Hotel Bellevue, Esztergom - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. Ha Ön is szeretné értékelést írni, először szobát kell foglalnia, majd az elutazása után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

4.03 / 5
3096
vélemény
4.28
Személyzet
3.70
Tisztaság
3.95
Ár / érték arány
3.81
Kényelem
(szoba)
3.99
Szolgáltatások
4.12
Étkezés
4.48
Elhelyezkedés
Hotel Bellevue, Esztergom - Legújabb vélemények
"Remek unokázós hétvége"

2020. november 12. csütörtök
4.8
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
Nagyon szép a hotel és gyönyörű, nyugodt helyen van. Mi már másodszor voltunk itt a családommal és mindkét alkalommal elégedettek voltunk. A személyzetet csak dicsérni tudom, kedvesek és segítőkészek.
"Közel sem 4 csillagos! Talán 3...."

2020. november 09. hétfő
3.1
Fiatal pár
3 éjszakát töltött itt
Kizárólag 4 csillagos szállodákba járunk, de ilyet még sehol nem tapasztaltunk. A szobába belépéskor nekiütköztünk a fürdő ajtajának, amit nem lehetett becsukni. Nem volt fürdőköpeny, nem voltak párnák, csak valami kispárna szerűség, amiben itt-ott volt még töltelék. Amikor este az érkezés napján ezt jeleztük, a válasz az volt, hogy ezt érkezéskor kellett volna jelezni, nem vacsora után, mert már nincs ott, akihez ez tartozik. Végül megkaptuk a 2 utolsó köpenyt és valami párna féleséget is…. Ezen felbuzdulva másnap reggel egy A4-es lapot teleírtunk a problémáinkkal. Folyt a WC, csöpögött a csap a tusolóban, a tusoló tálca szét volt repedve, nem lehetett ráállni, mert besüllyedt alattunk, ezért a szélén kellett tusolni, WC papír egyrétegű, silány, legolcsóbb minőség, fürdőszoba bekészítés nincs! Erre azt válaszolták, amikor szóvá tettük, hogy ez már nálunk egy ideje nem szokás, de plusz 500.-Ft-ért megoldják. A hűtő (minibár) üres volt, de be volt kapcsolva és zúgott. A minibár azért üres, mert folyamatosan megromlottak benne az ételek, így már ezt sem töltik fel, kaptuk az újabb választ. Az álló lámpák nem működtek, a TV a fésülködő asztalon volt a tükör előtt, mert rövid volt az antenna kábel. Konnektor nem volt pluszban, így ha a telefont akartuk tölteni, az asztal alatt bemászva kihúztunk valamit és úgy tölthettük. Az ágy fölötti lámpák kapcsolója olyan magasan van, hogy az ágyból nem éred el, fel kell állni, hogy le tudd kapcsolni. És végül a kedvencem. Az ágy olyan picike, hogy keresztben aludtunk. Erre is volt természetesen válaszuk: A törzsvendégek már tudják, hogy jelezni kell az igényeket, ha nagyobb ágyat vagy keményebb matracot szeretnének. Legközelebb jelezzük! Megjegyzem, én 162 cm a párom 180 cm magasak vagyunk, tehát semmi extra, átlag méretek. POZITÍV: miután leadtuk az A4-es panaszt, amíg mi reggeliztünk, kitakarították a szobát és a karbantartó mindent megcsinált! Az ételek finomak, a pincérek kedvesek és a wellness is jó – bár senki nem figyeli, hogy mi történik ott, így pl azt sem vették észre, hogy egy csapat elfoglalta az egyik kismedencét és ott boroztak benne vagy hogy a gyerekek a szaunába dobálták be a jeget és öntötték folyamatosan a kőre a vizet, hogy minél nagyobb gőz legyen. De ezen kívül tényleg jó a wellness rész.
"Élményekben dús hétvége kis csalódassal a szállás miatt."

2020. november 09. hétfő
3.6
Kisgyerekes család
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Tetszett az elhelyezkedés az ellátás a kiszolgálás. Nem tetszett a szoba válott a tapéta és át is volt ázva. A fürdőszobában a kád mellett a fuga ki volt hulva olyan 40cm en. És a szobában nem volt meleg nem melegedett fel két nap alatt sem!

