Hotel Szieszta, Sopron - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

4.01 / 5
2025 vélemény alapján
4.41
Személyzet
3.84
Tisztaság
3.93
Ár / érték arány
3.45
Kényelem
(szoba)
3.88
Szolgáltatások
4.53
Étkezés
4.35
Elhelyezkedés
Hotel Szieszta, Sopron - Legújabb vélemények
"Jó hétvége volt."

2020. január 28. kedd
4
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Tetszik a szállodájuk nagyon, a kutyabarát hozzáállásuk. Egyébként minden rendben volt, a pótszilveszteri zenekar kiválóan játszott. Ha megemlíthetném az uszoda vizét, egy-két fokkal melegebb lenne, biztos többen úsztak volna, illetve Nekem is hideg volt. De köszönjük szépen ennek ellenére, hogy ott lehettünk a kutyusunkkal együtt.
"pótszilveszter 2020"

2020. január 27. hétfő
4.6
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
Mindenkinek javasolni tudom a szállodát, az erdei sétát idegenvezetővel. Pihenésre, kikapcsolódásra, jó levegőre vágyók előnyben.Laza sétával is teljesíthető túrák.
"Fergeteges szilveszter Sopron"

2020. január 15. szerda
5
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Fergeteges nagyon jó szilveszter volt és nagyon jól éreztük magunkat ! Üdvözlettel : Zsidai Péter

Hotel Szieszta Sopron csomagajánlatai - 13 ajánlat

megnézem ▼

"Nosztalgia hétvége a retró jegyében!"

2020. január 05. vasárnap
2.9
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A Hotel Szieszta jelenleg felújításra váró szálloda. A honlapon látható képek csalókák, nem a szomorú valóságot tükrözik. Vannak törekvések, pl. a recepció már elfogadható. Karácsonyi díszbe öltöztetett volt az egész földszint. A standard szoba rendkívül kicsi, nagyon lelakott, kopott, az ablakon, ajtón süvít be a szél. A hatalmas, magas matracon képtelenség aludni... Az étteremben több koszos edénnyel is találkoztunk. Ami már a "ciki" kategóriát jelenti szerintem, az az 500 ft/óra biliárdozási lehetőség. Ez nem férhet bele a nem éppen olcsó szállásdíjba? De! A személyzet nagyon segítőkész, kérésünk ügyében azonnal intézkedtek. A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, több túraútvonal kezdete is lehet. Csendes, a központtól kb. 2,5 km-re található.
"Aktív pihenés. "

2020. január 05. vasárnap
4.4
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Jó ár /érték arány.
"Hotel Szieszta nagy csalódás"
2020. január 04. szombat
2
Erkélyes kétágyas standard szoba
4 éjszakát töltött itt
A szobában minden törött volt, lámpa, minibár, kapcsolók, nem volt WC papír. Az alkalmazottak legtöbben kedvesek voltak, kaptunk másik szobát. A reggelik jók voltak, viszont nem pótolták, nem figyelték, ha elfogyott valami. Mi biztos nem szállunk itt meg legközelebb. Összességében nem éreztük jól magunkat.
"Pihenés"

2020. január 03. péntek
4.4
3 éjszakát töltött itt
Szép környezetben található a szálloda. A recepció, ebédlő, bár nagyon kényelmes, modern. A kiszolgálás, a svédasztalos reggeli, vacsora kiváló. A Welnes részleg is nagyon jó, de a szálloda befogadóképességéhez képest kicsi. A szobák , mint olvastam felújítás alatt állnak. (nem a legmodernebb berendezések vannak.) de tiszta volt, és kényelmes a fekvőhely, ami nagyon fontos. 3 éjszakét töltöttünk el kamasz gyerekekkel. Jól éreztük magunkat.
"Szilveszter a Sziesztában"

