Hotel Bellevue, Esztergom - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

4.03 / 5
3100
vélemény
4.32
Személyzet
3.69
Tisztaság
3.97
Ár / érték arány
3.81
Kényelem
(szoba)
3.95
Szolgáltatások
4.12
Étkezés
4.51
Elhelyezkedés
Hotel Bellevue, Esztergom - Legújabb vélemények

2021. május 11. kedd
5
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
2021. május 10. hétfő
4.6
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt

2021. május 10. hétfő
4.5
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt

Hotel Bellevue Esztergom csomagajánlatai - 10 ajánlat

megnézem ▼

"Remek unokázós hétvége"

2020. november 12. csütörtök
4.8
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon szép a hotel és gyönyörű, nyugodt helyen van. Mi már másodszor voltunk itt a családommal és mindkét alkalommal elégedettek voltunk. A személyzetet csak dicsérni tudom, kedvesek és segítőkészek.
"Közel sem 4 csillagos! Talán 3...."

2020. november 09. hétfő
3.1
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Kizárólag 4 csillagos szállodákba járunk, de ilyet még sehol nem tapasztaltunk. A szobába belépéskor nekiütköztünk a fürdő ajtajának, amit nem lehetett becsukni. Nem volt fürdőköpeny, nem voltak párnák, csak valami kispárna szerűség, amiben itt-ott volt még töltelék. Amikor este az érkezés napján ezt jeleztük, a válasz az volt, hogy ezt érkezéskor kellett volna jelezni, nem vacsora után, mert már nincs ott, akihez ez tartozik. Végül megkaptuk a 2 utolsó köpenyt és valami párna féleséget is…. Ezen felbuzdulva másnap reggel egy A4-es lapot teleírtunk a problémáinkkal. Folyt a WC, csöpögött a csap a tusolóban, a tusoló tálca szét volt repedve, nem lehetett ráállni, mert besüllyedt alattunk, ezért a szélén kellett tusolni, WC papír egyrétegű, silány, legolcsóbb minőség, fürdőszoba bekészítés nincs! Erre azt válaszolták, amikor szóvá tettük, hogy ez már nálunk egy ideje nem szokás, de plusz 500.-Ft-ért megoldják. A hűtő (minibár) üres volt, de be volt kapcsolva és zúgott. A minibár azért üres, mert folyamatosan megromlottak benne az ételek, így már ezt sem töltik fel, kaptuk az újabb választ. Az álló lámpák nem működtek, a TV a fésülködő asztalon volt a tükör előtt, mert rövid volt az antenna kábel. Konnektor nem volt pluszban, így ha a telefont akartuk tölteni, az asztal alatt bemászva kihúztunk valamit és úgy tölthettük. Az ágy fölötti lámpák kapcsolója olyan magasan van, hogy az ágyból nem éred el, fel kell állni, hogy le tudd kapcsolni. És végül a kedvencem. Az ágy olyan picike, hogy keresztben aludtunk. Erre is volt természetesen válaszuk: A törzsvendégek már tudják, hogy jelezni kell az igényeket, ha nagyobb ágyat vagy keményebb matracot szeretnének. Legközelebb jelezzük! Megjegyzem, én 162 cm a párom 180 cm magasak vagyunk, tehát semmi extra, átlag méretek. POZITÍV: miután leadtuk az A4-es panaszt, amíg mi reggeliztünk, kitakarították a szobát és a karbantartó mindent megcsinált! Az ételek finomak, a pincérek kedvesek és a wellness is jó – bár senki nem figyeli, hogy mi történik ott, így pl azt sem vették észre, hogy egy csapat elfoglalta az egyik kismedencét és ott boroztak benne vagy hogy a gyerekek a szaunába dobálták be a jeget és öntötték folyamatosan a kőre a vizet, hogy minél nagyobb gőz legyen. De ezen kívül tényleg jó a wellness rész.
"Élményekben dús hétvége kis csalódassal a szállás miatt."

2020. november 09. hétfő
3.6
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Tetszett az elhelyezkedés az ellátás a kiszolgálás. Nem tetszett a szoba válott a tapéta és át is volt ázva. A fürdőszobában a kád mellett a fuga ki volt hulva olyan 40cm en. És a szobában nem volt meleg nem melegedett fel két nap alatt sem!
"Hotel Bellevue"
2020. november 08. vasárnap
3.4
Idősebb pár
Superior kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szállás valaha nagyon szép lehetett. Mára erősen felújításra szorul. A superior szobában a bőr ülőgarnitúra kidobásra érett, az ágy nagyon kényelmetlen volt, mintha deszkán feküdtünk volna. A presszó teraszán 3 napig nem ürítették ki a szemetest, pedig már a megérkezésünkkor is tele volt. A wellness viszont nagyon jó. Az étkezés megfelelt a szálloda besorolásának.
"Szép napok voltak!"

2020. november 07. szombat
2.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon kevesen voltunk, mégsem biztosították a szép kilátással rendelkező szobát! Igen, tudom, nagy leterheltség mellett ezért fizetni kell, de ha nincs leterheltség......! Nem mindegy melyik szobát kell takarítani? A mini bár üres volt! A WC a kád, zuhanyfüggöny és egy fal közzé volt szorítva! Egyféle desszert volt egy 4*-os szállodába?? Egyébként rendben lett volna minden, ha 3* lett volna!
"Hétköznapi nyugodt pihenés "

2020. november 06. péntek
5
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Már többször jártunk itt, mindig minden szuper, azért is vagyunk visszajáró vendégek.
"Őszi kikapcsolódás, remek környezetben!"

2020. november 01. vasárnap
4.6
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szálloda csodálatos helyen található, gyönyörű festményekkel dekorálva. A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész! Az ételek /reggelinél, vacsoránál/ választékosak, finomak, bőségesek. Nagyon jól éreztük magunkat, valószínű máskor is ellátogatunk! Köszönünk mindent!
"Hotel Bellevue"
2020. október 31. szombat
4.4
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A szoba felett volt a Lurkó Kuckó, esténként nagyon zavaró volt a rohangálás. Ezen kívül minden rendben volt.
"Hotel Bellevue"
2020. október 30. péntek
4.6
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Dohányoskent hiányzott a terasz a szobahoz, sokat kellett menni a kijelölt dohányzó helyre
"Család- barát a Bellevue Hotel."

2020. október 29. csütörtök
5
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
Nagyon jó a wellnesz részleg, amit gyermekeink is maximálisan kihasználtak. Személyzet kedves és odafigyelnek a vendégekre.
"Hotel Bellevue"
2020. október 29. csütörtök
2.3
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
A szállás 4 csillagos, de nagyon le van már lakva. A hajszárító nem működött, büdős volt a szobában, a köntös kiszakadt...stb. Az ellátás jó volt.
"Mégegyszer nem ."

2020. október 29. csütörtök
2
Fiatal pár
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Ami tetszett az a velnes rész. Ami nem... a szobánk kicsi volt és nem épp 4 csillaghoz méltó. A hűtő nem volt jó, a zuhanytálcsa több helyen törött és le volt ragadztva. A fürdő köntös amitbekészitettek elnyütt volt szakaft.Személyzettel vsak az étkezőben találkoztunk.
"Gyönyörű környezetben egy oda nem illő hotel"

2020. október 20. kedd
3.1
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon bánom, hogy a foglalás előtt nem olvastam review-kat a helyről, mert akkor egészen biztosan kerestem volna egy számunkra alkalmasabb szállást. Tanultam belőle. Már a megérkezéskor kezdtünk gyanút fogni...Valahogy kívülről is látszott, hogy nem tartják karban teljesen a hotelt. A recepció nekem egy egyszerű panzió szintjét hozta. Félreértés ne essék, nem lenne ezzel baj, ha nem kérnének érte 4-csillagos árat... Folyosón gyönyörű képek mindenütt, megvan a hangulata a helynek. Itt még azt éreztük, hogy jó lesz ez, nincs itt baj! Na de beléptünk a szobába... Maga a szoba nagy, viszont elhasznált bútorok állnak benne, például a recsegő, kopottas szekrények és jobb napokat látott bőrkanapé, amiből kilóg a bélése. Jó, túlléptünk ezen, mert pihenni ettől függetlenül majd biztosan tudunk. Sajnos tévedtünk. Nem tudtuk eldönteni, hogy csak a mi szobánknak borzasztó az akkusztikája, vagy ez általános probléma. Ugyanis a felettünk lévők folyamatos dübörgését, az alattunk lévő étkező változatos gépparkjának hangját, továbbá a szomszéd szoba lakóit is folyamatosan hallgathattuk. Nem akartunk folyamatosan a szobában lenni, de azért szerintem nem lett volna eltúlzott vágy, hogy nyugodt körülmények között lehessünk. Az ételekkel alapvetően nem volt problémánk. Az első este morcos pincérei után már csak kedves személyzettel találkoztunk, akik az egyébként viszonylag egysíkú, de egyébként finom étkeket feldobták a figyelmességükkel. Az étteremben az ablak melletti helyekről gyönyörű a kilátás, azt meg kell hagyni! :) Sajnos a wellness részlegről sem tudok pozitívan nyilatkozni. A víz hidegebb, mint ami elvárt lenne. Ezt nem csak a saját preferenciánk miatt állítom, hanem a hely legmelegebb vizében (jakuzziban) összeverődött társaságnak is egyöntetű véleménye volt. A gőzkabin érzésünk szerint 15-20 percenként lett feltöltve gőzzel, addig a kicsit dohos hatású, sötét helységben vártuk a megváltást. Nagyon fájt számunkra, hogy olyan apróságok javításával sem foglalkoztak, mint például a tönkrement zuhanyfej, leeső csempék, letört fogasok. Összességében sajnos egyáltalán nem azt kaptuk, amire vágytunk volna. Alapvetően 130e lett volna a 3 este, amit ott töltöttünk, de mi egy különleges ajánlat miatt 90e-ért voltunk ott. Ekkor még igazán boldog voltam és örültem a szerencsés fogásnak. :) Nem fogunk visszatérni és nem ajánljuk a helyet senkinek. Ezen az áron szerencsére Magyarországon sok minőségi hely közül tudunk választani. Azt kell, hogy mondjam, hogy úgy gondolom, hogy a személyzet is tisztában van a hotel állapotával és szolgáltatásainak minőségével, mert kijelentkezéskor az egyébként szokásos "Hogy érezték magukat?" kérdés fel sem vetült, mindenki csak szabadulni szeretett volna a szituációból.
"Jót pihentünk"

