
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálláshely személyzete kedves, a szálló közepes színvonalú létesítmény, melyben a lift olyan kicsi, hogy a tolószékes személy nem fér be. Ár érték arányban tudom másoknak is ajánlani( nem luxus igényú vendégeknek)ugyanis semmilyen kivetnivaló nem volt a szálláshelyen.
"CE Napfény Hotel"

1.9
Fiatal pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
tisztasagra nagzobb gondot forditani ,teli volt bogarakkal nem volt szunyoghalo atalaj piszkos ,pokhalos volt a szoba furdoszoba ,folyoso
"Átutazóban"
3.3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Balaton kerülő bringatúra pihenőhelyeként iktattuk be a szálláshelyet. Ár-érték tekintetében jónak értékelem, de hosszabb nyaralás esetén már zavaró a fürdőszoba állapota, ami erősen viseltes.
"kellemes nyárelői kikapcsolódás"
4.3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A környezet hangulatos, a szállodában eltöltött idő kellemesen telt, de célszerű lenne, hogy a szobában szúnyoghálós védelemmel ellátott nyitható ablakrész legyen biztosítva! Köszönettel, további szép napot!
"CE Napfény Hotel"

4.1
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
3 éjt töltöttünk a hotelben, első csalódásunk volt hogy nem lehetett igényelni félpanziós ellátást,pedig az ajánlatban ez szerepelt, igaz hogy kaptunk kuponokat a bisztróba. Második csalódásunk hogy a hotelnek nincs saját strandja, így kénytelenek voltunk fizetett strandra járni. A tisztasággal is volt probléma nem a szobákba az erkélyen sok pókhálót találtunk. A reggeli bőséges és választékos ezzel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet és a recepció kedvesek, segítőkészek. Bánháziné.
"Siófoki nyugalom"
4.3
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Központi fekvés.Nagy park.Tágas ,jól felszerelt szobák.Választékos reggeli.Ingyenes parkolás .Ez mind pozitivum.+ Kedves -segitőkész személyzet. Negativum a TV-n kevés sportcsatorna és a WIFI hiánya .
"Zimmer Feri a Balatonnál"

2.1
Fiatal pár
3 éjszakát töltött itt
Az all inclusive ellátást senkinek nem ajánlom, nincsenek rá felkészülve. Nem 3* inkább panzió, minden tekintetben (tisztaság, rugalmasság,étkezés)
"Hatalmas csalódás Siófokon"

1.9
Kisgyerekes család
Pótággyal
4 éjszakát töltött itt
A szálloda egy nagy csalódás volt. A feltüntetett képek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Hangyák és muslincák a szobában leszakadt mennyezet a fürdőben pókhálók és kosz az étteremben. Az árban szereplő kis vonatozás nincs .mert megszűnt a szerződésük a céggel.
"Borzalmas-nem tükrözi a fényképeken látottakat"

1.9
Fiatal pár
4 éjszakát töltött itt
Legyen elég annyi, hogy a fényképek közelről sem tükrözik a valóságot. Ilyen ételek, ilyen kinézetű/állapotú szobák nem voltak mikor én voltam 1 hetet. A személyzet jófej, de szakmai hozzáértése nulla, nem tájékoztatnak semmiről ha nem kérdezel, elszámolták a szállásdíjat, sokadik nekifutásra sikerült rájönnijük, hogy ők számoltak el valamit. Nem kaptam meg az ingyen 2fős kisvonat jegyet, atb...21. sz-ban nincs internet, se normális TV, tisztaság NULLA! Az élményekhez a "hotel" nem járult hozzá semmivel, azt csak az adta, hogy Balaton, Siófok a .helyszín..
"állatbarát szállás"
3.3
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
a szállás elhelyezkedése, parkolási lehetőség jó, látnivalók, programok a közelben, személyzet segítőkész, a szállás átlagos felszereltségű, a vacsora lehetne szélesebb választékú mint a reggeli, bár a szálloda állatbarát, a közelben az összes szabad strandról, illetve fizetős strandról az állatok (kutyák) ki vannak tiltva.
"Kellemes kikapcsolódás volt a NAPFÉNY HOTEL-ben!"