2020. január 03. péntek
3.9
3 éjszakát töltött itt
Retro szálloda rendben volt, az étel finom és bőséges. A szálloda és a wellnesz megfelelt a leírásnak. A városnézés kitűnő volt, köszönjük :) A recepción és a wellnesz részlegen dolgozók kedvesek, szolgálatkészek voltak. A retro diszkó nagyszerűen sikerült. A bárban dolgozó személyzet modora, hozzállása viszont nem volt kifogástalan, kelletlen és arrogáns szinte, a gyorsételek kiszolgálása rendszertelen, lassú, átláthatatlan volt. A szilveszteri gálavacsora ízben és választékban jó volt, teteszett, hogy figyeltek az asztalfogalalásnál arra, hogy a társaság egy helyen üljön. Viszont a kiszolgálás lassú, itallap nem volt, így egész éjjel nem voltunk tisztában azzal, mennyiért fogyasztunk. A felszolgált bort visszaküldtük, mivel valami úszkált benne, de helyette nem kaptunk. Kérni kellett :) Az éjszakai büfét idő előtt leszedték, tánc alatt az asztalunkat leürítették, poharakat leszedték, a zene borzasztóan rossz volt. :) Néhány ilyen apró érdekességtől eltekintve jót pihentünk. A szálloda kitűnő lehetne pár szervezési korrekció után. Viszont nem hiszem, hogy attól lenne színvonalasabb, hogy csak zárt cipőben ill. zokniban lehet az étterembe bemenni, amikor más téren látványos hiányosságok vannak.
"Szürreális szilveszter"

2020. január 02. csütörtök
2.4
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Gyönyörű helyen egy szebb napokat látott, kétes tisztaságú, igénytelen szálloda. A szilveszteri gálavacsora - az ajánlattal ellentétben- csalódás volt, a műsort az ültetés miatt nem láttuk, nem hallottuk. Az élő zenét egy halászcsárdába illő cigányzenekar szolgáltatta, amire táncolni lehetetlen volt. A vacsora és a Petőfi Színház művészeinek műsora egy időre esett. Méltatlan dolog volt a két programot egymásra szervezni. Később szerencsénkre -egy véletlen folytán- a 9. emeleti panoráma teremben megnézhettük a fiatal, tehetséges színészek műsorát, melyet kár lett volna kihagyni. A rekreációt biztosító részleg vize hideg volt, a létesítmény elhanyagolt, zsúfolt. Több száz vendég részére vállalhatatlan. A csomag egyetlen pozitív eleme a szálloda által biztosított városnézés volt, mely rengeteg érdekes információt és érdekességet nyújtott, köszönet az idegenvezetőnek érte. Összességében annyi csalódás ért minket, hogy megfordítottuk a hozzáállásunkat, nem bosszankodtunk, hanem megpróbáltunk minél több külsős programot szervezni. / ajánlatként: Hegykő- fürdő, Botanikus kert :Sopron, Szent Margit Templom, erdei séták/
"Hotel Szieszta"
2020. január 02. csütörtök
3.5
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
A szilveszteri bál az étteremben katasztrofális volt. Mind az ültetést, mind pedig a műsor szolgáltatást illetően.
"Hotel Szieszta"

2020. január 01. szerda
4.3
2 éjszakát töltött itt
Azt kaptuk, amit vártunk..Amit hiányoltunk:kispárna lehetett volna,a medence vize kicsit lehetett volna melegebb.Az ételek finomak, a személyzet segítőkész és kedves..
"Remek két ünnepnap közötti kikapcsolódás a Hotel Sziesztában. 2019.12.27-30-ig"

2019. december 31. kedd
4.1
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Az ellátás nagyon jó volt, finom ételeket ettünk, nagyon megvagyunk elégedve. Program is volt, ami szintén magas színvonalú. A hetedik emeletem szállásoltak el, s az egyik éjszaka egy-két emelettel feljebb szülinapi ünnepséget tartottak, aminek a hanghatása zavarta a nyugodt alvásunkat. (hangos zene, éjfélkor tűzijáték) Mind ezek ellenére megvagyunk elégedve. :) 30. házassági évfordulónkat tartottuk itt. Szeretnénk megnyerni a 2 fő 2 éjszakás kikapcsolódást. A WIFI-ről nem kaptunk információt, így azt nem vettük igénybe.
"Ennek ellenére szép napokat töltöttünk ott"

2019. december 31. kedd
3.8
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
Kicsit régimódi a szálloda, a wellness részleg meg pici ekkora vendégseregre.
"Összességében jó hétvége volt."