2020. október 19. hétfő
5
Fiatal pár
2 éjszakát töltött itt
A medencékben a viz lehetne melegebb,de minden más nagyon jó!!!
"csodavidék kis hazánkban"

2020. október 09. péntek
4.8
Baráti társaságok
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
csendes,nyugodt hely a pilisi túrák központjában..ha maximum 100% akkor csak azért adok 99% -t mert nem tudtak gluténmentes kenyeret a reggelihez ajánlani..viszont sokkal több a pozitívum... jó árak,finom ételek,finom borok, a napközbeni túrák után a wellness részen pihenhettük a túrák fáradalmait...talán még a bár lehetett volna legalább 11-ig nyitva..bármikor szívesen visszamegyek ide,merem ajánlani mindenkinek
"Hotel Bellevue "
2020. október 05. hétfő
4
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Több információt kaptunk azzal kapcsolatban, mikor meddig van vacsora ... recepción 21:00-t mondtak, a szobakártya kulcs papírján 21:00 volt de fél 9kor szinte kihajítottak minket az étteremből. Második nap láttuk, hogy az étteremre 20:30 van kiírva. Jó lenne egységes tájékoztatás. A medence hőfok messze elmaradt a feltüntetett értékektől, illetve a szobákban sem volt szinte csak langyos a fürdővíz. A jakuzzinál volt a legkellemetlenebb 32-36fok helyett, jó esetben lehetett 29-30fok körüli amit már a szervezet langyosnak érez.
"príma szálloda a Dunakanyarban"

2020. október 05. hétfő
4.4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
kitűnő személyzet, szuper elhelyezkedés/panoráma
"Hotel Bellevue"
2020. október 04. vasárnap
3.3
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A medencékben kissé hideg a víz,a szobára ráférne egy felújítás.
"Amíg rendkívüli helyzet van kevés vendég wellness szálló nemajánlott"

2020. október 02. péntek
2.7
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Wellness medence és tér hideg volt,első nap megfáztam egy nappal előbb hazajöttünk
"Csalódás"

2020. október 02. péntek
2.9
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Gyönyörű elhelyezkedés, valaha csodás hotel, gondatlan gazda! Az étkezések és az ott kiszolgáló személyek jelesre vizsgáztak. Recepció, takarítók, wellness személyzet gyenge, alul képzet.... Mindenütt kosz és lelakottság jellemzi a hotelt, nem ajánlom senkinek, csalódás volt!
"Remek napok a Bellevue Hotelban."
2020. szeptember 28. hétfő
4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Valaha szebb napokat látott szálloda. A szobában a tapéta kilyukadva, mögötte omló vakolat. Egy festés bőven ráférne. A személyzet nagyon segítőkész, kedves. A félpanziós ellátás tökéletes, bő, választékos menüsor, ami nagyon finom volt.
"Kellemes időtöltés, gyönyörű környezetben."

2020. szeptember 25. péntek
4.1
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szoba kiváló volt. Ami viszont zavaró volt,a fürdőszoba folyékony szappan adagolóját ottlétünk alatt nem sikerült feltölteni!!!(4nap alatt)
"Szörnyű wellnessnapok."
2020. szeptember 24. csütörtök
1.5
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Wellness: helységek koszosak, medencék hidegek a szaunákkal együtt, 5 szaunából csak 2 működött. Medencékbe a plafonról víz csöpög, élményvilágítást egyáltalán nem kapcsolják be, kb. óránkét kapcsolják be az élmény dolgokat 10 percre. 9-21ig használható csak a wellness rész. Szoba: Koszos, falakról hullik a vakolat, ágyak kényelmetlennek ki vannak feküdve, WC kedve szerint lehúzta magát :D, Zuhanykabin penészes volt. Étterem: Kínálat silány csak a tésztafőzés megy nekik, 7-10 volt ki írva a reggeli de soha nem nyitottak időben, már nyitáskor minden hideg volt melegítési lehetőség nem volt, 2 dl üdítőért 500Ft elkérni szerintem felháborító.
"Csak két és fél csillag"

2020. szeptember 24. csütörtök
2.9
Baráti társaságok
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Maga a környezet ahol az épület van az nagyon szép, csendes és jó levegő . A személyzet kedves és odafigyelő, az ételek finomak , bár ettem már jobbat is. Viszont ami visszataszító, az a tisztaság az épület körül gondozatlan , sőt ahhoz képest hogy 11éve épült, hát.... olyan mintha nem lenne gazdája, az épületen belül a közlekedök a közös helyek berendezések azok szépek . Viszont a fürdőszoba tiszta vizkő, sajnos a mosdó hátsó részén alul még kukacok is voltak , a csaptelepek rozsdásak tele vizkővel, a wellness részlegen szintén , alig lehetett használni , ez részemre egy négy csillagos hotelben visszataszító . Tényleg olyan mintha nem lenne gazdája , nincs foglalkozva vele . Sajnálatos . A környezet adottságait is jobban kihansználhatnák , erdei sétányokkal, vagy a Dunaparthoz vezető stéggel, egy úszó szigettel , amin el helyezve néhány napozó ágyat , kiváló lenne egy kis relaxra . Nem hinném hogy többször vendég lennék itt. Köszönöm.
"Tartalmas, élményekben gazdag napokt töltöttünk Esztergomban a Búbánatögyben."
2020. szeptember 22. kedd
4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
6 éjszakát töltött itt
Nagyon szép helyen fekszik a szálloda, sőt szobánkból a Dunát láthattuk. A portai személyzet néhányat kivéve, nagyon gyakorlatlan, esetekben nem jó választ adott kérdéseinkre .A takarítás abból állt a 7 nap alatt, hogy néha kiürítették a kukát. Az étterem ragyogó tiszta, figyelmes személyzettel.A reggeli szinte minden nap ugyanaz. A 4 csillagos szállodától elvárható lenne, hogy a vacsoránál ne egy esetleg két választék desszert legyen. A hibák ellenére jól éreztük magunkat, mindenben kárpótolt a szép környezet, kirándulási lehetőség.
"Nyugodt pihenés a Hotel Belleuve-ben."

2020. szeptember 22. kedd
4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállás jó helyen fekszik, valóban gyönyörű a kilátás, nagyon szép a belső kertje. A forgalom zaja egyáltalán nem hallatszott fel, pedig nagyon közel van a főút. A hotel berendezése nagyon szép, igényes. Kicsit már megkopott az eredeti fénye a szobákban, és az ágy kényelmetlenül alacsony, szinte pici gyermekhez mért a magassága, alig lehet felállni belőle, a matrac is kényelmetlen. A fürdőszoba sajnos vízköves volt a zuhanyzónál, illetve a mosdókagylónál. Mivel kerek mosdókagylók vannak, így biztosan nehéz takarítani, de azért oda kellene figyelni a tükör és a mosdókagyló közötti résre.....elég sok gusztustalan lerakódás van, éppen odalátni a zuhanyzóból....A wellness szép kialakítású, hangulatos, sokféle élmény elem van, csak kicsit hideg volt a víz. Napközben többször fel lehetne mosni, mivel a vendégek egy része sajnos nem figyel a tisztaságra, és külön lábmosó nincs a medencék előtt .... A szaunák szuperek, sokféle van, igazán pihentető volt. Az étel bőséges választékú, a vacsora finom volt, de előfordult, hogy a később érkezőknek nem jutott desszert. A személyzet udvarias, a recepciósok kedvesek, de a pincérektől több mosolygás jó lett volna, kicsit kimértek. A hotel előtt buszmegálló van, így könnyű volt a tömegközlekedéssel utazni.
"Tökéletes kikapcsolódás a HOTELL BELLEVUE hotelben!"