Hotel Bellevue Esztergom csomagajánlatai - 12 ajánlat

megnézem ▼

"Hotel Bellevue"
2020. november 08. vasárnap
3.4
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
A szállás valaha nagyon szép lehetett. Mára erősen felújításra szorul. A superior szobában a bőr ülőgarnitúra kidobásra érett, az ágy nagyon kényelmetlen volt, mintha deszkán feküdtünk volna. A presszó teraszán 3 napig nem ürítették ki a szemetest, pedig már a megérkezésünkkor is tele volt. A wellness viszont nagyon jó. Az étkezés megfelelt a szálloda besorolásának.
"Szép napok voltak!"

2020. november 07. szombat
2.9
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Nagyon kevesen voltunk, mégsem biztosították a szép kilátással rendelkező szobát! Igen, tudom, nagy leterheltség mellett ezért fizetni kell, de ha nincs leterheltség......! Nem mindegy melyik szobát kell takarítani? A mini bár üres volt! A WC a kád, zuhanyfüggöny és egy fal közzé volt szorítva! Egyféle desszert volt egy 4*-os szállodába?? Egyébként rendben lett volna minden, ha 3* lett volna!
"Hétköznapi nyugodt pihenés "

2020. november 06. péntek
5
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Már többször jártunk itt, mindig minden szuper, azért is vagyunk visszajáró vendégek.
"Őszi kikapcsolódás, remek környezetben!"

2020. november 01. vasárnap
4.6
Idősebb pár
3 éjszakát töltött itt
A szálloda csodálatos helyen található, gyönyörű festményekkel dekorálva. A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész! Az ételek /reggelinél, vacsoránál/ választékosak, finomak, bőségesek. Nagyon jól éreztük magunkat, valószínű máskor is ellátogatunk! Köszönünk mindent!
"Hotel Bellevue"
2020. október 31. szombat
4.4
Család nagyobb gyerekkel
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A szoba felett volt a Lurkó Kuckó, esténként nagyon zavaró volt a rohangálás. Ezen kívül minden rendben volt.
"Hotel Bellevue"
2020. október 30. péntek
4.6
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Dohányoskent hiányzott a terasz a szobahoz, sokat kellett menni a kijelölt dohányzó helyre
"Család- barát a Bellevue Hotel."

2020. október 29. csütörtök
5
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
Nagyon jó a wellnesz részleg, amit gyermekeink is maximálisan kihasználtak. Személyzet kedves és odafigyelnek a vendégekre.
"Hotel Bellevue"
2020. október 29. csütörtök
2.3
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
A szállás 4 csillagos, de nagyon le van már lakva. A hajszárító nem működött, büdős volt a szobában, a köntös kiszakadt...stb. Az ellátás jó volt.
"Mégegyszer nem ."

2020. október 29. csütörtök
2
Fiatal pár
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Ami tetszett az a velnes rész. Ami nem... a szobánk kicsi volt és nem épp 4 csillaghoz méltó. A hűtő nem volt jó, a zuhanytálcsa több helyen törött és le volt ragadztva. A fürdő köntös amitbekészitettek elnyütt volt szakaft.Személyzettel vsak az étkezőben találkoztunk.
"Gyönyörű környezetben egy oda nem illő hotel"