2019. december 31. kedd
4.6
Erkélyes kétágyas classic szoba
3 éjszakát töltött itt
A medencék befogadó képessége a szálloda méretéhez képest kevés.
"Évvégi hétvége a Hotel Sziesztában."

2019. december 31. kedd
3.8
2 éjszakát töltött itt
A Hotel Szieszta hatalmas befogadóképessége miatt elveszíti a hely varázsát. A személyzet a rengeteg vendég miatt nem tud kellőképpen kedves lenne. Az ételek finomak voltak, viszont a bárpultan lévő kiszolgálás számunkra minősíthetetlen volt. Kapkodó, figyelmetlen, félvállról odaszóló pultosok. A szobák tiszták de nekünk nagyon kényelmetlen ágyaink voltak. A programok jól szervezettek, az idegenvezetők mindenért kárpótoltak mind az erdei túra, mind a városnézés alkalmával. Miattuk érdemes volt Sopront választani!
"Kellemes Karácsony a Hotel Sziesztában."

2019. december 30. hétfő
4.6
Erkélyes kétágyas Standard szoba egy fős elhelyezéssel
4 éjszakát töltött itt
Az ételek minősége, mennyisége, a választék kiváló volt. Az alkalmazottak profik, kedvesek, rugalmasak.
"Hotel Szieszta"

2019. december 30. hétfő
4.1
Erkélyes kétágyas classic szoba
6 éjszakát töltött itt
A szoba jó volt. A takarítással voltak gondok. A szemetet 3 nap múlva vitték el és közben nem vettük észre, hogy lett volna takarítás. A reggelinél és a vacsoránál óriási volt a tolongás. Ez nem egészen a szálloda hibája volt, mert a kedves vendégek törtettek egymáson keresztül, mintha lemaradtak volna valamiről. Talán jó lenne ilyen nagy vendégforgalomnál bevezetni a két turnust. Két alkalommal fordult elő, hogy várni kellett az ajtónál. Egyébként jól éreztük magunkat.
"Csodaszép emlékeim voltak."

2019. december 30. hétfő
4.1
Erkélyes kétágyas Standard szoba egy fős elhelyezéssel
6 éjszakát töltött itt
Őszinte köszönet a szálloda minden ott dolgozónak. A szállóba a fogadtatás nagyon magas színvonalú volt. Az étkezés megszervezése és lebonyolítását tanítani kellene. példaszerű .A tisztasággal maximálisan megvoltam elégedve. Én csak mindenki számára ajánlani tudom ,hogy ilyen kellemes körülmények között teljen el az év legszebb ünnep napjai.
"Kellemes pihenés a Hotel Sziesztába!"

2019. december 29. vasárnap
4.3
Erkélyes kétágyas classic szoba
5 éjszakát töltött itt
Nagyon tetszet az ebédlő,és a kollégák segítő készsége.Kedvesek jókedűek voltak mindig. Kicsit furcsa volt számomra,hogy a vacsoránál legalább egy pohár multivitamint nem lehetet inni,az üditő drága volt. Ez azért tartom fontosnak ,mert sok gyerekes volt,és jól esett volna. A szobába a zuhanykabinok nem stabilok,és penészesek,és a melegvíz ellátotsággal akadt egy kis gondunk. De ezeket leszámitva jól éreztük magunkat.
"Köszönöm szépen a pihenést a csendet, nyzgalmat"
2019. december 28. szombat
4.3
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Az étkezési lehetőség hagyott kívánni valót maga után
"Karácsony meglepetésekkel"

2019. december 28. szombat
3.6
Erkélyes kétágyas classic szoba
3 éjszakát töltött itt
Már korábban többször, 10-14 évvel ezelőtt voltam ezen a szálláson, de sajnos az idő itt megállt. Mintha akkor lettem volna most is, a classic szoba lepusztult, a fürdőszoba katasztrófa, este a melegvíz nem jött, alig volt nyomás. Sajnos a többi szobát nem láttam, de inkább adnék pár ezer forintal többet, mint ez a szoba. Szerintem nem ezt a szoba tipust kellene ajánlaniuk, Mondjuk igaz hogy nem volt drága, de azon kivül hogy nyilászáró csere történt, semmivel sem lett szebb a szoba. A személyzet a bárban kissé fáradtnak tűnt, kevés volt ennyi vendégre az egy idősebb úr felszolgáló, kissé ingerült volt.
"Kellemes napok"
2019. december 28. szombat
4.5
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Szép helyen van a szálloda,a személyzet kedves,segítőkész. Az ellátás kitünő. A szobában található ágy sajnos nem volt jo,nem volt kényelmes
"Hotel Szieszta"

2019. december 28. szombat
4.4
Erkélyes kétágyas standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Ahogy a csillagokat adtam minden jó, sőt nagyon is jó volt az étel, ami a mennyiséget illeti sok is volt! Ami a szobában az ágyat illeti, ravatalon láttuk, éreztük magunkat. Nem vagyunk még mozgásképtelenek, de oda felmászni, lemászni elrontotta a napokat!
"Nem ajánljuk ismerősöknek, és mi sem jövünk többet. "

2019. december 23. hétfő
2.4
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
A szoba szörnyen lepusztult, bár két ágyas szoba volt de egy székkel. Egyikünknek az ágyon kellett ülnie ha a szobában tartózkodtunk. Olyan régi típusú (nagy dobozos) TV amelyet már régen nem árusítanak, hang-kép teljesen elcsúszott pl.RTL Klub csatornán, teljesen élvezhetetlen. A fürdőszobában elavult régi csaptelepek, ici-pici zuhanyrózsával, melyet nem lehetett nagyon kinyitni, mert akkor éles sugárban jött a víz. A takarítók délután 15,00 órakor (pihenő időben) kopogtak, hogy takarítani szeretnének, stb. A svédasztal kevés és íztelen választék. Még a banánt is darabokra szeletelve tálalták, a végét le kellett vágni, mert barnult és valószínűleg kézzel megfogták. ÁR-érték arány felháborító.
"Hotel Szieszta"
2019. december 16. hétfő
3.3
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Az utolsó reggeli étkezéstől elzavart minket a személyzet egyik tagja. Nem tudtuk a reggelizést nyugodtan befejezni.Felháborító!
"Hotel Szieszta"

2019. december 07. szombat
3.1
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
A szobaban,kulonosen az elso este kritikan alul volt a futes. Raadasul az erkelyajtonal kb.egy centis reszen suvitett be a szel. Masnap, szolasunk utan javult a helyzert. A recepcios(csak a Zoltan keresztnevet tudom)probalt segiteni,de nem sikerult neki,mert bizonyos szobakban folyik az atalakita es nem a munkazaja miatt jon ide piheni az ember. Evek ota jarunk ide es problemak ellenere valoszinuleg ismet jonni fogunk.
"Hotel Szieszta"
2019. november 28. csütörtök
4.5
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
Csak azért nem írtam minden kérdésre 5 csillagot, mert a szoba felújításra szorul. De külön ki kell emelni a tisztaságot és a személyzet udvariasságát!
"Konyha kiváló!"

2019. november 23. szombat
4.5
Erkélyes kétágyas classic szoba
3 éjszakát töltött itt
Fürdőszoba kissé igénytelen.
"Hosszú szuperhétvége szülinapos extrákkal. "

2019. november 20. szerda
5
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
Figyelmes, udvarias, segítőkész recepciósok, s a szülinapunkkor voltunk ott, s a 2. nap pezsgőt s nyomtatott üdvözlőkártya fogadott a szobánkban! Nagyon meghatódtunk s emlékünkben őrizzük e hely légkörét. Remélem hamarosan újra itt ejtőzhetünk. Ajánlom mindenkinek!
"Kellemes kikapcsolódás"

2019. november 17. vasárnap
4.3
Erkélyes kétágyas classic szoba
3 éjszakát töltött itt
Ami tetszett: tisztaság, új matracok, személyzet kedvessége, környék és látnivalók, étteremben az ételkínálat és minőség, wellnessben a nagymedence hőfoka még gyermeknek is ideális, nem túl hideg igy sokat pancsiztunk nagyon. Ami nem tetszett: szobák retrok de tiszták, viszont a nyílászáróknál süvített a szél egyik este, nagyon kihűlt a szoba. Nem szeles időben jó meleg volt. Játszószoba le van harcolva ( tudom, nem kimondottan gyerekbarát hotelről beszélünk), de egy tisztasági festés ráférne és a fűtés ellenőrzése is mert fáztunk. Játékokra ráférne a frissítés. Wellnessnél a padló úszik a vízben, ritkán törlik, balesetveszélyes szerintem. Összességében jól éreztük magunkat!
"Kellemes hétvége a Hotel Sziesztában."

2019. november 12. kedd
3.9
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A száloda elhelyezkedése, megközelitése kiváló, a már elkezdődött és látható felujitás után, biztosan a régi fényében fog üzemelni.
"Szieszta a Sziesztában"

2019. november 04. hétfő
4
Erkélyes kétágyas standard szoba
4 éjszakát töltött itt
4 éjszakát töltöttünk a Hotel Sziesztában. Tudtuk, hogy egy retro szálloda, így aztán nem ért nagy csalódás. Nagyon finomak az ételek, kedvesek az ottani dolgozók, a tisztaságra sem lehet panasz. A fürdőben csak a létra okozott gondot, alig tudtam/tudtunk kimászni többen is a medencéből. A szobánkban mozogtak a konektorok, szintúgy a WC deszka. Az 5. emeletre nehezen jött fel a víz, a WC lehúzását többször is meg kellett ismételni. Jó volt a retro disco, másnap az élőzene. A mariazelli kirándulás nagyon jól sikerült. A szálloda felújítás alatt áll, de ebből nem észleltünk zavaró tényezőket. Ha végeznek a felújítással, biztosan nagyon szép lesz. Mindent összegezve, jól éreztük magunkat a Hotel Sziesztában.
"Hotel Szieszta"
2019. november 03. vasárnap
3.4
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
Piszkos szűk szoba, padlószőnyeg mocskos, kutyával mentünk, aki befulladt. A fürdőszoba igénytelen koszos, nem folyt le a víz a kádból. A földszint ízléses, wellness részleg is jó, csak kicsit. Az étkezés megfelelő, bőséges választékkal. A környezet gyönyörű.
"Alapjában véve jó volt."
2019. október 31. csütörtök
3.1
Erkélyes kétágyas classic szoba egy fős elhelyezéssel
2 éjszakát töltött itt
Nem volt kényelmes az ágy.A dormeó nekem nem jött be.
"Nagyon jó soproni kikapcsolódás"

2019. október 29. kedd
4.4
2 éjszakát töltött itt
A szállodán éppen felújítási munkák vannak, de végig nézve a látványterveket kifogástalan lesz. Jelenleg nagyon retro, viszont az ételek kifogástalan!
"Remek programokkal teli kikapcsolódás"
2019. október 28. hétfő
3.5
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, viszont a szobák pókhálósak voltak, a fürdőkád vízkőves volt, a linóleum fel volt szakadva. Ezen felül a programok és az idegenvezetők (legfőképp Sáros Viktor) nagyon szuperek voltak. Rengeteg szép helyen jártunk, megfelelő és érdekes információkkal lettünk gazdagabbak, kellemesen, hasznosan sikerült eltöltenünk az időt!
"Jó volt, lesz majd jobb is.."
2019. október 27. vasárnap
3.9
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállodában két napot töltöttünk. A kiszolgálás, a személyzet, az étkezés tökéletes volt. Finom, változatos ételek voltak. Sajnos a szobánkkal volt gond, de a felújítás után biztos minden jobb lesz. pl.az ablakot sehogy se tudtuk kinyitni.. és a mosdó ajtaját nem lehetett becsukni.. de bízva a jövőben, majd visszatérünk..
"Kellemes kikapcsolódás volt a Hotel Sziesztában"

2019. október 25. péntek
4.5
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A hotel jól megközelíthető, gyönyörű környezetben van. Csend volt, lehetett pihenni, pedig a szobánk a lift mellett volt! Külön köszönet a konyhai személyzetnek a finom ételekért, a pincéreknek meg a profi kiszolgálásért.
"kellemes pihenés"

2019. október 23. szerda
5
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
Harmadszor jártunk ebben a szállodában. Csak a legjobbakat tudom elmondani. Ár-érték arányban a legjobb szálloda ezen a részen. A felújítás nagyon fontos lenne, de még így is igen kényelmes volt. Az ellátás kitűnő. Mind a város, mind az erdei kirándulás könnyen elérhető.
"Egy jó pihenés a Hotel Sziesztában"

2019. október 23. szerda
4.5
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Gyönyörü környezet.Böséges ételválaszték.Barátságos személyzet.
"Tartalmas kikapcsolódás a soproni Szieszta Hotel szervezésében"
2019. október 22. kedd
4.1
Erkélyes kétágyas classic szoba
4 éjszakát töltött itt
Kellemes volt az erdei túra. A túravezető igazán jól vezette a csoportot! Profi munka volt! Ugyancsak ezt mondhatjuk el a városlátogatásról ,és az idegenvezető hölgyről! Nagyon jól éreztük magunkat. Az étterem szolgáltatásai is minden igényünket kielégítette.Bőséges és ízletes volt minden.Köszönjük szépen!!
"Nagyon szép hétvége a Hotel Sziesztában."

2019. október 21. hétfő
5
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzet segítőkész,és kedves volt.Az étterem tiszta,az ételek finomak,a választék bőséges volt.Nagyon tetszett,hogy van saját wellness részlege,továbbá a bár,és a zenés esték.
"Együtt az egész család, gyerekek, unokák. "

2019. október 21. hétfő
3
2 éjszakát töltött itt
Nagyon modortalan volt a wellnessnben a férfi, ahogy szólt a német vőmhőz. A bácsi az étterem előtt szintén, mert.. ha nem lehet papucsban menni reggelizni.. akkor szerintem senkinek sem lehet, de 6 papucsot számoltunk. A zuhanyzó ban, úgy általában ott a fekete penész. Az ágy kényelmes.
"Ár érték arány elfogadható"

2019. október 18. péntek
3.6
Erkélyes kétágyas classic szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzettel nagyon elégedett vagyok. Mindenben segítőkészek voltak. Az ellátás tökéletes és választékos volt. Az épület állaga sajnos hagy némi kívánni valót. A terasz ajtaja nem csukódik, a felső ablakot úgy kellet kiékelni,hogy a szél ne fújjon be. Az átalakítás után ezek gondok megszűnnek. Jól éreztük magunk, ajánlani tudom másoknak is. Cseh Ferenc.
"Egy jó hétköznapi pihenés "

2019. október 18. péntek
4.4
Erkélyes kétágyas classic szoba
3 éjszakát töltött itt
Gyönyörű kilátás, csend, igazi kiránduló hely szép környezetben. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek finomak, bőségesek. A szoba egy kicsit retró, de szép, és tiszta. Negatívumként csak annyit tudnék mondani, hogy a fürdőkádból nehezen folyt le a víz, a WC kagyló nehezen öblíthető, és a TV-n volt olyan csatorna, amelyiknél csúszott a kép a hanghoz képest. Ezek a pihenést nem zavarták, így összességében nagyon jól éreztük magunkat.
"Tiszta levegő, tiszta szálloda, remek vendéglátás"

2019. október 13. vasárnap
4.6
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Az 1968-1973 között épült hotel vasbeton szerkezete adott, az épület nem szigetelt még, de ezt nem kritizálom. Az ágymatracot viszont igen, mert csak gödrösen lehetett benne aludni. A tv adás rettenetes minőségű, a készülék még a nagy dobozos, 20. századi. A személyzet kiváló, mindenben segítettek. Tetszett a wellness részleg, a gazdag választékú étkezések, a pénteki disco. A zöld környezet, a sok túraútvonal, a csodás levegő miatt is ajánlom mindenkinek a Sziesztát.
"A welnesnetől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat."

2019. október 10. csütörtök
4
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
A Welnes részlegen nagyon viszás volt, zuhanyzás nélkül a medencébe, szaunázás után irány a medence. Nagyon nem tetsz és nem egészséges melegvízben nagyon pici gyerekek. A fürdő részlegen vagy volt szémélyzet, vagy nem. Ezen gyorsan kéne változtatni mert mert ez nem tesz jót a szálloda jó hirének.
"Majdnem ( WC! ) zavartalan pihenés gyönyörű környezetben... "
2019. október 05. szombat
3.4
Erkélyes kétágyas classic szoba
5 éjszakát töltött itt
A személyzet kedvessége kiváló. Az étkezés príma, jó minőségű, változatos. A szoba közepes. Nincs légkondi ( szerencsére a hűvös idő miatt most nem hiányzott...) A fürdőszoba gyenge. A WC lehúzás SZÖRNYEN problematikus !!!!! Nagyon Jó, hogy van publikus számítógép, internet használhatósággal. Jó lenne viszont egy kis lámpa a gép közelében, hogy ne kelljen az egész helyiséget kivilágítani a számítógép használatához. Pazarlás !
"Szomoru üdülés"

2019. szeptember 29. vasárnap
3.9
Erkélyes kétágyas classic szoba
5 éjszakát töltött itt
nem volt fütés . nem müködöt az elszivó fürdököpeny nem volt régen csoportos kirándulások voltak .az uszoda víze nagyon hideg . sajnálom szeretem idejönni
"Hotel Szieszta"

2019. szeptember 28. szombat
3.9
Erkélyes kétágyas classic szoba
1 éjszakát töltött itt
Ñem volt meleg a pezsi fürdi
"Lassú fejlődés"

2019. szeptember 14. szombat
3.5
Erkélyes kétágyas classic szoba
4 éjszakát töltött itt
Végül is tetszett a szálloda,de a az étkezéseknél vannak apró hibák (marha pörkölt rágós ehetetlen )Amúgy az ételek finomak széles a választék.
"Nagyon jó hétvége"

2019. szeptember 09. hétfő
4.4
Erkélyes kétágyas standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Mindennel elégedett voltam
"Ide, csak azok menjenek, akiknek minden mindegy!"

2019. szeptember 07. szombat
1.6
Erkélyes kétágyas classic szoba
3 éjszakát töltött itt
A meghirdetett öt éjszaka, hat napra fizettem be. Tudniillik 1980 – 1995 között, igen sok alkalommal vendégeskedtünk a Sziesztában. Nosztalgia miatt próbáltunk ismét oda menni. A jelenlegi állapotok katasztrofálisak. A panel épület III. emeletén kaptunk szobát. Ott azonban volt vagy 40C meleg, ezért kaptunk egy ventillátort, aminek olyan rövid volt a vezetéke, hogy az ágy lábára fújta a levegőt. A fürdőszobában a kádról a vasig le volt kopva a zománc. A tusfej annyira el volt vízkövesedve, mint ha 1000 tűvel szúrtak volna hátba, amikor tusolni szerettem volna és a vezeték „orrán-száján” folyt a víz. Az erkélyajtón nincs szúnyogháló - a meleg miatt éjszaka szükséges volt kinyitni – ekkor azonban a „lódarázstól” kezdve mindenféle bogarak irtását kellett éjszaka végezni. Három szobába – 325, 328, 327 – költöztettek át, mire a tusolás megejthető lett. Egyedül az étkezés volt kellemes. Az ár érték arány nagyon rossz. Ha a meghirdetett időpontot lelakjuk, akkor 97.000 Ft-ba került volna, ennyiért azonban nekünk más az elképzelésünk. E miatt három éjszaka után ott hagytuk a szállodát. Ide az elkövetkező 50 évben biztosan nem fogunk jönni, tudniillik ebből a szállodából csak kiveszik a pénzt, de rákölteni, „kellemesebbé tenni”, erre már nem gondolnak.
"Jó hétvége a Hotel Sopronban."

2019. szeptember 05. csütörtök
4
2 éjszakát töltött itt
A személyzet nagyon kedves , segítőkész.
"Hotel Szieszta"

2019. szeptember 01. vasárnap
4.8
Erkélyes kétágyas classic szoba
3 éjszakát töltött itt
Minden nagyon tetszett, a személyzet, az ellátás, a kitűnő konyha, és a hely remek volt. Tetszett, hogy ingyenes strandbelépőt biztosítottak és télen az ingyenes uszodabelépés biztosított. A szoba megfelelő volt, de a nem érte el a kiváló kategóriát, a fürdőszoba és a szoba tisztaságára lehetett volna nagyobb gondot fordítani (szőnyeg foltos volt, az egyik törölköző szakadt volt, azt esetleg le lehetett volna selejtezni). Összességében azonban nagyon jól éreztük magunkat.