2020. szeptember 21. hétfő
4.8
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Minden nagyon tökéletes és csoda szép volt! Sajnos a szobai világítás számomra halvány volt. Viszont ez nem befolyásolta a tökéletes kikapcsolódásunkat! A személyzet nagyon kedves és szolgálat kész! Az ételek ízletesek, kiválóak!
"Bellevue hotel a négycsillagot nem éri el összességében."

2020. szeptember 21. hétfő
3.6
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Szoba nagyon kicsi. Fürdőszoba koszos, a zuhany tiszta vízköves. Wifi nem volt a szobában. A matarcon a kifekvés miatt vastag szivacs volt. Több négycsillagos szállodában jártunk már, de ez a szoba a kettes csillag kategóriát érte el. Az étkezés az kiváló volt. A wellness részleg szintén nagyon jó. A kilátás gyönyörű a napozó teraszon.
"Van sokkal jobb szálloda, ez fényét multa!"

2020. szeptember 16. szerda
3.3
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon lelakott, a vizkő mindenütt kiütközött évek óta nem volt karban tartva. Csalódott voltam mert 3, alkalommal pihentünk itt. Az ételek minősége és változatossága volt a régi!
"2 csodálatos nap !!!"

2020. szeptember 13. vasárnap
4.6
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Gyönyörű hely ! Nagyon tetszett maga az épület kilátás gyönyörű! Személyzet nagyon kedves az ételek finomak ! Nem voltunk megelégedve a víz hőmérsékletével nagyon hideg volt nem erre számítoltunk,de ezek ellenére jól éreztük magunkat ! Köszönünk mindent !
"Nyugalmas, csendes őszi napok gyönyörű természeti környezetben a Hotel Bellevue-ben"

2020. szeptember 10. csütörtök
4.9
Idősebb pár
3 éjszakát töltött itt
Élveztük a nyugalmat, a kényelmet, de van két apró megjegyzésem: 1. A Visegrád felől érkezők számára feltűnőbb jelzés kellene a hotel megközelítéséhez. 2. A wellness részleg szept. 7-9.-ig zárva volt, ezért a minőségét tippeltem.
"Nem volt a legjobb, de a környek szuper volt"
2020. szeptember 10. csütörtök
2.5
Fiatal pár
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Hát nem akarok bántani senkit de van baj. A szobánk az katasztrófa volt. Penész gomba rózsák voltak a mennyezeten, a szőnyeg koszos, a kép az ágyunk felett vastagon poros porcicás, a zuhanyzót hagyjuk, a wc ülőke lejár, és ez 4 csillag? Az étterem nem volt rossz. Pincérek kedvesek voltak.
"Legjobb wellness"
2020. szeptember 08. kedd
4.4
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Nagyon jó a wellness részlege, sok helyen jártunk már, így mondhatom, hogy az egyik legjobb. Lenne mit felújítani a szállodán, ennek ellenére visszajárunk.
"Jól éreztük magunkat, kicsit jobb szobát vártunk, de osszessegeben kellemes volt. "

2020. szeptember 04. péntek
3.3
Család nagyobb gyerekkel
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Jelezném hogy az ágyak rendkívül kemény matraccal rendelkeznek, a párnák csapnivalóak, a zuhanytalca repedt, a bidé csapja kijárat. Az ablakok nem zárták jól, a redőny rossz. Sajnos az ágynemű lyukas volt és fotózott. Egy 4 csillagos szállodában! Ételszag van mindenhol. A kisgyerekkel jövőnket én egyszintre tennem mert másokat zavarnak.Az aromaszauna használhatatlan mert forró a pad, a gőzben nem volt elég gőz. A medencék elég huvosek üldögélni. Ami tetszett:gyönyörű környezet, kedves kiszolgálás, finom ételek. tisztasag. Jól lehetett parkolni.
"Nyárvégi kikapcsolódás kettesben"

2020. szeptember 03. csütörtök
4.6
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon szép helyen van a szálloda, hatalmas és kényelmes az ágy. Finom ételeket kaptunk, mindenki kedves volt hozzánk - A reggelinél nincs "szemeteskuka" pl a tojáshéj eltűntetésére, a medence vize hűvös.
"Javaslom a negativumok kijavitását."

2020. szeptember 01. kedd
4.3
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon szép helyen van. A szoba kiváló, fürdőszobában hiányoltam a szappant. A reggeli jó, vacsoránál 18.30-kor már nem volt desszert, elfogyott. A WELLNES RÉSZ JÓ, az egyik medencében a viz lehetne melegebb, ezt több vendég is szóvá tette.
"Pár napos kikapcsolódás a harmónia szigetén."

2020. szeptember 01. kedd
5
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
Ezen a nyáron már másodjára töltöttünk el pár napot a 10 éves unokánkkal az esztergomi Bellevue Hotelben. Most is nagyon jól éreztük magunkat. Csak felsőfokon tudunk beszélni a a személyzet kedvességéről, a kényelmes szobánkról, a tisztáságról, a wellness centrum szolgáltatásairól. Külön élmény volt, hogy a sokféle finom ételt a csodálatos panorámájú, Dunára néző étteremben fogyaszthattuk el. Úgy gondoljuk, hogy ide még vissza fogunk menni.
"Csalódás"
2020. szeptember 01. kedd
3.1
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szoba kényelmes volt, az ágy hatalmas. A parkja nagyon szép, az étteremből a kilátás is, megfelel a szálloda nevének. A személyzet 6-ost érdemel. Sajnos a 4*, - hát? Az ágynemű huzata már nagyon elhasznált volt. A fürdőszobában modern mosdóhoz nem modern csempe társul, rossz kivitelezésben. A svédasztal kínálata bőséges volt, de a minőségnek még van hova fejlődni. Volt masszázskuponunk, de nem volt masszőr. A wellvess kövezetének kinézete nem szerencsés választás volt. Nem a tisztaság érzetét kelti. A közlekedők felújításra szorulnak. --Vagy rossz minőségű volt a kivitelezés. A szálloda építészeti adottságai sokkal magasabb színvonalra adnának lehetőséget. Sajnos összességében nem 4*-os szálloda benyomását kelti.
"Két nyugodt nap"

2020. augusztus 30. vasárnap
4.1
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Az unokánk glutén és laktóz érzékeny amit jeleztünk a szálloda felé,sajnos a reggelihez nem biztosítottak semmilyen kenyérfélét ebben a kategóriában.A kültéri medence vize nagyon hideg.A szobában levő kanapéágy cserére szorul!
"soha többé"
2020. augusztus 29. szombat
2.8
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Az ágy kritikán aluli volt a párna csomos büdös ,a szobában dohos szag
"Talán még jövünk!:)"

2020. augusztus 28. péntek
3.5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Két napot töltöttünk a szállodában, mely gyönyörű környezetben van. A szobánk nagyon jó lett volna , de a hűtő hangos éjszaka , a párnák kényelmetlenek. Az ételek nagyon finomak , az éttermi kilátás, a teraszok nagyon jók! A személyzet mogorva, nem kedves, kivéve a szakállas fiatalember. A wellnes részleg jó lehetne, ha nem 20 perceket kellene várni a meghirdetett vízi élményekre! Összességében kellemes volt a hotel. Próbáltuk a kellemetlenségeken túllépni!:)
"Kellemes pihenés szép környezetben"

2020. augusztus 28. péntek
3.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szekrényben poros volt a polc, kényelmetlen lapos és kicsi a párna. A fürdőben csak habosított szappan van az adagolóban. Hiányolom a tusfürdőt, illetve sampont. A hajszárító pár másodperc után kikapcsol, pár perc után használható újra. Ami a legkellemetlenebb volt részünkre, hogy az ételek éppen csak langyosak voltak, kivéve a levest. Előfordult, hogy nem pótolták az elfogyott péksüteményt, főtt tojást. Az épület szép, berendezésileg tetszett, jók a fürdési lehetőségek, fittnes, welnes részleg.
"Egy felejthetetlen, csodás nap a Hotelben. "

2020. augusztus 28. péntek
5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Csodálatos földrajzi környezetben helyezkedik el. A szállás minden szempontból gyönyörű. Ízléses berendezés, kényelmes matrac, bőséges finom ételek. Szép wellness részleg szaunákkal. Barátságos személyzet. Egyedüli negatívum a karbantartás hiánya, de ez a mi pihenésünket nem befolyásolta. Összegezve teljesen elégedettek voltunk.
"Hotel Bellevue"
2020. augusztus 27. csütörtök
3.6
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szállás legpozitívabb oldala a csodálatos elhelyezkedés. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek finomak, a wellness-részleg is kielégítő. Telefonok a WIFI-re gond nélkül kapcsolódtak, laptop nem. Az általunk kapott szobák sajnos elég "lepukkant" állapotúak voltak, a szekrények alatt por, sarkokban pókháló. A tapéta szakadozott, foltos, szegélylécek feljőve. Az egyik szoba annyira apró volt, hogy szék már nem fért be, így csak az ágyakra lehetett napközben leülni. További kényelmetlenség, hogy a fürdőszobában polc nem állt rendelkezésre sem a mosdónál, sem a zuhanykabinban. Az üdvözlő italhoz kapott kupon csak pezsgőre volt beváltható, alkoholmentes italra nem. Aki nem iszik alkoholt, az erről lemarad :) Az ágynemű, törölközők és a fürdőszoba tisztaságával nem volt gond, emiatt összességében nem volt kellemetlen élmény.
"Visszatérünk Bellavue"