3.6
Család nagyobb gyerekkel
Pótággyal
4 éjszakát töltött itt
Remek kikapcsolódást nyújtott a NAPFÉNY HOTEL,barátságos személyzettel, fimom, bőséges reggelivel, vacsorával! Ami kis tüske volt a számunkra, az a kényelmetlen ágy, nyilván, mivel sokan megfordulnak a szállodában, és időről időre kopnak, de mostanra egy teknővé vált az ágy közepe! Nem kènyelmes! A másik meg a takarítás! Az 5 nap alatt egyszer volt takarítás nálunk! Étekezésünk után 1 nappal! Majd amikor 2 nappal később megkértük a takarító személyzetet, hogy kitakaríthatnák a szobánkat, mert hosszabb időre elmegyünk, és byugodtan betudnak menni, helyeseltek, majd jól kihagyták! Ezeket a hibákat leszámítva jól éreztük magunkat! Ami viszont pozitívum, hogy igen jó helyen van a Hotel! Színte minden közel van! Köszönjük!
"Feledhető hétvége... "
2.6
Fiatal pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
15:00tól lehetett volna elfoglalni a szállást, pontban 3kor ott is voltunk, de 1 órát várakozni kellett "takarítás" címszó miatt... Mikor elfoglaltuk a szobánkat, láttuk,h frissen van felmosva, de a szekrények porosak, pókhálósak, döglött szúnyogokkal voltak tele... Fürdőszoba hiányos volt, az ágyak kényelmetlenek, kifeküdtek voltak, fotelok szakadtak... Konnektor melegedett, később vettük észre h zárlatos volt (szikrázott belül). Klíma távirányítóért 10000 ft kaukciót kértek... egy távirányítóért... nem értettük h miért tán aranyból volt! :) Nekünk csalódás volt a szállás, de cserébe kibuliztuk magunkat a környékben! :) Köszönjük!
"Soha többet a CE Napfényben."

3
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
Pótággyal
2 éjszakát töltött itt
Sajnos nem értékelhető. Igazából nem tudok pozitív dolgot mondani. Nem volt meleg víz, a reggeli italok vizel higítottak. Sorolhatnám a többit de semmi értelme. Soha többet nem megyek ebbe a szállodába. TISZTELETTEL: Simon Gábor
"Kellemes pihenés"

4.5
Kisgyerekes család
Családi szoba
Pótággyal
2 éjszakát töltött itt
Két éjszakát töltöttünk a szállodában. A hotel elhelyezkedése nagyon jó. Az ételek finomak voltak és változatosak. A segítőkész személyzetnek köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat. Családoknak is nyugodt szívvel ajánljuk. Mindenképpen szeretnénk majd visszamenni:)))
"Azt kaptuk, amit vártunk"

3.8
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Tudtuk, hogy retró szállodába megyünk, az elvárt minőséget kaptuk. A konyhája kellemes csalódás volt,- nagyon finom vacsorákat kaptunk. Egyetlen kellemetlenség volt, hogy a beépített szekrény nem volt kitakarítva, de ezt pillanatok alatt megtették.
"Szuper hétvége a CE Napfény Hotelben"

3.8
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
Pótággyal
3 éjszakát töltött itt
A hotel kiváló elhelyezkedése, gyermek centrikus, segítőkész személyzetének köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat! Ez kárpótolt minden egyéb hiányosságért (szobák kialakítása, tisztaság). Családoknak csak ajánlani tudom!
"A Higénia nem jó"