2020. október 20. kedd
3.1
Fiatal pár
3 éjszakát töltött itt
Nagyon bánom, hogy a foglalás előtt nem olvastam review-kat a helyről, mert akkor egészen biztosan kerestem volna egy számunkra alkalmasabb szállást. Tanultam belőle. Már a megérkezéskor kezdtünk gyanút fogni...Valahogy kívülről is látszott, hogy nem tartják karban teljesen a hotelt. A recepció nekem egy egyszerű panzió szintjét hozta. Félreértés ne essék, nem lenne ezzel baj, ha nem kérnének érte 4-csillagos árat... Folyosón gyönyörű képek mindenütt, megvan a hangulata a helynek. Itt még azt éreztük, hogy jó lesz ez, nincs itt baj! Na de beléptünk a szobába... Maga a szoba nagy, viszont elhasznált bútorok állnak benne, például a recsegő, kopottas szekrények és jobb napokat látott bőrkanapé, amiből kilóg a bélése. Jó, túlléptünk ezen, mert pihenni ettől függetlenül majd biztosan tudunk. Sajnos tévedtünk. Nem tudtuk eldönteni, hogy csak a mi szobánknak borzasztó az akkusztikája, vagy ez általános probléma. Ugyanis a felettünk lévők folyamatos dübörgését, az alattunk lévő étkező változatos gépparkjának hangját, továbbá a szomszéd szoba lakóit is folyamatosan hallgathattuk. Nem akartunk folyamatosan a szobában lenni, de azért szerintem nem lett volna eltúlzott vágy, hogy nyugodt körülmények között lehessünk. Az ételekkel alapvetően nem volt problémánk. Az első este morcos pincérei után már csak kedves személyzettel találkoztunk, akik az egyébként viszonylag egysíkú, de egyébként finom étkeket feldobták a figyelmességükkel. Az étteremben az ablak melletti helyekről gyönyörű a kilátás, azt meg kell hagyni! :) Sajnos a wellness részlegről sem tudok pozitívan nyilatkozni. A víz hidegebb, mint ami elvárt lenne. Ezt nem csak a saját preferenciánk miatt állítom, hanem a hely legmelegebb vizében (jakuzziban) összeverődött társaságnak is egyöntetű véleménye volt. A gőzkabin érzésünk szerint 15-20 percenként lett feltöltve gőzzel, addig a kicsit dohos hatású, sötét helységben vártuk a megváltást. Nagyon fájt számunkra, hogy olyan apróságok javításával sem foglalkoztak, mint például a tönkrement zuhanyfej, leeső csempék, letört fogasok. Összességében sajnos egyáltalán nem azt kaptuk, amire vágytunk volna. Alapvetően 130e lett volna a 3 este, amit ott töltöttünk, de mi egy különleges ajánlat miatt 90e-ért voltunk ott. Ekkor még igazán boldog voltam és örültem a szerencsés fogásnak. :) Nem fogunk visszatérni és nem ajánljuk a helyet senkinek. Ezen az áron szerencsére Magyarországon sok minőségi hely közül tudunk választani. Azt kell, hogy mondjam, hogy úgy gondolom, hogy a személyzet is tisztában van a hotel állapotával és szolgáltatásainak minőségével, mert kijelentkezéskor az egyébként szokásos "Hogy érezték magukat?" kérdés fel sem vetült, mindenki csak szabadulni szeretett volna a szituációból.
"Jót pihentünk"

2020. október 19. hétfő
5
Fiatal pár
2 éjszakát töltött itt
A medencékben a viz lehetne melegebb,de minden más nagyon jó!!!
"csodavidék kis hazánkban"

2020. október 09. péntek
4.8
Baráti társaságok
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
csendes,nyugodt hely a pilisi túrák központjában..ha maximum 100% akkor csak azért adok 99% -t mert nem tudtak gluténmentes kenyeret a reggelihez ajánlani..viszont sokkal több a pozitívum... jó árak,finom ételek,finom borok, a napközbeni túrák után a wellness részen pihenhettük a túrák fáradalmait...talán még a bár lehetett volna legalább 11-ig nyitva..bármikor szívesen visszamegyek ide,merem ajánlani mindenkinek
"Hotel Bellevue "
2020. október 05. hétfő
4
Fiatal pár
2 éjszakát töltött itt
Több információt kaptunk azzal kapcsolatban, mikor meddig van vacsora ... recepción 21:00-t mondtak, a szobakártya kulcs papírján 21:00 volt de fél 9kor szinte kihajítottak minket az étteremből. Második nap láttuk, hogy az étteremre 20:30 van kiírva. Jó lenne egységes tájékoztatás. A medence hőfok messze elmaradt a feltüntetett értékektől, illetve a szobákban sem volt szinte csak langyos a fürdővíz. A jakuzzinál volt a legkellemetlenebb 32-36fok helyett, jó esetben lehetett 29-30fok körüli amit már a szervezet langyosnak érez.
"príma szálloda a Dunakanyarban"

2020. október 05. hétfő
4.4
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
kitűnő személyzet, szuper elhelyezkedés/panoráma
"Hotel Bellevue"
2020. október 04. vasárnap
3.3
Fiatal pár
2 éjszakát töltött itt
A medencékben kissé hideg a víz,a szobára ráférne egy felújítás.
"Amíg rendkívüli helyzet van kevés vendég wellness szálló nemajánlott"

2020. október 02. péntek
2.7
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Wellness medence és tér hideg volt,első nap megfáztam egy nappal előbb hazajöttünk
"Csalódás"