2020. augusztus 27. csütörtök
4.6
Kisgyerekes család
3 éjszakát töltött itt
Mindennel megvoltam elégedve! A teraszt szépen megcsinálhatnák, mert onnan gyönyörű a kilátás! Csak ott tapasztaltam" hiányosságot", minden mással teljes mértékben meg voltunk elégedve! Mindenkinek ajánlom! Gyermekbarát hotel kedves személyzettel!
"Felejthető"

2020. augusztus 24. hétfő
2.1
Fiatal pár
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Sajnos csalódást okozott a hely, koszos, lelakott, a képek jól tükrözik milyen volt a hely megnyitásakor ám azóta semmit sem költöttek a helyre. Elhasznált törölköző, köntös, amit kijelentkezéskor le kell cipelni a recepcióra.Az ágynemű agyonmosott, szakadt. Egyszer kértünk takarítást, ami azt jelenti, hogy kivitték a szemetet.Kijelentkezéskor egy fiatalember megkérdezte, ha delig maradna a wellnesbe mennyit kell fizetnie..2500ft ! Még sehol sem találkoztam olyannal, hogy az elutazás napjan 1óráért bármit is számolnának fel. Az ételek sem ütik meg a 4 *-ot. Húsmentes étel alig akad. A személyzet kedves, de tisztában vannak azzal, hogy kivétel nélkül csalódott vendégek vannak.Wellnes gyönyörű lenne, ha karban lenne tartva, inkább máshol ettünk es az Aquacentrumban welnneseztünk. Összességében nem ajánlom es nem is térnénk vissza.
"Hétvége és hét eleje aHotel Bellevue-ben"

2020. augusztus 23. vasárnap
3.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Szép helyen van a szálloda,a kilátás győnyőrű.Nagyon jó,hogy építettek kinti medencét! A szoba szép volt és tiszta.Az ágy kimondottan kényelmes,s a vacsora és reggeli is jó volt széles választékkal! Viszont a fürdőszoba zuhanykabinját jó volna kicserélni! Ettől függetlenül ,nagyon jól éreztük magunkat.
"Csodálatos napok. "

2020. augusztus 20. csütörtök
4.9
Kisgyerekes család
6 éjszakát töltött itt
Minden tetszett.
"Átlagos hétvége Hotel Bellevueban"
2020. augusztus 19. szerda
2.9
Kisgyerekes család
3 éjszakát töltött itt
Wellness részleg kiváló volt. Személyzet nagyon kedves volt. Mindenhol tisztaság volt. Ahhoz képest, hogy 4 csillagos szálloda, nagyon sok apró hiányosság volt, ami zavaró volt ezért az árért: - étteremben nem tudták pótolni az elfogyott ételeket - fürdőben rossz volt a WC, zuhanyzó - étteremben kevés volt a választék, illetve ugyanazok voltak - gyerekeknek kialakitott játszótér elavult volt - nem megfelelő számú törölközőt kaptunk - medencéknél kevés volt a napozóágy, nem tudtuk letenni a cuccunkat
"Nyugodt hely pihenni vágyóknak. "

2020. augusztus 19. szerda
4.1
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Általánosságban jó szálloda, kicsit elhanyagolt az állapot sok a beázott rész. Wellness lehetne tovább nyitva de nagyon jó, az ételek kiválóak, a képek a falon nagyon jól mutatnak igényes a berendezés. Vacsora után viszont nincs mit csinálni,kiesik a várostól.
"Hétvége Esztergomban"
2020. augusztus 18. kedd
4
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
Második alkalommal voltunk itt. A wellness-részleg nagyon jó, és mindig kevesen voltak. A szobák állapotában csalódtunk: kiégett izzó a fürdőszobában, kiakadt zuhanykabin-ajtó, kizuhanó szekrényajtó, lyukas ágynemű... Persze rögtön megjavítottak minden, amikor szóltunk, de ezt az előtt kellett volna, hogy megérkezünk. Az ételkínálatban is csalódtunk: vacsorára nincs hideg előétel, csak kétféle desszert van: süti és fagyi. A reggeli mindkét nap teljesen ugyanaz. Reggelinél 1 kávégépnél áll sorba minden vendég, ami elég lelombozó.
"jó a környék, szép kilátás"

2020. augusztus 18. kedd
3.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A fürdőszoba nagyon rossz állapotban volt,folyamatosan csepegett a tus,a wc sokszor nem állt le,újra kellett húzni.A tusoló csupa vízkő és rozsda volt.A többi szolgáltatás rendben volt.Főleg az étkezés és a kilátás nagyszerű volt.
"Hotel Bellevue"
2020. augusztus 17. hétfő
3
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Az ételek finomak voltak ,a személyzet kedves volt ,viszont a takaritás az szörnyü négy nap alatt nem takaritottak pedig kértük, a törölközöt nem cseréltek a takaritás anyiból állt.hogy a szemetest kiüritették persze a mellete lévö üres flakonok ott maradtak,a welnesz is jó lett volna de sajnos az egyik család megjelent 10 fös csoportba ugy ök uralták a fél fürdöhelyet kiabállásal rohangálással ,s.t.b. hát kb 2 csilagott adnák ennek a szálodának ,ajálani ennyi pénzért nem fogom ,persze wifi is nulla volt
"Pihentető nyaralás a Duna partján"

2020. augusztus 17. hétfő
5
Család nagyobb gyerekkel
Egyágyas szoba
Pótággyal
6 éjszakát töltött itt
Harmadszor nyaraltunk a Bellevue Hotelben. Most két gyermekemmel, akik 11 és 15 évesek. Nagyon jól éreztük most is magunkat. A személyzet rendkívül kedves, az ételek finomak, a szoba kényelmes és tiszta, a wellness részleg kiváló. Sikerült kipihenni magunkat. Mindenkinek szívből ajánlom.
"Rémálom egy 4 csillagos hotelben"
2020. augusztus 13. csütörtök
2.9
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
Pótággyal
2 éjszakát töltött itt
Érkezésnél pontosan 14 órától lehet elfoglalni a szobákat. A kapott szoba !!! ( ez nagyon nagy túlzás ) a 227 szoba !!!! rémálom volt mikor beléptünk abba. A szobafoglalásnál jelezve volt 1 gyermek is, erre kaptunk egy francia ágyas szobát !!! Mikor ezt jeleztem a recepciónál közölték : aludjon köztünk . Az ágynemű koszos, foltos volt! A szekrényben ujjnyi vastag por ! A fürdőben a zuhanytálca be volt törve, szakadva ezt szürke színű ragasztó szalaggal volt megragasztva! Koszos, foltos minden ! A pótágy melyet felajánlottak UNDORÍTÓ retkes volt !! A recepción a hölgy egyszerűen közölte ez van, nincs más szoba. Miután vezetőt kértem hirtelen lett szabad szoba, sőt olyan amiben a gyereknek külön ágya van. Hoppá !!!
"Akár egy jó hely is lehetne"
2020. augusztus 13. csütörtök
2
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A wellness részleg jó volt, már ami működött. A medencék jók, van is belőlük elég. Ami rossz volt. Nem működött az aroma kabin "átmenetileg", a női öltözőben a wc, "átmenetileg", ugyanitt a hajszárító nem működött, de szikrázott. A honlapon megvolt hirdetve, hogy masszázs kérhető, de nem pont akkor nem tudott jönni a masszőr. Telefonon rögtön, majd egy héttel az utazás előtt emailben is jeleztük, hogy egy főre speciális étrendet szeretnénk, amire meg is kaptuk a választ, hogy rögzítették a kérést, minden rendben. Ezek után a Szakács azt sem tudta, mi az a glutén. A szobák állapota kriminalis. Az ágy alatt szemét, a fürdő tiszta vízkő. Nem tudom mikor és mire kaptak 4 csillagot, de nem az... Pedig a hely tele lenne lehetőséggel, csak nagyon fel kellene újítani.
"Nagyon szép hely, kiváló ellátás, remek wellnes részleg, elegendő napozóágy, a telt-ház ellenére nem volt zsufoltság. "
2020. augusztus 11. kedd
4.9
Család nagyobb gyerekkel
Egyágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Az étteremben a kávéfőző és ital automata elhelyezése - és mennyisége - nem megfelelő. A vacsoránál 1-2 kancsó ivóvíz elhelyezése jó lenne. Az ételek minősége, mennyisége, feltöltése nagyon jó volt.
"Csodás környezetbe épült! A visegrádi palota közelsége miatt királyi palotának beillő az épület."