3.4
Idősebb pár
Kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
A Szálloda csodás helyen van. Igaz a Balatonra nyílik az ablak, de a fáktól nem látni semmit, csupán hallani lehet éjjel 2 - 3 óráig a nagy üvöltözéseket, zenét. A WC.-t egy hét alatt nem voltak képesek megcsinálni úsztunk a vízben állandóan, pedig úgy kezdtük rossz a WC betekerték szigetelőszalaggal, ami tartott egy éjszaka, tehát semeddig, ismét szóltunk a recepciós le is jelentette, de semmi. ! Az ablakokat nem lehet kinyitni, mert nincs egy szúnyogháló. Egyszer nyitottam ki a WC ablakot, nem győztem a bogarakat söpörni, de nem volt egy feltörlő sem a törölközővel voltam kénytelen feltörölni a vizet, hogy mosdani tudjunk. Tehát ez XXI. század higiéniája. ? A tetejében mielőtt eljöttünk a lift is elromlott. A térdem sajnos rossz, aludni is altatóval tudok aludni, de itt egy altató helyett hármat vettem be így se tudtam aludni. Tehát ezt nem tudnám ajánlani időseknek egyáltalán. Csalódás volt pedig nagyon vártam. Ez jelzem nem az első szállásunk volt az idén, de ilyennel még nem találkoztam. Egyébként a takarítók a többi személyzet nagyon aranyosak voltak, de a legjobban a WC zavart a legjobban, még az éjszakai hangoskodást is elviselem. Csalodás volt !!
"Hétfőtől péntekig a CE Napfény Hotelben"

3.6
Idősebb pár
Családi szoba
4 éjszakát töltött itt
A CE Napfény Hotel Siófok legfrekventáltabb részén helyezkedik el. Ez a legfőbb erénye! A szocializmusban épült szálloda szobái a kiegészítő helységekkel tágasabbnak mondhatóak sok új építésű szállodánál. Azonban a bútorzat, a nyílás-zárók, a vizesblokk berendezései megmaradtak a régmúlt emlékeiként. Ez sem lenne baj, ha rendszeresen karban lennének tartva. Felhívom a leendő vendégek figyelmét, hogy a szállodának - melynek homlokzati felületének jelentős hányada üveg felület - nincs üvegkár biztosítása. Ezért a nehezen nyitható, csukható üvegajtókat ne erőltessék, feszegessék mert az abból eredő töréskárt Önökkel fogják megtéríttetni!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
CE Napfény Hotel , Szabó Alexandra - Sales Representative
2017. június 26. hétfő
Kedves Vendégünk!
A szálloda rendelkezik teljes körű vagyonbiztosítással, amely tartalmazza az üvegkár biztosítást is, de a biztosítási események nem vonatkoznak a vendég által okozott károkra. Abban az esetben, ha a vendég okozza a kárt, neki kell megtéríteni a kár költségeit.
"Klassz három nap a CE Napfény Hotelben"

4.8
Fiatal pár
2 éjszakát töltött itt
Egy szocreál építésű hotelből a legjobbat hozták ki. A személyzet fiatalos, nagyon kedvesek, segítőkészek, mosolygósak. A szoba tiszta volt bár az ágy kicsit kényelmetlen volt de el tudta feledtetni kedves kiszolgálás és a finom ételek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
"Pihenés a CE Napfény Hotelben"

