Szent István Hotel Eger

3300 Eger, Legányi utca 12.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

A szálloda óvintézkedései és ideiglenes előírásai a COVID-19 járvány kapcsán a következők:

- Szállodánk több pontján virucid kézfertőtlenítőket helyeztünk el, kérjük, használják ezeket.
- Munkatársaink arcmaszkot, vagy arcpajzsot viselnek, illetve, ahol munkakörük ezt lehetővé teszi kesztyűt is hordanak. – kérjük lehetőségük szerint zárt térben Önök is használjanak az arcuk eltakarására alkalmas eszközt.
- A mosdókat, csaptelepeket, korlátokat, kapcsolókat, bútorzatot naponta többször is fertőtlenítjük, a helyiségeket gyakrabban szellőztetjük.
- A közösségi terekben az Önök védelme érdekében távolabb és szellősebben helyeztük el az asztalokat, pihenőágyakat. Kérjük, tartsanak legalább másfél méter távolságot más Vendégektől. A szálloda egyes területein ezt segítendő, jelzéseket láthatnak a padlón.
- Kérjük, forduljon bizalommal éttermi munkatársainkhoz a félpanziós ellátás kapcsán. Minden nap tájékoztatjuk Önöket, hogy milyen formában (ültetett-tányérszervizes, vagy svédasztalos) kerül megrendezésre a reggeli, illetve a vacsora.
- A svédasztalos étkezések során plexi fal védi az ételeket/ eszközöket, a pult mögött álló munkatársaink tálalják Önöknek a kiválasztott fogásokat.
- Az étkezések után minden asztalt fertőtlenítünk.
- Itt tartózkodásuk során, amennyiben nem szeretnék, hogy szobaasszony kolléganőink bemenjenek a szobájukba, lehetőségük van lemondani a napi takarításról. – kérjük, ezt jelezzék a „ne zavarjanak” tábla kifüggesztésével.
- A szobáink légkondicionálóit kollégáink szakszerűen fertőtlenítették.
- Recepciónk a nap 24 órájában elérhető a szobai telefonról, amennyiben segítségükre lehetünk, kérjük, inkább a telefont válasszák a személyes kontaktusok minimalizálása érdekében. (Recepció: 0)
- Recepciónkon és éttermünkben is van lehetőségük bankkártyával, vagy SZÉP kártyával fizetni, szobaszámla esetén nem kérünk aláírást Önöktől, munkatársaink csak szóban közlik a szobához terhelt összeget és a szobaszámot.
- A sorbaállás elkerülése érdekében kérjük számlájukat a távozásuk napját megelőző előző estén szíveskedjenek rendezni a recepción.
- Medencéink és egyéb szolgáltatásaink biztonságos használata közös érdekünk, az aktuális használhatóságról/ maximális befogadóképességről minden alkalommal szíveskedjenek az ott dolgozó kolléganőktől érdeklődni.
- A fürdőt lázas vagy hányásos-hasmenéses, megbetegedésben szenvedők, illetve légúti tüneteket mutatók nem látogathatják.
- A medencébe lépés előtt kötelező az alapos, szappanos előfürdő. A medence igénybevétele után utófürdő javasolt.
- A mosdók használatát követően az alapos kézmosás és kézfertőtlenítés mellett szappanos előzuhany ismételt alkalmazása szükséges.
- A medencében élelmiszert vagy italt fogyasztani tilos.
- A medencét csak megfelelő, fürdési célú ruházatban lehet használni.
- Nem szobatiszta kisgyermek csak úszópelenkában tartózkodhat a medencében.
- A gyermek és pancsoló medencében felnőtt nem tartózkodhat.
- Masszázsra csak bejelentkezés útján van lehetőség, két masszázs között kollégáink fél óra szünetet kötelesek tartani, hogy alaposan fertőtleníthessék a masszázs ágyat. Időpont-egyeztetés céljából recepciós kollégáink örömmel állnak rendelkezésükre.
- A halpedikűr és sóbarlang szolgáltatásaink átmenetileg szünetelnek.

Bízva abban, hogy a fenti óvintézkedések betartása mellett is élményekkel teli lesz a kikapcsolódásuk, tartalmas és felhőtlen pihenést kívánunk Önöknek.

Szobafoglalás
Írj a szálláshelynek
Telefonálj: (+36-1) 457-8450
Csoportos foglalás >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK: iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:

További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás
Szállásvadász besorolás


Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.
Szent István Hotel Eger