2020. augusztus 10. hétfő
4.3
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy összességében jó volt! De az ágy matraca ki van feküdve, kis gödröcskében kell feküdni , lehet, hogy néha forgatni kellene a matracot. Az ágy lepedő éppen hogy betakarta a matrac tetejét de ez egyhamar összegyűrődve az ágy közepére gyűlt . szerintem nem a megfelelő francia ágy lepedő méretet használják. A kilátás a padlásszobából nem volt, illetve az erdő fáit lehetett látni 4- 5 méter közelről. Az étkezés választéka nagyon jó volt de volt máshol ettől még sokkal jobb is, ( ugyanilyenen a kategóriában) Új építésű volt 15 éve de a folyamatos javítgatás karbantartás elmaradása már látszik. Nem kellene várni, hogy leamortizálódjon !
"Elhibázott nyaralás. "

2020. augusztus 09. vasárnap
2.3
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
6 éjszakát töltött itt
A szoba lelakott, a bútor és a tapéta koszos, szakadt, a fürdőszobába a csempe és a zuhanykabin tiszta vízkő. A wellness részlegen takarítás nyomai nem voltak láthatóak, a gőz nem működött egész héten. A recepció nem a vendégek szolgálatába állt. Az étterem nem volt rossz, de a reggeli lehetett volna változatosabb. A kávéért, üdítőért sokat kellett várakozni. A szálloda négy csillaga nagy túlzás. Ide többet nem jövünk.
"Hotel Bellevue"
2020. augusztus 07. péntek
4.8
Egyéni utazó
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Gyönyörű környezetben, igényes kivitelű szálloda. Amit megjegyeznék: a szobai hűtő nem hűt rendesen. Borús időben délelőtt is fel kellene kapcsolni a villanyt a wellness részlegben. A gőzkabin nem volt elég forró. Ettől eltekintve tökéletes a pihenésre. Nagyon jó szállás.
"Összhatás jó!"

2020. augusztus 06. csütörtök
4.5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Étteremben a halk zene hiánya, helyette hangosan búgó hűtőzaj! Külső medence túl hideg.
"Pihentető, szép kilátással a Dunára nagyon jó helyen van."

2020. augusztus 06. csütörtök
4.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Figyelmes,kedves személyzet, a sínről lógott a sötétítő függöny, ahogy kértük, mire visszamentünk a szobába már helyre is lett téve, sajnos a szoba kicsit áporodott levegőjű volt, korábbi itt tartózkodásunk alatt ezt nem tapasztaltam, bár az erkélyes szoba és másik oldalon volt a Hotelnek. A szaniterek felújításra szorulnak, szemetes az étkezőasztalon hasznos lenne, a kilátás azonban pazar az udvarról, az étteremből és a wellness is remek, tiszta szoba, amely feledteti az apró hibákat. Ajánlani tudom minden korosztálynak
"Pihenés kellemes, sép környezetben"

2020. augusztus 05. szerda
4.3
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A külső medencében a medence széléig van ugyan korlát, de a medencéhez vezető, kissé magas lépcsők mellett nincs, és elég veszélyesnek éreztem a bejutást, csak segítséggel volt biztonságos. Szintén a külső térben jó volna egy falióra.
"Borzalmas 2 éjszaka!"

2020. augusztus 03. hétfő
2.3
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálláshely korábbi tapasztalatomból, az egyik kedvencem volt. Most, nagyot csalódtam! A járványveszélyt teljesen figyelmen kívül hagyva, a személyzet nem viselt semmiféle védőeszközt. Igaz, hogy az asztalok az étteremben tágasabbra voltak elhelyezve, de a poharak, tányérok tisztasága kívánnivalókat hagyott maga után! A vendégek libasorban álltak az ételeknél sorba, többen kézzel vettek belőle! A reggeli minőségével és választékával nem volt gond, de a vacsora minősíthetetlen, több reggeliről maradt ételt felhasználva, ahoz képest, hogy nagyon jó konyhája volt régen! Takarító személyzetet 3 nap alatt nem láttam. A kertben fél méteres gaz volt! A bárban nincs külön személyzet, jött valaki az étteremből, mondta, hogy majd kihozza a kávét. Jött is, kiszólt, hogy kirakta a pultra , menjünk érte, persze a szervízdíj rendesen fel van számolva.
"Egy jobb sorsra érdemes lelakott szálloda gyönyörű helyen."
2020. augusztus 01. szombat
3.1
Baráti társaságok
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A rengeteg kapott rossz értékelés után abban reménykedtünk, hogy a szálloda összeszedi magát, és javít a tisztaságon. De nem. A fürdőszoba vizeletszagú volt, koszos, a mosdókagyló környéke és a zuhany fülke vastagon vízköves, a szőnyegpadló koszos, a bútorokon vastagon állt a por, a szekrénybe be se tudtunk pakolni. Kitettük a "Takarítást kérünk" táblát, de semmi nem történt. Ezek után panaszkostunk a portán, de Domestossal ki kellett takarítanunk a WC-t, mert nem tudtunk még egy napot várni. Mindez egy 4 csillagos szállodában... Másnap ugyan felporszívóztak és normálisan kitakarítottak, de csak úgy "muszájból". Az ételek jók voltak, de a desszertet nagyon szűken mérték: este 7-kor már elfogyott. Az első két nap személyzete rosszkedvű, kedélytelen volt, a második 2 nap kedvesebb, lelkesebb emberek dolgoztak az étteremben. Az épület csak 11 éves, valamikor elegáns, szép szálloda volt, de most eléggé lelakott. Kár érte, több gondoskodást érdemelne... Összességében ilyen rossz tapasztalatunk egy szállodában még sehol nem volt.
"kissé csalódott hétvége"

2020. július 27. hétfő
3.1
Baráti társaságok
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
2 szobát foglaltunk de még juniusban.ehez képest a két szoba a szálloda két végében volt.nem igazán volt szerencsés így közös bőröndböl pakolni.szerintem ha valaki 2 szobát foglal nem ez lenne az ésszerü eljárás.a bide csaptelep leharcolt a wc ülőke majdnem leesik.a napozó teraszon a székek már régen cserések.a pincérek kivétel a fiatalokat kissé unottak.a kávé amit a bárban adnak minősíthetetlen.a wellness medence széle penészes.
"300 km utaztam. a szupercella alcatraz fogadott"

2020. július 27. hétfő
2.5
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
panorámás szobát kértem.helyette sőtét kamrát kaptam.ugynevezett szupercella.a nappalos csajt beiratnám egy jomodort tanító iskolába. A válasza . azért kaptam 2db hátsó szóbát mert nem jeleztem. Én időpontot változtattam nem pedid panoráma változást. Köszönöm a fönöknek a reakciot.megse halgatott.
"Ha pihenés, ne keresgélj tovább válaszd a Bellevue -t "

2020. július 26. vasárnap
4.4
Baráti társaságok
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A Vaszary kórházban szervezett továbbképzésem idejére foglaltam itt szobát a kolléganőmmel 2 éjszakára. A szálloda kellemes légkörű, csodálatos környezetben van A wellness szolgáltatása is elfogadható. Én hiányoltam a szaunát. ( Bár lehet, hogy van, de nekem nem sikerült felfedezni, igaz a nappal nagyobb részét nem itt töltöttem. )A személyzet hozzáállása, udvariassága kifogástalan. A szoba kényelmes, bár a felszereltségben apró hiányosságokat találtam. Üres volt a sampontartó, és a zuhanyban a szappantartó, a mosdókagyló környéke folyamatosan vizes volt... valahol ereszt a mosdó lefolyó. Hiányzott a tisztasági- intim betétek mini zacskója, üres volt a tároló ! Konferencia szállodaként is meg van jelölve a hotel, de ennek ellenére, egy konferenciára 8 órakor beülő emberke, nem jut kávéhoz és reggelihez, mivel csak 8 órától élnek ezek a szolgáltatások. A reggeli 7 órás kezdése... optimálisabb lenne... annál inkább, mert a hideg reggeli csomagban kapott elemózsia mellőzött mindenféle figyelmet és folyadékot ! Kaptunk 1 almát. Puszta fehér kenyérbe vastagon berakott 4-5 szelet sajt , vagy sonka, szalámi zöldségekkel. Másnap tapasztaltuk, hogy bőven van választék pékáru tekintetében a reggeli mellé. A szendvics készítőjének fantáziáját sajnos mégsem hozta mozgásba a lehetőségek széles tárháza. Hiányzott a csomagból a szalvéta, és a nylon zacskós rendezés sem volt igazán étvágygerjesztő. Mint szolgáltatásban dolgozó fontosnak tartom az ellenőrzést ! Ha valaki ellenőrizné a hideg csomagok összeállítását, akkor ez könnyen kiküszöbölhető ! Összességében 2 remek napot töltöttünk el itt, s ezt őszintén köszönjük. Munkájukhoz további sikereket kívánva, üdvözlettel: Takács Mari
"Hotel Bellevue"

2020. július 24. péntek
4.3
Család nagyobb gyerekkel
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Szép elhelyezkedés, szép panoráma, elfogadható szobák, félpanziós ellátást kaptunk de sajnos ha nem mentünk időbe az étkezésekre hamar elfogyott a kirakott étel! Asztalra várni kellett, összeségében finomak voltak az ételek de nem nagy választék és szinte ugyan az minden nap!
"Egy kis pihenés"
2020. július 23. csütörtök
4.4
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
2. Alkalommal voltunk a hotelben. Most a kilátás az ablakból a fák teteje. Nem igazán tetszett az elhelyezés. Előző alkalommal ráláttunk a Dunára. Az szép volt.
"kellemes hétvége Esztergomban"
2020. július 23. csütörtök
4
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Elsőre nem volt a tusfürdő feltöltve, a sminkestükör koszos volt és az egyik köntös szakadt volt. Kevés étel ételérzékenyek számára. A wellness nagyon jó!
"Gyönyörű panoráma elpusztult szálloda "

2020. július 22. szerda
2.9
Baráti társaságok
Superior kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szálloda elhelyezkedése kiváló a terasz amit kértem használni nem tudtuk a padlóburkolat fel volt szakad a ósdi rattan székek elszakadás még jó hogy nem esett az eső mert fedetlen volt a szobában a szőnyeg csupa kösz volt a szuperior szobáért plusz fizettünk mikor szóvátettem nem adtak másik szobát. Arról nem is beszélve hogy mikor megérkeztünk a hátsó bejáraton kellett bemenni és ott az a sok szemét meg minden ami fogadott. Ja. És a folyosón terjengett. Az áporodott étel szag!
"Remek pihenés szép helyen!"