2020. október 02. péntek
2.9
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Gyönyörű elhelyezkedés, valaha csodás hotel, gondatlan gazda! Az étkezések és az ott kiszolgáló személyek jelesre vizsgáztak. Recepció, takarítók, wellness személyzet gyenge, alul képzet.... Mindenütt kosz és lelakottság jellemzi a hotelt, nem ajánlom senkinek, csalódás volt!
"Remek napok a Bellevue Hotelban."
2020. szeptember 28. hétfő
4
Idősebb pár
4 éjszakát töltött itt
Valaha szebb napokat látott szálloda. A szobában a tapéta kilyukadva, mögötte omló vakolat. Egy festés bőven ráférne. A személyzet nagyon segítőkész, kedves. A félpanziós ellátás tökéletes, bő, választékos menüsor, ami nagyon finom volt.
"Kellemes időtöltés, gyönyörű környezetben."

2020. szeptember 25. péntek
4.1
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szoba kiváló volt. Ami viszont zavaró volt,a fürdőszoba folyékony szappan adagolóját ottlétünk alatt nem sikerült feltölteni!!!(4nap alatt)
"Szörnyű wellnessnapok."
2020. szeptember 24. csütörtök
1.5
Fiatal pár
2 éjszakát töltött itt
Wellness: helységek koszosak, medencék hidegek a szaunákkal együtt, 5 szaunából csak 2 működött. Medencékbe a plafonról víz csöpög, élményvilágítást egyáltalán nem kapcsolják be, kb. óránkét kapcsolják be az élmény dolgokat 10 percre. 9-21ig használható csak a wellness rész. Szoba: Koszos, falakról hullik a vakolat, ágyak kényelmetlennek ki vannak feküdve, WC kedve szerint lehúzta magát :D, Zuhanykabin penészes volt. Étterem: Kínálat silány csak a tésztafőzés megy nekik, 7-10 volt ki írva a reggeli de soha nem nyitottak időben, már nyitáskor minden hideg volt melegítési lehetőség nem volt, 2 dl üdítőért 500Ft elkérni szerintem felháborító.
"Csak két és fél csillag"

2020. szeptember 24. csütörtök
2.9
Baráti társaságok
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Maga a környezet ahol az épület van az nagyon szép, csendes és jó levegő . A személyzet kedves és odafigyelő, az ételek finomak , bár ettem már jobbat is. Viszont ami visszataszító, az a tisztaság az épület körül gondozatlan , sőt ahhoz képest hogy 11éve épült, hát.... olyan mintha nem lenne gazdája, az épületen belül a közlekedök a közös helyek berendezések azok szépek . Viszont a fürdőszoba tiszta vizkő, sajnos a mosdó hátsó részén alul még kukacok is voltak , a csaptelepek rozsdásak tele vizkővel, a wellness részlegen szintén , alig lehetett használni , ez részemre egy négy csillagos hotelben visszataszító . Tényleg olyan mintha nem lenne gazdája , nincs foglalkozva vele . Sajnálatos . A környezet adottságait is jobban kihansználhatnák , erdei sétányokkal, vagy a Dunaparthoz vezető stéggel, egy úszó szigettel , amin el helyezve néhány napozó ágyat , kiváló lenne egy kis relaxra . Nem hinném hogy többször vendég lennék itt. Köszönöm.
"Tartalmas, élményekben gazdag napokt töltöttünk Esztergomban a Búbánatögyben."
2020. szeptember 22. kedd
4
Idősebb pár
6 éjszakát töltött itt
Nagyon szép helyen fekszik a szálloda, sőt szobánkból a Dunát láthattuk. A portai személyzet néhányat kivéve, nagyon gyakorlatlan, esetekben nem jó választ adott kérdéseinkre .A takarítás abból állt a 7 nap alatt, hogy néha kiürítették a kukát. Az étterem ragyogó tiszta, figyelmes személyzettel.A reggeli szinte minden nap ugyanaz. A 4 csillagos szállodától elvárható lenne, hogy a vacsoránál ne egy esetleg két választék desszert legyen. A hibák ellenére jól éreztük magunkat, mindenben kárpótolt a szép környezet, kirándulási lehetőség.
"Nyugodt pihenés a Hotel Belleuve-ben."

