Energiafelhasználási szabályok

Kedves Vendégeink!

A jelenlegi világhelyzet kihat mindannyiunk szokásaira. Két év járvány után, szembe kell nézni most az energiaválsággal, amely még a hasonló vállalatok esetében is megköveteli, hogy olyan döntéseket hozzanak, amelyek segítenek mérsékelni a gazdaságra gyakorolt ​​hatást. Látva a gáz (a tavalyihoz képest 8-szoros növekedés), villamos energia (becslések szerint 6-szorosra), valamint minden egyéb üzemeltetési költség tarthatatlan növekedését, régóta azon töpreng a szálláshely, mit tegyenek, tartsák nyitva a Resortot a téli hónapokban,- több szálláshely a bezárást választotta-, várva a helyzet javulását. Döntésük,- bár nehéz és nagyon sok áldozatot kíván-, végülis az lett, hogy nyitva tartják a Mjus Resortot, azonban hoztak néhány olyan intézkedést, amelyek elősegítik az energiahatékonyságot, ezzel együtt költségek mérséklését, elkerülve ezzel, hogy a továbbhárítsák Önökre teljes mértékben a többletköltséget.

Mielőtt lefoglalná tartózkodását vagy igénybe venné szolgáltatásaikat, kérjük, olvassa el az energiafogyasztással kapcsolatos szabályzatot, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolhatják a szolgáltatásokat.

Korábbi évekhez hasonlóan, a fűtési szezon nem kezdődik el október 15-e előtt. Mindennek ellenére az épület kiváló és modern hőszigetelésének köszönhetően egy állandó és kellemes hőfok van hűtő-fűtő berendezések nélkül is az köztes évszakban.
A Resort területén, illetve a szobákban állandó maximum 21 fok lesz, melyet nem lehet magasabbra állítani. Kérjük, ezt az információt vegyék figyelembe foglaláskor, tekintettel arra, hogy nem régiben a Magyar Kormány a Hivatalokra vonatkozóan a hőmérsékletet 18 fokban határozta meg.
Mielőtt elhagyják a szobájukat, kérjük ellenőrizzék, hogy becsukták-e az ablakot, így a szobába való visszatérésükkor nem a hideg környezet várja Önöket.
A vízhőmérsékletek az alábbiak szerint alakulnak: Barlangos medence és Csúszdák: 31 fok, Mozaikos és Baby medence: 33 fok.
A Resort teljes területén a megvilágításra vonatkozóan rendelkezéseket hoztak, néhány helyen lecserélték a lámpatesteket, felhívták munkatársaik figyelmét, hogy feleslegesen ne használjanak áramot. Kérik a Vendégeket, hogy fokozottabban figyeljenek az energiaforrások használatára, szobából kilépve kapcsoljanak le minden villanyt, és vegyék ki a tartóból a kártyát.
A törölközőt és a szauna törölközőt kérik több nap is használják, ezzel energiát takaríthatnak meg, és a környezetet is védik.
Megragadják az alkalmat, hogy október 1-től érvényes néhány szolgáltatásuk nyitvatartásbeni változtatásról is tájékoztassák Önöket:

A Termál park minden nap 9:00-20:00-ig tart nyitva
A Szauna világ minden nap 12:00-20:00-ig tart nyitva
A Csúszdák minden nap 15:00-18:00-ig tart nyitva, szombaton és vasárnap ezen kívül 10:00-12:00-ig is nyitva tart.
A Bowling minden nap 18:00-23:00-ig tart nyitva.
Bíznak abban, hogy ezek az apró lépések hozzájárulhatnak ahhoz, hogy szolgáltatásaikat a mostanihoz hasonlóan, az előttük álló nehéz hónapokban is igénybe vehessék.

Köszönik együttműködésüket, és segítségüket, ötleteiket és mindennapi apró gesztusaikat.
Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450
Írj nekünk:

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2023 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.
Mjus Resort & Thermal Park Körmend