2020. július 20. hétfő
4.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Ezen a vidéken még nem jártunk, ezért terveztük idén ide a nyaralást. A szálloda csodálatos környezetben helyezkedik el. A legfelső szintre kértük a Dunára néző erkélyes szobát, ahonnan csodálatos volt a panoráma. A szoba tágas volt, érkezésünkkor tisztaság fogadott. Mind a reggeli, mind a vacsora nagyon finom és választékos volt. A welness részleg is szép volt, bár itt nem sokat tartózkodtunk, mert inkább a környék túrista látnivalóit részesítettük előnybe. Jó döntés volt a választásunk, pihenni vágyóknak ideális hely.
"Hotel Bellevue"

2020. július 19. vasárnap
4.1
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Maga a szálloda mesés helyen van,a szálloda bútorai elegánsak kényelmesek.A kiszolgálás gyors,mivel 4 csillagos szállodáról van szó hamarosan felújítás szükséges,több helyen beázás nyomai.Sajnálatomra a medencék vizei hidegek voltak,ár érték arányában jók voltak az árak az italok terén.Az ételek változatosak és finomak,parkolás jó.
"Gyönyörű 5nap"

2020. július 18. szombat
5
Fiatal pár
4 éjszakát töltött itt
Személyzet kedvessége nagyon jól esett, mostanában sajnos màshol ezt nem tapasztaltuk ahogy a tisztasàgot sem.
"Ár-értek arányban teljesen jó!"

2020. július 16. csütörtök
3.9
Család nagyobb gyerekkel
3 éjszakát töltött itt
A sok negatív kritika ellenére, a jó ár/érték arány mellett választottuk a szállodát! Az elhelyezkedés, kilátás, gyönyörű! Családi szobát kértünk-kaptunk, a tisztaság rendben volt, az ágy viszont nagyon kemény, kényelmetlen a gyerekeké szintén! A bútorok kopottak, kicsit RETRO, de használható, belefért... A fürdőszoba viszont rendben! Az étkezőből gyönyörű kilátás a Dunára az ételek izletesek, mennyiségre bőségesek, mindig pótolva lett a fogyás. Vacsoránál 2 leves, 4-5 féle főétel volt választható. Reggelinél a kávé kimondottan FINOM! A wellness rész nagy, nem kellett szoroskodni, a kültéri medence is kiváló! Összességében pihentünk, jól éreztük magunkat! Ha valaki nem a hibákat keresi, hanem pár napot kikapcsolódna, ÉN AJÁNLOM a helyet!
"Hotel Bellevue"

2020. július 16. csütörtök
4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Kitünő étkezés. Szép szoba. Poros szekrénybelső,vízköves,rozsdás zuhanykabin,folyó wc, átázott,vizes fal a fürdő felöl. Hideg víz a wellnessben.
"Gondtalan pihenés "

2020. július 15. szerda
4.5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
8 éjszakát töltött itt
A Covid után az újra nyitás nehézségeinek napjaiban érkeztünk. A szálloda mindent megtett a zavartalan pihenés érdekében. Jól éreztük magunkat.
"Kellemes pihenés"

2020. július 11. szombat
4.9
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Remek hotel, szép és tiszta. A szolgáltatások kifogástalanok. A személyzet kedves és segítőkész. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Talán az egyetlen hátránya, hogy messze van a várostól. Bár aki kikapcsolódni menne, annak pont ez az ideális.
"Gyönyörű panoráma,szép kert"

2020. július 10. péntek
4
Baráti társaságok
Classic kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Szuper helyen van, szép a szálloda, jó a wellness és a kinti medence is. Ételek finomak voltak. Tisztasággal nem voltunk teljesen megelègedve.. Az ágy mérete jó, de nagyon kényelmetlen volt.
"Remek pihenés a Bellevue hotelbe "

2020. július 08. szerda
4.5
Család nagyobb gyerekkel
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon szép helyen van a szálloda, a felső teraszról hiányzott a vendéglátó egység(bár lehet, hogy covid19 miatt nem volt). Nagyon szép kiránduló helyek vannak a közelben(Rám - szakadék stb) Szívesen visszatérünk még a Bellevue hotelbe!
"Egy hét pihenés...."

2020. július 04. szombat
4
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Egy kis keveredés a vacsoránál, de megoldódott szerencsére másnapra. Utána tökéletes volt minden.
"Nem minden a szép kilátás!"

2020. július 03. péntek
3.1
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Közvetlenül a járványügyi veszélyhelyzet után töltöttünk két éjszakát a hotelban. A szálloda honlapján különböző óvintézkedésekről tájékoztattak, azonban semmi ilyesmit nem tapasztaltunk. Az étteremben svédasztalos reggeli és vacsora volt, minden vendég saját magát szolgálta ki. Szóval, mintha misem történt volna.Valóban szép fekvésű a szálloda, és a kilátás is a legtöbb helyen gyönyörű, azonban a mi szobánk egy támfalra nézett, ezért még sötét is volt. A reggeli és vacsora minősége és választéka meglehetősen átlagos volt. A személyzet kedves volt, azonkívül többfunkciós. Például a wellness részleg büféjét, a takarítást, elsősegélynyújtást ugyanaz kedves fiatal hölgy látta el. A tisztaság volt számomra a legnagyobb probléma. A szobában és a fürdőszobában állott (felmosórongy) szag volt. A fürdőszobatükör foltos, a szerelvények vízkövesek voltak. A szobában az ágy felett egy hatalmas méretű blondelkeretes festmény volt, melynek keretén vastagon állt a por. A wellness részleg kellemes , de lévén telt ház, igencsak zsúfolt volt. A kültéri medence vize hideg, így néhány gyereken és elszánt felnőtten kívül más nem fürdött benne. A járványra csak a wellness részleg rövidített nyitva tartása emlékeztetett. Összegezve kicsit csalódtam, de azért remek volt végre kimozdulni néhány napra.
"Csodás panorámás kilátás"

2020. július 01. szerda
4.4
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
A szálloda berendezése nagyon szép, a személyzet udvarias. Kifogásoltam, hogy a reggelinél nem volt méz, a vacsoránál a desszertekből (süteményekből) csak bizonyos fajtából volt megfelelő mennyiségű, ha az egyik elfogyott már csak egy bizonyos fajtával pótolták. A wc tartály folyamatosan csorgott.
"Hotel Bellevue"
2020. június 29. hétfő
3.8
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szoba nem volt kitakarítva: koszos szőnyeg, fürdőszoba, csak a törölköző és az ágynemű volt lecserélve.
"Három éjszaka a Bellevue-ban"

2020. június 29. hétfő
2.5
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szoba nagyon poros volt, a lepedő kicsi volt a matracra és nem lehetett behajtani. Az ételek átlagosak, nem volt semmi különleges. A wellness is lehetne tisztább és hideg volt a víz. Nincsenek külön erkélyek a szobákhoz, csak közös van, és az ablakot, erkély ajtót nem lehet bukóra nyitni.
"Remek volt minden."

