Hunguest Bük, Bük, Bükfürdő - Értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét. Tudj meg többet!

4.43 / 5
22
vélemény
4.77
Személyzet
4.41
Tisztaság
4.09
Ár / érték arány
4.36
Kényelem
(szoba)
4.23
Szolgáltatások
4.68
Étkezés
4.36
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat az elmúlt 12 hónap értékelései alapján (22 darab) számoltuk ki.

Hunguest Bük, Bük, Bükfürdő >>

Hunguest Bük, Bük, Bükfürdő - Vélemények, értékelések
  
"Pihentető három éjszaka Bükön."
2023. június 01. csütörtök
4.9
Egyéni utazó
Superior kétágyas szoba (Nyugati szárny)
3 éjszakát töltött itt
A fürdő szaunájába a belépőt is lehessen megváltani a hotelben.
"Kellemes hétvége Bükön."

2023. május 24. szerda
3.8
Egyéni utazó
Superior kétágyas szoba (Nyugati szárny)
2 éjszakát töltött itt
A recepció a másik épületben volt.
"Szuper 3 nap a Hunguest Bükben"
2023. május 11. csütörtök
4.8
Idősebb pár
Prémium kétágyas szoba pótággyal (Keleti szárny)
3 éjszakát töltött itt
Mindennel meg voltunk elégedve, kivéve a köntös, fürdőtörölközők, fürdőruhák szárítási lehetőségét.

Hunguest Bük Bük, Bükfürdő csomagajánlatai - 4 ajánlat

megnézem ▼

"Jót pihentünk !"

2023. március 19. vasárnap
4.6
Idősebb pár
Prémium kétágyas szoba (Keleti szárny)
3 éjszakát töltött itt
Kimagasló volt a konyha, és a fürdő.
"Pihentető 2nap volt."

2023. január 19. csütörtök
5
Idősebb pár
Prémium kétágyas szoba (Keleti szárny)
2 éjszakát töltött itt
Már a Recepción,udvarias fogadtatás. Finom ételek,a szoba tiszta,kényelmes.Nagyon jól éreztük magunkat.
"Huhu"
2023. január 14. szombat
4.8
Kisgyerekes család
Prémium kétágyas szoba pótággyal (Keleti szárny)
5 éjszakát töltött itt
A fürdōben jobb lenne a tükrōt rendesen megvilágító lámpa. Fél oldalról vág a fény. Az automata páraelszívó lehetne halkabb vagy nem automata. A szoba eléggé poros volt. A bárban napkōzben az asztalok minding koszosak és a személyzet nem túl kedves. Oda 2 ember kellene, mert egyedül nem tud mindent megcsinálni. Nem csoda hogy nincs ereje kedvesnek lenni. A szakács lehetne minding aki kedd és csūtōrtōk volt. Mert a másik fiatal kōzel se fōzōtt úgy. Nagy volt a külōnbség. Ezen kívül minden tōkéletes volt.
"Hunguest Bük"

2023. január 11. szerda
2.9
Idősebb pár
Superior kétágyas szoba (Nyugati szárny)
4 éjszakát töltött itt
A hotel felújítása rosszul érintett minket.
"Hunguest Bük"

2023. január 05. csütörtök
3.8
Baráti társaságok
Prémium kétágyas szoba (Keleti szárny)
6 éjszakát töltött itt
Az étteremben hideg volt !! Fodrászat = Nagy átverés ! A bejáratnál nem a valós árak vannak kiírva !! A kért mosás szárítás 3500 Ft , bent már 5000 Ft kért a "madam" !! Természdtessen nincs gépe,ha van nem használja illetve nyugtát sem ad !! / NAV / Természetesen a recepción szóvátettük. Ez lerontotta a szerzett élmenyeket !!
"Hunguest Bük"

2022. december 31. szombat
4.6
Baráti társaságok
Prémium kétágyas szoba (Keleti szárny)
4 éjszakát töltött itt
Fitnesz terem hiánya.
"Remek hétvége a Hunguest Bükben"

2022. szeptember 26. hétfő
5
Idősebb pár
Prémium kétágyas szoba (Keleti szárny)
2 éjszakát töltött itt
Egy varázslatos világba érkeztünk. Csodálatos a hely, minden gyönyörű. A személyzet kedves, segítőkész. Az étkezések kínálata változatos , nagyon finom. Alig tudtam választani a sokféle étek közül. A szobák tervezésénél is nagy hangsúlyt fektettek az összhangra. XXI.századi modern, kényelmes luxus kategóriás szálloda. Csak ajánlani tudom minden pihenni vágyónak. Rendkívül jónak tartom , hogy a szállodából fűtött folyosón keresztül lehet átmenni a fürdőbe.

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.

Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást a Hunguest Bük szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?

Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.

Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?

Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.

Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?

Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.

Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?

Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.

Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?

Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.

Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?

8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.

Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?

Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.

Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?

Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.

Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?

Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.

A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?

A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek a Hunguest Bük korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Prémium kétágyas szoba (Keleti szárny), Prémium kétágyas szoba pótággyal (Keleti szárny) és Superior kétágyas szoba (Nyugati szárny) .

Kiknek ajánljuk a Hunguest Bük szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül az idősebb párok, a kisgyerekes családok, az egyéni utazók és a baráti társaságok érezték magukat a legjobban.

Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2023 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.