2020. szeptember 22. kedd
4
Idősebb pár
3 éjszakát töltött itt
A szállás jó helyen fekszik, valóban gyönyörű a kilátás, nagyon szép a belső kertje. A forgalom zaja egyáltalán nem hallatszott fel, pedig nagyon közel van a főút. A hotel berendezése nagyon szép, igényes. Kicsit már megkopott az eredeti fénye a szobákban, és az ágy kényelmetlenül alacsony, szinte pici gyermekhez mért a magassága, alig lehet felállni belőle, a matrac is kényelmetlen. A fürdőszoba sajnos vízköves volt a zuhanyzónál, illetve a mosdókagylónál. Mivel kerek mosdókagylók vannak, így biztosan nehéz takarítani, de azért oda kellene figyelni a tükör és a mosdókagyló közötti résre.....elég sok gusztustalan lerakódás van, éppen odalátni a zuhanyzóból....A wellness szép kialakítású, hangulatos, sokféle élmény elem van, csak kicsit hideg volt a víz. Napközben többször fel lehetne mosni, mivel a vendégek egy része sajnos nem figyel a tisztaságra, és külön lábmosó nincs a medencék előtt .... A szaunák szuperek, sokféle van, igazán pihentető volt. Az étel bőséges választékú, a vacsora finom volt, de előfordult, hogy a később érkezőknek nem jutott desszert. A személyzet udvarias, a recepciósok kedvesek, de a pincérektől több mosolygás jó lett volna, kicsit kimértek. A hotel előtt buszmegálló van, így könnyű volt a tömegközlekedéssel utazni.
"Tökéletes kikapcsolódás a HOTELL BELLEVUE hotelben!"

2020. szeptember 21. hétfő
4.8
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Minden nagyon tökéletes és csoda szép volt! Sajnos a szobai világítás számomra halvány volt. Viszont ez nem befolyásolta a tökéletes kikapcsolódásunkat! A személyzet nagyon kedves és szolgálat kész! Az ételek ízletesek, kiválóak!
"Bellevue hotel a négycsillagot nem éri el összességében."

2020. szeptember 21. hétfő
3.6
Idősebb pár
3 éjszakát töltött itt
Szoba nagyon kicsi. Fürdőszoba koszos, a zuhany tiszta vízköves. Wifi nem volt a szobában. A matarcon a kifekvés miatt vastag szivacs volt. Több négycsillagos szállodában jártunk már, de ez a szoba a kettes csillag kategóriát érte el. Az étkezés az kiváló volt. A wellness részleg szintén nagyon jó. A kilátás gyönyörű a napozó teraszon.
"Van sokkal jobb szálloda, ez fényét multa!"

2020. szeptember 16. szerda
3.3
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Nagyon lelakott, a vizkő mindenütt kiütközött évek óta nem volt karban tartva. Csalódott voltam mert 3, alkalommal pihentünk itt. Az ételek minősége és változatossága volt a régi!
"2 csodálatos nap !!!"

2020. szeptember 13. vasárnap
4.6
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Gyönyörű hely ! Nagyon tetszett maga az épület kilátás gyönyörű! Személyzet nagyon kedves az ételek finomak ! Nem voltunk megelégedve a víz hőmérsékletével nagyon hideg volt nem erre számítoltunk,de ezek ellenére jól éreztük magunkat ! Köszönünk mindent !
"Nyugalmas, csendes őszi napok gyönyörű természeti környezetben a Hotel Bellevue-ben"

2020. szeptember 10. csütörtök
4.9
Idősebb pár
3 éjszakát töltött itt
Élveztük a nyugalmat, a kényelmet, de van két apró megjegyzésem: 1. A Visegrád felől érkezők számára feltűnőbb jelzés kellene a hotel megközelítéséhez. 2. A wellness részleg szept. 7-9.-ig zárva volt, ezért a minőségét tippeltem.
"Nem volt a legjobb, de a környek szuper volt"
2020. szeptember 10. csütörtök
2.5
Fiatal pár
Classic kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Hát nem akarok bántani senkit de van baj. A szobánk az katasztrófa volt. Penész gomba rózsák voltak a mennyezeten, a szőnyeg koszos, a kép az ágyunk felett vastagon poros porcicás, a zuhanyzót hagyjuk, a wc ülőke lejár, és ez 4 csillag? Az étterem nem volt rossz. Pincérek kedvesek voltak.
"Legjobb wellness"
2020. szeptember 08. kedd
4.4
Fiatal pár
1 éjszakát töltött itt
Nagyon jó a wellness részlege, sok helyen jártunk már, így mondhatom, hogy az egyik legjobb. Lenne mit felújítani a szállodán, ennek ellenére visszajárunk.
"Jól éreztük magunkat, kicsit jobb szobát vártunk, de osszessegeben kellemes volt. "

2020. szeptember 04. péntek
3.3
Család nagyobb gyerekkel
3 éjszakát töltött itt
Jelezném hogy az ágyak rendkívül kemény matraccal rendelkeznek, a párnák csapnivalóak, a zuhanytalca repedt, a bidé csapja kijárat. Az ablakok nem zárták jól, a redőny rossz. Sajnos az ágynemű lyukas volt és fotózott. Egy 4 csillagos szállodában! Ételszag van mindenhol. A kisgyerekkel jövőnket én egyszintre tennem mert másokat zavarnak.Az aromaszauna használhatatlan mert forró a pad, a gőzben nem volt elég gőz. A medencék elég huvosek üldögélni. Ami tetszett:gyönyörű környezet, kedves kiszolgálás, finom ételek. tisztasag. Jól lehetett parkolni.
"Nyárvégi kikapcsolódás kettesben"

2020. szeptember 03. csütörtök
4.6
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Nagyon szép helyen van a szálloda, hatalmas és kényelmes az ágy. Finom ételeket kaptunk, mindenki kedves volt hozzánk - A reggelinél nincs "szemeteskuka" pl a tojáshéj eltűntetésére, a medence vize hűvös.
"Javaslom a negativumok kijavitását."

2020. szeptember 01. kedd
4.3
Idősebb pár
Classic kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A szálloda nagyon szép helyen van. A szoba kiváló, fürdőszobában hiányoltam a szappant. A reggeli jó, vacsoránál 18.30-kor már nem volt desszert, elfogyott. A WELLNES RÉSZ JÓ, az egyik medencében a viz lehetne melegebb, ezt több vendég is szóvá tette.
"Pár napos kikapcsolódás a harmónia szigetén."

2020. szeptember 01. kedd
5
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
Ezen a nyáron már másodjára töltöttünk el pár napot a 10 éves unokánkkal az esztergomi Bellevue Hotelben. Most is nagyon jól éreztük magunkat. Csak felsőfokon tudunk beszélni a a személyzet kedvességéről, a kényelmes szobánkról, a tisztáságról, a wellness centrum szolgáltatásairól. Külön élmény volt, hogy a sokféle finom ételt a csodálatos panorámájú, Dunára néző étteremben fogyaszthattuk el. Úgy gondoljuk, hogy ide még vissza fogunk menni.
"Csalódás"
2020. szeptember 01. kedd
3.1
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
A szoba kényelmes volt, az ágy hatalmas. A parkja nagyon szép, az étteremből a kilátás is, megfelel a szálloda nevének. A személyzet 6-ost érdemel. Sajnos a 4*, - hát? Az ágynemű huzata már nagyon elhasznált volt. A fürdőszobában modern mosdóhoz nem modern csempe társul, rossz kivitelezésben. A svédasztal kínálata bőséges volt, de a minőségnek még van hova fejlődni. Volt masszázskuponunk, de nem volt masszőr. A wellvess kövezetének kinézete nem szerencsés választás volt. Nem a tisztaság érzetét kelti. A közlekedők felújításra szorulnak. --Vagy rossz minőségű volt a kivitelezés. A szálloda építészeti adottságai sokkal magasabb színvonalra adnának lehetőséget. Sajnos összességében nem 4*-os szálloda benyomását kelti.
"Két nyugodt nap"

2020. augusztus 30. vasárnap
4.1
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
Az unokánk glutén és laktóz érzékeny amit jeleztünk a szálloda felé,sajnos a reggelihez nem biztosítottak semmilyen kenyérfélét ebben a kategóriában.A kültéri medence vize nagyon hideg.A szobában levő kanapéágy cserére szorul!
"soha többé"
2020. augusztus 29. szombat
2.8
Idősebb pár
4 éjszakát töltött itt
Az ágy kritikán aluli volt a párna csomos büdös ,a szobában dohos szag
"Talán még jövünk!:)"

2020. augusztus 28. péntek
3.5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Két napot töltöttünk a szállodában, mely gyönyörű környezetben van. A szobánk nagyon jó lett volna , de a hűtő hangos éjszaka , a párnák kényelmetlenek. Az ételek nagyon finomak , az éttermi kilátás, a teraszok nagyon jók! A személyzet mogorva, nem kedves, kivéve a szakállas fiatalember. A wellnes részleg jó lehetne, ha nem 20 perceket kellene várni a meghirdetett vízi élményekre! Összességében kellemes volt a hotel. Próbáltuk a kellemetlenségeken túllépni!:)
"Kellemes pihenés szép környezetben"

2020. augusztus 28. péntek
3.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
A szekrényben poros volt a polc, kényelmetlen lapos és kicsi a párna. A fürdőben csak habosított szappan van az adagolóban. Hiányolom a tusfürdőt, illetve sampont. A hajszárító pár másodperc után kikapcsol, pár perc után használható újra. Ami a legkellemetlenebb volt részünkre, hogy az ételek éppen csak langyosak voltak, kivéve a levest. Előfordult, hogy nem pótolták az elfogyott péksüteményt, főtt tojást. Az épület szép, berendezésileg tetszett, jók a fürdési lehetőségek, fittnes, welnes részleg.
"Egy felejthetetlen, csodás nap a Hotelben. "

2020. augusztus 28. péntek
5
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
1 éjszakát töltött itt
Csodálatos földrajzi környezetben helyezkedik el. A szállás minden szempontból gyönyörű. Ízléses berendezés, kényelmes matrac, bőséges finom ételek. Szép wellness részleg szaunákkal. Barátságos személyzet. Egyedüli negatívum a karbantartás hiánya, de ez a mi pihenésünket nem befolyásolta. Összegezve teljesen elégedettek voltunk.
"Hotel Bellevue"
2020. augusztus 27. csütörtök
3.6
Család nagyobb gyerekkel
3 éjszakát töltött itt
A szállás legpozitívabb oldala a csodálatos elhelyezkedés. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek finomak, a wellness-részleg is kielégítő. Telefonok a WIFI-re gond nélkül kapcsolódtak, laptop nem. Az általunk kapott szobák sajnos elég "lepukkant" állapotúak voltak, a szekrények alatt por, sarkokban pókháló. A tapéta szakadozott, foltos, szegélylécek feljőve. Az egyik szoba annyira apró volt, hogy szék már nem fért be, így csak az ágyakra lehetett napközben leülni. További kényelmetlenség, hogy a fürdőszobában polc nem állt rendelkezésre sem a mosdónál, sem a zuhanykabinban. Az üdvözlő italhoz kapott kupon csak pezsgőre volt beváltható, alkoholmentes italra nem. Aki nem iszik alkoholt, az erről lemarad :) Az ágynemű, törölközők és a fürdőszoba tisztaságával nem volt gond, emiatt összességében nem volt kellemetlen élmény.
"Visszatérünk Bellavue"

2020. augusztus 27. csütörtök
4.6
Kisgyerekes család
3 éjszakát töltött itt
Mindennel megvoltam elégedve! A teraszt szépen megcsinálhatnák, mert onnan gyönyörű a kilátás! Csak ott tapasztaltam" hiányosságot", minden mással teljes mértékben meg voltunk elégedve! Mindenkinek ajánlom! Gyermekbarát hotel kedves személyzettel!
"Felejthető"

2020. augusztus 24. hétfő
2.1
Fiatal pár
Classic kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Sajnos csalódást okozott a hely, koszos, lelakott, a képek jól tükrözik milyen volt a hely megnyitásakor ám azóta semmit sem költöttek a helyre. Elhasznált törölköző, köntös, amit kijelentkezéskor le kell cipelni a recepcióra.Az ágynemű agyonmosott, szakadt. Egyszer kértünk takarítást, ami azt jelenti, hogy kivitték a szemetet.Kijelentkezéskor egy fiatalember megkérdezte, ha delig maradna a wellnesbe mennyit kell fizetnie..2500ft ! Még sehol sem találkoztam olyannal, hogy az elutazás napjan 1óráért bármit is számolnának fel. Az ételek sem ütik meg a 4 *-ot. Húsmentes étel alig akad. A személyzet kedves, de tisztában vannak azzal, hogy kivétel nélkül csalódott vendégek vannak.Wellnes gyönyörű lenne, ha karban lenne tartva, inkább máshol ettünk es az Aquacentrumban welnneseztünk. Összességében nem ajánlom es nem is térnénk vissza.
"Hétvége és hét eleje aHotel Bellevue-ben"