4.5
Egyéni utazó
Kétágyas szoba
6 éjszakát töltött itt
Jól megközelíthető,központi helyen található a szálloda.Csodás parkok övezik. Mondhatni központi helyen található, mert a hajóállomás 2 percre a strand 5 percre van gyalog. A környékbeli étteremek és büfék jobbnál jobb falatokkal kényeztetik a betérőket. /A strand bejárata melletti olasz étteremben frissen készített kíváló kagylós és rákostésztákat készítenek./10 perc sétával a központba érhetünk a Fő térre ahol a Víztorony is található. A szálloda személyzete kedves, előzékeny. Az étteremben a kiszolgálás figyelmes és nagyon ízletesen főznek.A félpanziós ellátás nagyon megérte. Esténként változatos szórakozási lehetőségek vannak a közelben. Márti 2fö felnőtt/6 nap 2017. 06.01-07-ig
"Nem csalódtunk!"
4
Kisgyerekes család
Családi szoba
4 éjszakát töltött itt
Kellemes négy napot töltöttünk ebben a szállodában. Azt kaptuk amit az ajánlat szerint ígértek. A szálloda elhelyezkedése számunkra kedvező volt. Unokáinkkal naponta más és más programot tudtunk összeállítani és fürdésre is jutott időnk.
"kiruccanás"
2.6
Idősebb pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Este 21 órakor még nem volt elkészítve a szoba. Étkezéskor külön kellett jelezni,hogy szükségünk van szalvétára,cukorra stb.
"Pihenés a Napfény Hotelben"
4.1
Fiatal pár
5 éjszakát töltött itt
a Hotel mindent összevetve tetszett nekünk. Reggeli volt benne nekünk az árban, ami picit talán változatosabbnak kellett volna, hogy legyen, de nem volt vele gond . Szuper volt, hogy a Balaton is ilyen közel van a szállodához. Üdvözlettel
"Kellemes nyaralás a siófoki hotel napfenyben"
4.4
Fiatal pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Tavaly is ugyanebben a hotelban szálltunk meg, így most sem volt nehéz a választás, aki retro feelingre vágyik annak csak ajánlani tudom. A party sétány legvégén a kikötőnel talál ható, így az éjszaka zaja ritkán hallatszik a szobába. Első nap problémánk adódott a szobánk elhelyezkedesevel, a recepción rögtön ajánlottak helyette másikat, ami szimpatikus volt. :) Reggeli bőséges, fizetős strand 2 perc szabad strand 15 perc gyalog, kikötő setahajozas 2 perc.
"kedves személyzet"
3.8
Kisgyerekes család
Családi szoba
3 éjszakát töltött itt
Ami tetszett: barátságos fiatal személyzet, kiváló ajándékok ( hajózás, üdvözlő ital), új berendezés. Ami nem tetszett: óvódás méretű felnőtt ágyak és ülőkék, gyenge TV és csatorna kínálat, szúnyogháló hiánya legalább 2 nyílászáró, ágy melletti elhelyezésű hűtőszekrény ( zajos éjszaka, pedig új, idővel elviselhetetlen lesz, az előtérben megfelelőbb lenne) folyosói világítás nappali fényt ad a szobában, az ajtó zárásánál nincs levegő.
"jó hétvége volt"
4.1
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Amennyibe került azért elfogadható volt. A személyzet nagyon kedves és szolgàlatkész volt. A reggeli lehetett volna vàlasztékosabb. Szuper,hogy a szàlloda a központba van és minden hamar elérhető. Arra,hogy éjszaka aludjunk arra megfelelt.
"Szocialista retro szállás."
3.8
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállás szocialista retro. Az ágyak kényelmetlenek voltak.A tisztasággal megvoltam elégedve.Egy régi vízpazarló wc tartály volt,én lecserélném.A vizes blokkot felújítanám. Minket zavart a szobánk alatt lévő vendéglátóhelyiség hangos zenéje.A személyzettel nagyon megvoltam elégedve,kedvesek udvariasak.A reggeli is bőséges volt(csak azt kértük).Mivel szezon előtt voltunk,így a szállás árát megfelelőnek tartottam. Én ennél többet a szezonban sem adnék.
Ki írhat szállásértékelést?

Akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha tartózkodásodhoz rendszerünkön keresztül foglaltál szobát valamelyik szálláshelyre, és azt igénybe is vetted.

Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

A szallasvadasz.hu portálon csak olyan személyek írhatnak véleményt, akik az oldalunkon foglaltak szállást a CE Napfény Hotel szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek a CE Napfény Hotel korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Családi szoba, Kétágyas szoba és Háromágyas szoba.

Kiknek ajánljuk a CE Napfény Hotel szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül a baráti társaságok, a nagygyerekes családok, a kisgyerekes családok és az idősebb párok érezték magukat a legjobban.

Mennyibe kerül egy éjszaka a CE Napfény Hotel szálláshelyen?

Már 6.225 Ft / fő / éj áron is találsz ajánlatokat ITT!

Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK:iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:
Google+  Facebook  Youtube  Instagram
További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás


Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.