2020. június 27. szombat
4.5
Egyéni utazó
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Szép a szálloda elhelyezkedése ,tetszet a wellnesz ,a személyzet nagyon udvarias volt.Összességében minden megfelelő volt. Biztos,hogy vissza fogok még menni, Üdv: Kincs Mihályné Debrecenből
"Családi vakáció "
2020. június 27. szombat
3.8
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A hotel hozta a kötelező minimumot, de többet nem. A wellness 10 órától 18 óráig tart nyitva ami elég kevés egy wellness szállodában. A reggelinél igyekezni kellett, hogy jusson pékárú, utánpótlás nem volt. A vacsoránál várakoztattak, mert nem volt elég hely, kisgyerekkel ez elég érdekes. Kissé elszámolta magát az aki tervezte az étterem befogadó képességét. Összességében jól étkeztük magunkat, de többet vártunk.
"Csalódás szép környezetben"

2020. június 27. szombat
2.6
Család nagyobb gyerekkel
Egyágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Szoba koszos volt,wc -t nem lehet elzárni ,folyik a víz,kellemetlen szagok fogadtak a fürdőben ,adagolók üresek voltak,hamutálca tele csikkel. Szóvátétel után nem történt semmi.Étel választék hiányos,zsíros ételek,nem egy 4*-os színvonal. Fürdőszoba ajtó kritikán aluli. a wellnes részleg a képeken tágasabb,elég megtévesztő így.Többet nem megyünk ide,nem ajánlom annak aki színvonalas helyet keres.
"Családi pihenés"

2020. június 27. szombat
4
Család nagyobb gyerekkel
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A személyzet kedves volt, az ételek finomak, bőségesek. Sajnos a tisztaság hagy némi kivetnivalót. Nagyobb figyelmet kellene rá fordítani!
"Hotel Bellevue"

2020. június 27. szombat
4.8
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Néhány kellemetlenségtől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat. A kellemetlenségek: kiégett izzó a fürdőszobában, sokáig zubogó víz a WC-ben, a fürdőszoba eltolós ajtaja semmi zajt nem szürt. Az egyik ágy rugós matraca igen kényelmetlen. A wifi sajnos csak a központi társalgóban volt használható. A wellnes részleg kifogástalan az étteremmel egyetemben. A személyzet udvarias, segítőkész.
"Szuper napok Hotel Bellevue Esztergom"

2020. június 27. szombat
5
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Szuper napokat töltöttünk itt, minden kiváló volt, máskor is eljövünk ide. Nem utolsó sorban másoknak is szívesen ajánlom.
"Felemás élmények"

2020. június 26. péntek
3.6
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Kedves személyzet. Wellnes reszleg zsúfolt volt, mint bent mint kint nem jutott napozóágy egyik nap sem . Reggelinél ha később érkeztél nem pótolnak pár ételt, és a maradékbol válogathatsz. Wifi sokszor nem jó.
"jó pihenés"

2020. június 26. péntek
5
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Minden jó volt
"Esztergomi nyaralás "

2020. június 25. csütörtök
3.3
Kisgyerekes család
Classic kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Korábban már pihentünk itt. Ezért gondoltam újra ide foglalok. A wellness olyan jó volt, mint amilyenre emlékeztem. A személyzet is kedves volt. A szoba nem volt kellemes. Közel volt valamilyen berendezéshez és a szobában állandó volt a zaj. Néha olyan hangos volt, mintha reptéren lettünk volna. A minibár nem működött ez nem baj mert penészes volt a belseje. A bútorok alatt pókháló terpeszkedett, a zuhanytálca törött volt. A reggeli választéka sem hozta a 4 csillagot. A vacsora átlagos volt, valamit mindig találtunk ami ízlett. De időben kellet vacsorázni, mert volt, hogy valami elfogyott és már nem tudták pótolni. A koronavírus miatti zárva tartást fel lehetett volna használni karbantartásra. A Wifi nagyon gyenge volt sokszor nem is működött a szobánkban.
"Hotel Bellevue"

2020. június 25. csütörtök
4.6
Család nagyobb gyerekkel
3 éjszakát töltött itt
Kimagasló a szemelyzet figyelmessége, nagyon finom ételek! Remek wellness részleg. Kiváló szauna világ. Szoba tisztaságán és karbantartására jobban figyelhetnének.
"Hotel Bellevue"
2020. június 24. szerda
3.8
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A svédasztalos vacsora kínálata elég egyhangú volt. Nem készültek fel laktózmentes ételekkel. A fürdőszoba lehetett volna tisztább. Minden nagyon vízköves volt. A személyzet viszont nagyon udvarias és segítőkész. A szálloda gyönyörű helyen van.
"3nap 2 éjszaka a Bellevue Hotelben"
2020. június 23. kedd
3.9
Kisgyerekes család
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Tetszett a szállás. :) Az nem tetszett, hogy 14:00 helyett csak 15:00 után tudtuk elfoglalni a szobát, mert nem volt addigra még kitakarítva. Így a hotel játszószobájában kellett min. 1 órát várakoznunk. A szobáink kényelmesek voltak. 4 különálló (kb. 140x200) ágyat kaptunk (szobánként 2-2). A szobák összenyithatóak voltak, ami tetszett, mivel 3 kisgyerekkel voltunk. A két wc közül csak az egyik működött. :D Összességében jó volt. A félpanziós ellátás jó volt. :)
"Szuper hétvége Esztergomban. "

2020. június 23. kedd
4.8
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Szuper elhelyezkedés, gyönyörű kilátás, finom ételek, klassz wellness, kedves személyzet, és isteni levegő...
"Kellemes öt nap"
2020. június 22. hétfő
4.5
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
5 éjszakát töltött itt
Praktikus lenne ha a telefon töltést nem az asztal alá bújva kellene megoldani. Egy olcsó hármas elosztó jó megoldás lenne az asztalon TV mögött stb.
"Kikapcsolódás."

2020. június 22. hétfő
4.8
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Kicsit kényelmetlen volt az ágy matraca, illetve lehetne a vacsoránál az utánpótlás gyorsabb. A wifi egyáltalán nem működött a szobában. Egyébbként nagyon jól éreztük magunkat, valószínű, hogy még fogunk jönni. Köszönjük.
"Kellemes és mozgalmas hétvége"

2020. június 22. hétfő
4.4
Baráti társaságok
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szálloda szépen berendezett, kiváló az elhelyezkedése, a szálloda elött megálló buszjárattal Esztergom gyorsan elérhető. A szállodára a külső felújítás már ráférne, ez az összhatást kicsit rontja. A személyzet rendkívül figyelmes, előzékeny, készséges. A wellness részlegben a medencék vize hűvös volt, így azok hosszabb tartózkodásra nem voltak alkalmasak. Az étkezés megfelelő. Nagyon mozgalmas - sok kirándulással - és kellemes hétvégét töltöttünk el! Köszönjük!
"Pár napos kikapcsolódás a harmónia szigetén."

2020. június 20. szombat
4.9
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon szép szálloda, gyönyörű környezet és csodás panoráma. Udvarias és segítőkész személyzet. Kényelmes és tiszta szoba. Sokrétű wellness szolgáltatás. Hatalmas beltéri és kültéri medence. A megelégedettségünket csak fokozta, hogy a svédasztalos reggeli és vacsorát az étteremben a csodás dunai panoráma mellett fogyaszthattunk el. 10 éves unokánkkal voltunk ott pár napot, s ami nekünk a legfontosabb volt, Ő is nagyon jól érezte magát. Minden korosztály számára jó szívvel tudjuk ajánlani.
"Hotel Bellevue"

2020. június 20. szombat
4.4
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
Jól éreztük magunkat, személyzet kedves, 4 csillagnak teljesen megfelelő ellátás, finom, ízletes, ételek. Ár-érték arány nagyon jó.
"Hotel Bellevue"

2020. június 18. csütörtök
4.1
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A tisztasággal az étkezéssel meg voltam elégedve,viszont a szolgáltatással nem! A wellnes részlegben nem volt víz a jakuzziban, a többi medencének a vízhőfoka sem annyi volt mint kellett volna lennie és nagy bánatomra nem volt masszőr!
" hétköznapi wellness pihenés "
2020. június 17. szerda
3.9
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Érkezésünk előtt elolvastuk a kritikákat, amik eléggé lehúzták a hotelt. Ehhez képest kellemes csalódás volt a valóság. A szobánk kényelmes volt, az ágyak szintén, jó minőségű matracokkal. A wellness megfelelő, a személyzet kedves. Igen, a szaniterek vízkövesek. Legkevésbé az ételek minőségével voltunk elégedettek, de az is csak a 4 csillaghoz képest volt egy kicsit gyengébb. Ezekhez képest sem volt drága. Ár-érték aránya megfelelő.
"Wellness az esőben."

2020. június 17. szerda
4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Maga a szalloda kulturalt szep kilatassal az etterembol. Nem tetszett ,hogy pont arra a pontra nezo helyre kaotuk a szobat ahol dohanyozhattak a vendegek es barki. Talan meg is írtuk elore,hogy nemdohanyzó par vagyunk. Ami nem volt eppen jo,hogy hetkoznap nem lehetett egy konnyu ebedet kerni. Ezert el kellett mennunk a varosba ebedelni. Sajnos eppen esos ido volt.
"Itt is szétnéztünk "
2020. június 17. szerda
3.1
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nem olvastam el előre csak utólag az értékeléseket! Minden igaznak bizonyult. Megérkezve egy sötét helységbe érkeztünk. Az egész hotelben nyomva volt az több hónapos szünetnek, nyomasztó volt a folyóson a sok kép ami tiszta por és kosz volt. A szobában mi is találkoztunk csótányokkal, pókokkal. Első éjszaka 2-3 órát aludtunk mivel valami borzalmasan zörgött búgott! Élmény volt a másnak 2 alig alvó gyerekkel. A köntösök szakadtak voltak. Egy 4 csillagos hotelben nincs külön egy szoba helyiség ahol a gyerekek játszhatnak, az Xbox szobában 3 ősrégi játék, de ez a helyiség is egy raktár ami tele volt pakolva székekkel. A wellnes részleg sötét, a szaunáknak fele működött. Az ajándék boltos úr, bizonyult a legsegítőkészebbnek nálunk is.
"Csalódás"

2020. június 15. hétfő
2
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Már több 4 csillagos szálláson voltam de ez gyenge volt .A kaja nagyon gyenge "kontinentális " jellegű.Látszott hogy sporólnak vele.A szervizdíj annyi volt mint a felszolgált ital ára.Szakadt törölköző ,vékony kávé ,másnapos péksüti de a fűtés ment.Az internet gyenge,szakadozó nem is lehetett munkára használni.
"Csodás wellness-hétvége a Hotel Bellevue-ben"

2020. június 15. hétfő
4.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A szúnyogháló nagyon hiányzott. Az erdő közepén máshogy nem lehet szellőztetni, csak ha van az ablakon szúnyogháló. Egyébként a légkondícionáló is hatástalan volt, hiába állítottuk akár 18 fokra, nem hűtött.
"Pihenés a Hotel Bellevueban"
2020. június 14. vasárnap
3.5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
5 évvel ezelőtt jártunk a szállodában azóta elvan kicsit hanyagolva .A kinti medence igen jó.A reggelivel megvoltunk elégedve ,de a vacsorák nem 4 csillagos hotelhoz illőek.Nem vagyunk válogatósak ,de a rántott hús olyan volt mint a cipötalp a Brassóiban húst nem lehetett találni csak burgonyát meg hagymát a csirke pörkölt elsózva.Gyümölcsből semmi választék egy este volt dinnye és a többi napon semmi, de reggelinél sem volt gyümölcs se gyümölcs saláta..A desszertből is egy fajta semmi sütemény.Sok helyen jártunk, de ilyen alacsony szinten nem találkoztunk vacsorával.A melletünk lévő asztalnál rákérdeztek a pincérnőre ,hogy gyümölcs miért nincs azt a választ kapták ,hogy biztos elfelejtettek küldeni.Szerintem ilyen hozzáállással nem lehet a vendégget megfogni.Szép a környezet meg a hotel környéke.
"Hotel Bellevue"
2020. június 14. vasárnap
2.4
Család nagyobb gyerekkel
Egyágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Lelakott, kopott, koszos szálloda. A tájékoztatás nulla, de ha kérdeztünk készségesen válaszoltak. Nem tudom, hogy érdemelte ki a négy csillagot. Én nem ajánlom, ebben a kategóriában sokkal jobb szállodák vannak.
"Csalódás"

2020. június 13. szombat
2.1
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
10 évvel ezelőtti látogatásunkat ismételtük meg, immáron nagyszülőkkel és gyermekeinkkel! Igaz eltelt 10 év, de a szálloda azóta eszméletlen milyen hanyatlásban van, alap dolgok helyreállításai hiányoznak, repedt zuhanytálca, törött tükör, írtózatos szennyvízbűz, wc ülőke konkrétan életveszélyes, hihetetlen nagy kosz!!!! A szoba szőnyege sármaradékos, telis tele poloska tetemekkel, papuccsal is csak lábujjhegyen!!! Ebben a szállodában sem divat akasztókat elhelyezni a szobában, hogy megkonnyítsék a neves törölközők,köntösök elhelyezését! Sajnos nagyon negatív volt az ott töltött idő, egyetlen pozitívum azért volt, a wellness részleg!Hajrá!!!!
"Kellemes három nap a Bellevue-ben "

2020. június 13. szombat
4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Szoba: A szekrény tolóajtója nehez mozgott, egyszer ki is csúszott a sinből. Az ágybetét csúszkált, a legkisebb mozgásra is elcsúszott. Az ablakra elkelne a szúnyogháló. Étkezés: Kissé egyhangú volt. Wellness: Az úszómedencébe vezető lépcső korlát nélkül nehezebben mozgó számára balesetveszélyes.
"Megkopott szépség"
2020. június 08. hétfő
3.5
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Az ételek nagyon finomak voltak, mind a vacsora mind a reggelinél, bár nem volt akkora választék. A kilátás, panoráma nagyon szép. A képeken a szálláshely 20 évvel ezelőtti szépsége láthato, jelenleg halványan tünik csak elő fénykori szépsége, sajnálattal láttuk hogy mennyire el van hanyagolva az épület, jelenleg nem 4 csillagos. A hütő bevolt penészedve, állt a viz benne. A jakuzzi nem müködött, a medencébe épitett maszirozok se mind működtek, a wellnes részleg rövidített nyitvatartással üzemelt 10-18 óráig, nyilvánvaló spórolási célból, mert a felszolgálo személyzet volt a wellnesbe is. Összeségében jol ereztük magunkat, de többet vártunk ettől a szálláshelytől.
"Gyenge"
2020. június 06. szombat
2.4
Család nagyobb gyerekkel
3 éjszakát töltött itt
Nem működtek az ígért szolgáltatási. Pezsgőfürdő, gőzszauna. Medence víz hideg volt. Nem volt üdvözlő ital. Pótágy használhatatlan volt. Fürdő vizköves, penészes. Szobában folyamatos zúgás, bugás. Takarítás felületes.....
"Vírus után."

2020. június 06. szombat
4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Az üdvözlő ital kimaradt. A fürdőszoba felújításra szorulna.
"Hotel Bellevue"

2020. június 04. csütörtök
4.5
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A wellnes csalódást okozott!A melegvizes pezsgőfürdő nem üzemelt,az 5 db. szaunából 2 db. nem működött.Az üzemelő 3 medencében,érkezésünkkor nagyon hideg volt a víz,ez másnapra javult valamelyest.
"Hotel Bellevue"

2020. június 02. kedd
5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon jo volt itt unnepeltuk 53. Hazassagi evfordulonkat szeretnenk meg valaha vissza menni nagyon tetszett
"Nem ajánlom"

2020. március 20. péntek
2.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A hotel lelakott, a paplanhuzat több helyen lyukas volt, a lepedő szakadt volt, a szőnyeg nem volt felporszívózva, a fürdőszobában minden vízköves, a törölközők szakadtak. Az elutazás napján a fürdőben találtam egy egeret, a folyosón lévő 2 szobalánynak meg is mutattam, hívtak egy karbantartót, Ő már nem találta meg. A recepción a fiút nem nagyon hatotta meg, sem kompenzációt, sem elnézést nem kaptunk.
"Csalódás a négycsillagos szállodában"
2020. március 15. vasárnap
3.1
Baráti társaságok
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
A wellness részleg nagyon jó volt. A szobában végig rossz szag volt. Odaérkezésünk napján jeleztük a recepción, hogy nincs szappan a fürdőszobában, aztán másnap a takarítóknak is szóltunk, de a három nap alatt a szappan csak nem érkezett meg (még jó, hogy volt saját folyékony szappanunk). Azt gondolom, hogy a négycsillagos szállodában ez nem megengedhető.
"Pihentető kikapcsolódás a Bellevue Hotelban"

2020. március 14. szombat
4.8
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Nagyon kellemes környezetben, teljes kikapcsolódással telt el ez a pár napunk. Az étteremben finom ételek között választhattunk. A wellnessben is igazán jól éreztük magunkat. A szálloda munkatársai kedvesek és figyelmesek. A szállodai szobánk sajnos nem a Dunára nézett, pedig ebben bíztunk.
"Csodás napok a Hotel Bellevueben"

2020. március 13. péntek
4.4
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A természeti adottságokba beleilleszkedő hotel kiváló pihenést nyújt. Kedves a személyzet. Pompás a menü. A takarítás terén vannak hiányosságok /por,vízkő,stb./
Ki írhat szállásértékelést?

Akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha tartózkodásodhoz rendszerünkön keresztül foglaltál szobát valamelyik szálláshelyre, és azt igénybe is vetted.

Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.

Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?

A szallasvadasz.hu portálon csak olyan személyek írhatnak véleményt, akik az oldalunkon foglaltak szállást a Hotel Bellevue szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott.

Melyik szobákkal a legelégedettebbek a Hotel Bellevue korább vendégei?

Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Standard kétágyas szoba, Classic kétágyas szoba és Egyágyas szoba.

Kiknek ajánljuk a Hotel Bellevue szálláshelyet?

Korábbi vendégeink közül az egyéni utazók, a baráti társaságok, az idősebb párok és a fiatal párok érezték magukat a legjobban.

Mennyibe kerül egy éjszaka a Hotel Bellevue szálláshelyen?

Már 13.600 Ft / fő / éj áron is találsz ajánlatokat ITT!

Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, elemzések és hirdetések megjelenítése érdekében.
Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával elfogadod a sütik használatát. Részletek >>
Csatlakozz te is a klubhoz!
Élvezd exkluzív akcióinkat!
Név:
E-mail cím: 
Kérdésed van?
HÍVJ MINKET: (+36-1) 457-8450
ÍRJ NEKÜNK:iroda@szallasvadasz.hu
Itt is megtalálsz minket:
Facebook  Youtube  Instagram
További csomagajánlatok:
4 csillagos wellness hotelek | Wellness csomagok | Balatoni szállodák | Vendégvélemények | Gyerekbarát szállodák | Wellness hétvége | Szállás Hajdúszoboszló | Szállás Hévíz | Szállás Zalakaros
Infó:
Hivatalos hotelstars besorolás


Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.