2020. augusztus 23. vasárnap
3.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
Szép helyen van a szálloda,a kilátás győnyőrű.Nagyon jó,hogy építettek kinti medencét! A szoba szép volt és tiszta.Az ágy kimondottan kényelmes,s a vacsora és reggeli is jó volt széles választékkal! Viszont a fürdőszoba zuhanykabinját jó volna kicserélni! Ettől függetlenül ,nagyon jól éreztük magunkat.
"Csodálatos napok. "

2020. augusztus 20. csütörtök
4.9
Kisgyerekes család
6 éjszakát töltött itt
Minden tetszett.
"Átlagos hétvége Hotel Bellevueban"
2020. augusztus 19. szerda
2.9
Kisgyerekes család
3 éjszakát töltött itt
Wellness részleg kiváló volt. Személyzet nagyon kedves volt. Mindenhol tisztaság volt. Ahhoz képest, hogy 4 csillagos szálloda, nagyon sok apró hiányosság volt, ami zavaró volt ezért az árért: - étteremben nem tudták pótolni az elfogyott ételeket - fürdőben rossz volt a WC, zuhanyzó - étteremben kevés volt a választék, illetve ugyanazok voltak - gyerekeknek kialakitott játszótér elavult volt - nem megfelelő számú törölközőt kaptunk - medencéknél kevés volt a napozóágy, nem tudtuk letenni a cuccunkat
"Nyugodt hely pihenni vágyóknak. "

2020. augusztus 19. szerda
4.1
Fiatal pár
Standard kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
Általánosságban jó szálloda, kicsit elhanyagolt az állapot sok a beázott rész. Wellness lehetne tovább nyitva de nagyon jó, az ételek kiválóak, a képek a falon nagyon jól mutatnak igényes a berendezés. Vacsora után viszont nincs mit csinálni,kiesik a várostól.
"Hétvége Esztergomban"
2020. augusztus 18. kedd
4
Család nagyobb gyerekkel
2 éjszakát töltött itt
Második alkalommal voltunk itt. A wellness-részleg nagyon jó, és mindig kevesen voltak. A szobák állapotában csalódtunk: kiégett izzó a fürdőszobában, kiakadt zuhanykabin-ajtó, kizuhanó szekrényajtó, lyukas ágynemű... Persze rögtön megjavítottak minden, amikor szóltunk, de ezt az előtt kellett volna, hogy megérkezünk. Az ételkínálatban is csalódtunk: vacsorára nincs hideg előétel, csak kétféle desszert van: süti és fagyi. A reggeli mindkét nap teljesen ugyanaz. Reggelinél 1 kávégépnél áll sorba minden vendég, ami elég lelombozó.
"jó a környék, szép kilátás"

2020. augusztus 18. kedd
3.9
Idősebb pár
Standard kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
A fürdőszoba nagyon rossz állapotban volt,folyamatosan csepegett a tus,a wc sokszor nem állt le,újra kellett húzni.A tusoló csupa vízkő és rozsda volt.A többi szolgáltatás rendben volt.Főleg az étkezés és a kilátás nagyszerű volt.
"Hotel Bellevue"
2020. augusztus 17. hétfő
3
Idősebb pár
4 éjszakát töltött itt
Az ételek finomak voltak ,a személyzet kedves volt ,viszont a takaritás az szörnyü négy nap alatt nem takaritottak pedig kértük, a törölközöt nem cseréltek a takaritás anyiból állt.hogy a szemetest kiüritették persze a mellete lévö üres flakonok ott maradtak,a welnesz is jó lett volna de sajnos az egyik család megjelent 10 fös csoportba ugy ök uralták a fél fürdöhelyet kiabállásal rohangálással ,s.t.b. hát kb 2 csilagott adnák ennek a szálodának ,ajálani ennyi pénzért nem fogom ,persze wifi is nulla volt
"Pihentető nyaralás a Duna partján"

2020. augusztus 17. hétfő
5
Család nagyobb gyerekkel
Egyágyas szoba
Pótággyal
6 éjszakát töltött itt