Energiafelhasználás-intézkedések

A világban kialakuló energiaválság hazánkat is érintette. Egy év alatt az áram és a gáz ára többszörösére emelkedett. Ezek sajnos a szálloda életére is nagy befolyással vannak.
Annak érdekében, hogy a megszokott és elvárt színvonalon tudják fogadni Önöket, a szállodának intézkedéseket kell bevezetni az energia felhasználására vonatkozóan. A föld ökoszisztémáját tekintve pozitív hozadékai is lehetnek ezeknek az intézkedéseknek, hiszen a jövőben kevesebb energia felhasználással kívánnak hozzájárulni a hosszú távú fenntarthatósághoz.
Arra törekednek, hogy a minőség ne csökkenjen, mert egyértelmű, hogy az emberek jól akarják magukat érezni a vendéglátóegységekben. Ehhez mind nekik, vendéglátóhelynek mind Önöknek, Vendégeknek, türelmesebbnek, megértőbbnek és rugalmasabbnak kell lenniük egymással szemben az eddig megszokottakhoz képest. Mi elkötelezetten azon fáradoznak, hogy ennek eleget tegyenek. Már több mint 2 évtizede a vendégekért dolgoznak nap, mint nap, hogy a náluk töltött idő a meghitt, csendes környezetben páratlan élményekkel, gasztronómiai élvezetekkel és hibátlan kiszolgálással párosuljon.
A jövőre nézve pozitívak, mert mindent megtesznek annak érdekében, hogy a következő húsz évben is az Önök szolgálatára lehessenek!
Az energiafelhasználás csökkentése érdekében a következő intézkedéseket hozták, ami Önöket is érinti:
• A szállodai szobákban a meleg víz 0-24 órában elérhető, azonban a meleg vizet keringtető szivattyúk reggel 7:00 és 10:00 óra között, délután pedig 17:00 és 22:00 óra között működnek. Kérjük, amennyiben lehetséges, a meleg víz használati igényüket ezen időintervallumra időzítsék.
• A szállodai szobák fűtését 22.5 °C - 24 °C között határozták meg.
• A wellness részleg energia felhasználása a legmagasabb, így a legkomolyabb beavatkozást is itt kell végezniük. A nyitvatartási időben - 14:00 és 20:00 óra között- az élmény elemek a vendégek igényei szerint kerülnek be- és kikapcsolásra. Ezért kérjük Önöket, hogy amint megszületik az elképzelés, hogy pihenésük alatt mikor kívánják használni a wellness szolgáltatásokat, úgy azt a szálloda recepcióján vagy a wellness munkatársaknál megtehetik.

Köszönjük a megértésüket és kellemes időtöltést kívánunk!
Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450
Írj nekünk:

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.
Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta