Gyirmót Sport & Wellness Hotel, Győr - Értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét. Tudj meg többet!

4.7 / 5
RENDKÍVÜLI
17
vélemény
4.80
Személyzet
4.90
Tisztaság
4.80
Ár / érték arány
4.70
Kényelem
(szoba)
4.40
Szolgáltatások
4.89
Étkezés
4.20
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat a legfrissebb 10 értékelés alapján számoltuk ki.

Gyirmót Sport & Wellness Hotel, Győr >>

Gyirmót Sport & Wellness Hotel, Győr - Vélemények, értékelések
  
"Gyirmót Sport & Wellness Hotel"
2024. április 28. vasárnap
4.8
Fiatal pár
Tóra néző szoba
2 éjszakát töltött itt
A recepción kedvesek voltak, de több félreértés is volt, a hölgy nem adta át az információt a kollégáknak vagy szilveszter miatt nagy volt a fennforgás. Masszást kértünk,de nem szóltak a masszőröknek, rossz időpontot mondtak nekünk, közben akkor még foglalt volt a masszázs, amikor odamentünk. Rosszul rögzítették az étkezéseket a rendszerben, és eggyel több étkezés lett számlázva, ha nem vesszük észre. Összességében ezeket leszámítva kellemes volt az ottlétünk.
"Gyirmót Sport & Wellness Hotel"

2024. január 03. szerda
4.6
Fiatal pár
Tóra néző szoba
3 éjszakát töltött itt
Tiszta világos modern szálloda. Ár érték arányban megfelelő. Kedves személyzet. Ételekben nem túl nagy a választék , de ami van az finom. Ami negatívum lehet, hogy a vellnesz kissé tagolt. Szauna részben kevés a pihenő ágy. A medencék elhelyezkedése nem túl barátságos. Ott nem szívesen tartózkodtak.
"Nagyon jó szilveszter."

2024. január 02. kedd
5
Idősebb pár
Tóra néző szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon kedves barátságos személyzet.Finom ètelek.

Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr kiemelt csomagajánlatai

A Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr ajánlata:
  • reggelis ellátással
  • wellness használattal
  • parkolással
Érvényes: 2025.02.27-ig
39.770 Ft / 2 fő / éjtől csodás reggelivel
GyőrGyőr
A Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr ajánlata:
  • választható ellátással
  • wellness használattal
  • parkolással
Érvényes: 2024.12.26 - 2024.12.30
39.770 Ft / 2 fő / éjtől csodás reggelivel
Napi ár félpanzióval
félpanziós ellátással, Dalia Spa wellness részleg korlátlan használatával, hotelkönyvtár és játszószoba használattal, internettel
44.880 Ft / 2 fő / éjtől
csodás félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
"Gyirmót Sport & Wellness Hotel"

2023. július 28. péntek
4
Egyéni utazó
Tóra néző szoba
3 éjszakát töltött itt
A velnesz részleg nagyon kicsi a háromnap folyamán 2 nap nemvolt rendessen viz a melegvizes medencébe a vacsora kiválo reggeli igenszegényes egyhangú
"Gyirmót Sport & Wellness Hotel"
2023. január 04. szerda
5
Idősebb pár
Tóra néző szoba
3 éjszakát töltött itt
Csodás szilveszteri három napot töltöttünk a sportszállóban.Minden kiváló volt.
"Remek pihenés Győr-Gyirmotón!"

2023. január 03. kedd
4.8
Idősebb pár
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Kényelmes szoba, van hely a ruháknak, böröndnek. Nagyon tetszett, hogy jó a megvilágítása a fürdőszobának és még nagyítós tükör is van! A személyzet is nagyon kedves, segítőkész!
"Szuper, 5 nap 4 éjszaka a Hotel Gyirmót-ban, szuper Szilveszter Party, élő zenével"

2023. január 03. kedd
4.6
Idősebb pár
Superior szoba
4 éjszakát töltött itt
A személyzet kedvessége, előzékenysége, közvetlen baratságos fellépése. A tisztaság, modern berendezés. Az ágy nekünk személyesen kicsit túlságosan kemény volt
"Remek Szilveszter Gyirmóton"

2023. január 02. hétfő
4.8
Baráti társaságok
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
A szálloda új, jól felszerelt. A szobák tágasak az emelet annak ellenére, hogy a szálloda egy emeletes, lifttel is elérhető. A személyzet segítőkész, kedves. A wellness megfelelt, fürdőköpeny rendelkezésre állt. Az étteremben 12 fős társaságunknak teljes ottlétünk alatt foglalt asztalt biztosítottak. A reggeli választéka bőséges volt, a szilveszteri menüsor ízei tökéletesek voltak. Nagyon kellemes volt ottlétünk.
"Gyirmót Sport & Wellness Hotel"
2022. december 31. szombat
4.6
Fiatal pár
Tóra néző szoba
3 éjszakát töltött itt
Az étel finom volt, a személyzet nagyon kedves. Viszont a kiírásban máshogy voltak felsorolva a wellness szolgáltatások, mint ahogy valójában van.

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.

Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást a Gyirmót Sport & Wellness Hotel szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?

Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.

Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?

Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.

Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?

Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.

Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?

Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.

Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?

Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.

Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?

8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.

Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?

Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.

Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?

Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.

Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?

Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.

A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?

A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek a Gyirmót Sport & Wellness Hotel korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Standard szoba, Tóra néző szoba és Superior szoba.

Kiknek ajánljuk a Gyirmót Sport & Wellness Hotel szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül a kisgyerekes családok, a baráti társaságok, az idősebb párok és a nagygyerekes családok érezték magukat a legjobban.

További népszerű szálláshelyek, melyek érdekelhetnek
félpanziós ellátással, wellness sziget és fitnesz terem használattal, élőzenés estekkel, gyermek programokkal, parkolással
82.460 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, wellnessrészleg és fitneszterem használattal, történelmi lovasjátékokkal, parkolással
114.880 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, spa világ használattal, sportprogramokkal, fitness stúdió használattal, parkolással
110.160 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, Bellevue kilátó látogatással, wellnessrészleg és fitneszterem használattal, sportolási és beltéri szórakozási lehetőségekkel
91.417 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, üdvözlőitallal, wellness részleg használattal, parkolással
70.467 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
félpanziós ellátással, wellnessrészleg használattal, konditerem használattal, Mátrasegway utalvánnyal, parkolással
60.520 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval
infoLegkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!
Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
Hívj minket:
(+36-1) 457-8450

Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft. Minden jog fenntartva.